Napi horoszkóp: A csillagok kedveznek a szerencsédnek szerelemben és pénzügyekben - szeptember 30.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Kos vonzereje megnőhet, a kapcsolatban lévő Ikreknek abba kell hagynia az ismerkedést, az Oroszlán kockáztat. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: szeptember 30.
Napi horoszkóp: szeptember 30.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A Hold belép az optimista Nyilas jegyébe, ahol kibővíti látókörünket, társadalmi és anyagi sikereket biztosít. Mivel a Hold délelőtt a Mérleg-Vénusszal, a nap közepén pedig a Kos-Jupiterrel barátkozik, a szerencse távoli utazás közben barát, ismerős, partner közvetítésével érkezhet hozzád. Egyre közelebb kerül az utazás, az együttműködés, a kockázatvállalás, a testmozgás és az összetartozás igénye. A mai csillagállás kedvez a szerelemnek, a kapcsolatoknak és házasságkötésnek. De mi lenne, ha meghívnád kedvesedet és barátaidat, hogy megkóstolják az általad készített egzotikus ételkölteményeket? Társasági életed, randevúd boldog órákat ígér, viszont ki kell mozdulnod és meg kell próbálnod új embereket megismerni. Biztosan többet fogsz mosolyogni! Őszinte vagy, élvezed a népszerűséget, de akár emberbaráti tevékenységet is végezhetsz. Ma egyenrangú félként kezeled embertársaidat, ráadásul a munkáltatói és munkavállalói kapcsolatok is zökkenőmentesen működnek. Ma a világ minden táján otthon érzed magad. A rokonok, barátok is segítőkészek, ezért érdemes hozzájuk fordulni.

Kos (03. 21-04. 20.) Ragyogó a mai nap jogi ügyek intézésre, előadások látogatására, s ha érezteted a pároddal, hogy nem közömbös számodra, azzal megnő a vonzerőd.

Bika (04. 21-05. 20.) Pompás nap munkával kapcsolatos beruházás lebonyolítására, ami nem jelent pénzkidobást, de átnézheted a szekrényt is, mit tudsz hordani tavalyi cuccaid közül.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A párhuzamos randevúzgatás egy új kapcsolat első szakaszában még nem kifogásolható, később azonban már abba kell hagyni a másokkal való ismerkedést.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma csak a munkádnak és a családodnak élsz, kapcsolataidban alkalmazkodsz, így akarod megőrizni a harmóniát, és elkerülni a konfrontálódást.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szerelmi, üzleti ügyben kockáztathatsz és utazhatsz, ráadásul szerelmi életedet és szakmai kapcsolataidat is megszabadíthatod mindattól, ami nem tetszik.

Heti horoszkóp: Még több pénz ütheti a markodat - szeptember 26. - október 2.

Szűz (08. 24-09. 23.) Váratlanul vendég érkezhet, vagy családi eseményre vagy hivatalos, anyagi helyzeted is fellendül, de ez még nem ad okot arra, hogy ész nélkül szórd a pénzt.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Annyira kedves és szeretetre méltó vagy, hogy még riválisaid sem képesek ártani neked, de remekül kamatoztathatod pénzügyi ismereteidet és kapcsolataidat is.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a párod visszahúzódik a háttérbe, megpróbálsz javítani a dolgokon: azzal próbálsz kedvére tenni, hogy anyagi és érzelmi igényeit kielégíted.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma érdemes felkeresni kedvenc városodat, új ismeretségeket kötni, konfliktusokat elsimítani, kozmetikushoz menni vagy éppen beülni kedvenc cukrászdádba.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha kicsit megrázod magad, adsz a küllemedre, kiválóan elboldogulsz a munkahelyeden és egy társaságban, csak éppen a főnöködnek nem tudsz ellenállni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Valaki utazás közben kikezd veled. de egy kis flörttel nem árthatsz senkinek: ez a nap kiválóan alkalmas utazásra, kikapcsolódásra, szakmai összejövetelre.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma válaszd el a szerelmet a munkától, de pénz- és munkaügyben kedvező változás, de a nap első fele kedvezőtlen az asztali örömök mértéktelen élvezetére.

Ez is érdekelhet

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói