Ne erőltesd a dolgokat, úgy sokkal eredményesebb leszel - Egymondatos horoszkóp: április 8. hétfő

2019.április.8.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Bika jegyében vonuló Hold a hét első napján a Halak-Merkúrral és a Bak-Plútóval kerül barátságos fényszögbe: ma a pénz megszerzése és az anyagi biztonság megteremtése áll érdeklődésed fókuszában. Jóllehet kényelemre vágysz, és a becsvágyad is mérsékelten jelentkezik, ezért inkább lassan, de biztosan haladsz előre, semhogy rajtaveszíts valami kockázaton. Figyeld a számlamozgásokat, tartsd ellenőrzésed alatt a pénzügyeid állását! A pároddal ma mindenben egyetértetek, a pénzügyektől kezdve egészen addig, hogy mit rendeljetek az étteremben.

Ne erőltesd a dolgokat, úgy sokkal eredményesebb leszel - Egymondatos horoszkóp: április 8. hétfő
Fotó: giphy

Kos (március 21.-április 20.) Amikor egy nemszeretem munkát kell elvégezned vagy az anyagi felelősséget rád terhelik, ne hagyd, hogy mások húzzanak hasznot a tevékenységedből.

Bika (április 21.-május 20.) Színészek, énekesek ma nem térhetnek ki a siker elől, hűséged pedig nemcsak a másik nemhez, de barátaidhoz fűződő kapcsolataidat is meghatározza.

Ikrek (május 21.-június 21.) Ha valaki azt várja tőled, hogy sok mindent ingyen csinálj, közöld vele, hogy ez vagy az igenis pénzbe kerül – biztos lehetsz benne, hogy reagál erre.

Rák (június 22.-július 22.) Szívesen gondoskodsz barátaidról, a párodról, de azt is elérheted, hogy a kívánságaidat mások tudomására hozd - kérd tőlük azt, amire szükséged van.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.) Ne hidd, hogy jobban kell strapálnod magad, ma a kevesebb gyakran több: ha nem kényszeríted magad merev mintákba, eredményesebb leszel.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.) Az utazás, üdülés gondolata a megvalósítás szakaszába lépett, de szervezz meg mindent, hogy távollétedben ne legyen semmilyen fennakadás.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) Pénzügyeidet ügyesen intézed, de ha valakiért kezességet vállalsz, alaposan fontold meg, hiszen a te bukszád is érdekelt az ügyben.

Skorpió (október 24.-november 22.) Jó partira vágysz, ezért szerelmedben, párválasztásodban partnered anyagi helyzete és a biztonság kiemelkedő szerepet játszik.

Nyilas (november 23.-december 21.) Ha a telefonszámlára gondolsz, sikerülhet elnyomnod magadban a rutinmunkák iránti ellenérzésedet, és a pénzszerzés öröm lesz számodra.

Bak (december 22.-január 20.) Könnyen megy minden, ami írással kapcsolatos, kényes témák megbeszélésére is kiváló a mai nap, a pasid viszont elvárja, hogy már reggel felhívd.

Vízöntő (január 21.-február 19.) Kiderülhet: a rokonlátogatás vagy egy családi összejövetel ötlete nem is volt olyan rossz, örömmel fogadnak, s mindenféle földi jóval elhalmoznak.

Halak (február 20.-március 20.) Ha vágyaid tárgya egy másik városban él, ne írj túl sok e-mailt, ne lógj állandóan a telefonon, a szerelmi kapcsolat lényege ugyanis a fizikai vonzalom

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Angelina Jolie új tetoválása megér egy gyors pillantást

Angelina Jolie új tetoválása megér egy gyors pillantást

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője