Ne hagyd, hogy a családod megakadályozzon olyasvalamiben, amit helyesnek és igazságosnak tartasz - Egymondatos horoszkóp: December 2.

2018.december.2.

A reggeli órákban a Mérleg-Hold és a Bak-Szaturnusz négyszög miatt valószínűleg elmenekülsz egy olyan kapcsolat elől, amely talán bukásra van ítélve. Ne hagyd, hogy a családod megakadályozzon olyasvalamiben, amit helyesnek és igazságosnak tartasz! Mivel a Hold később már a Nyilas-Nappal cimborál, annak viszont nagyon örülsz, ha a párod több gondot fordít a megjelenésére. A Vénusz a mai naptól kezdve egy hónapig újra a szexis Skorpió jegyében halad, éreztesd hát a pároddal, hogy szeretsz lefeküdni vele.

Kos (03. 21-04. 20.) Igyekezzen megfelelni főnököd és partnered kívánalmainak, de ne nyomd el saját igényeidet, hogy mások kedvében járj, és így harmóniát teremts magad körül.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma nagyobb a felfázás veszélye, ezért viselj meleg alsóneműt, és igyál a szokásosnál több folyadékot, de ha hivatalos ügyben kell utaznod, hívj el magaddal valakit.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma kedved szerint szórakozhatsz, flörtölhetsz, de ne gabalyodj össze olyasvalakivel, akivel egy sor adósság, kellemetlen pénzügyi kötelezettség és felelősség jár.

Rák (06. 22-07. 22.) Partnered önzése, rideg távoltartása miatt a nap első felében eltávolodhattok egymástól, de ha rugalmas kötőszövetre vágysz, fogyassz bőségesen fehérjét.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha meg akarod érteni rokonaidat, kollégáidat, akkor egyértelmű kommunikációs csatornát kell kiépítened, a szerelemben viszont már könnyebben boldogulsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ahhoz, hogy biztonságban érezd magad anyagilag, félre kell tenned a rosszabb napokra, s ne legyél könnyű prédája valakinek, aki hideg számítással lát át rajtad.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Az otthonodban akad épp elég javításra szoruló berendezés, rokon rosszindulata is elszomoríthat, de ma is akad valaki, akivel beülhetsz valahová csevegni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A társasági életre több figyelmet kell fordítanod, amikor szingli vagy, mint amikor van párkapcsolatod, de a legnehezebb helyzetből is ki tudod vágni magad.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A nap első felében ne dőlj be egy ajánlatnak, de elképzeléseid egy kemény, nagyravágyó üzletemberről nyomban szertefoszlanak, amikor együtt ebédelsz vele.

Bak (12. 22-01. 20.) Hajt a becsvágy, sohasem vagy elégedett azzal, amit elértél, mégse lépj túl az illendőség határain, hiszen tudod, milyen fontosak a külsőségek jelenlegi pozíciódban.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha munkaügyben külföldre kell utaznod, találkozhatnál az egyik exeddel vagy barátoddal, hiszen a Mérleg-Hold szerint is jót tenne, ha ma nem lennél egyedül.

Halak (02. 20-03. 20.) A pasik azt tanulták, hogy gondoskodjanak a nők szükségleteiről, téged viszont arra kódoltak, hogy éhenkórász alakok helyett egy jómódú fickót cserkéssz be.

Ez is érdekelhet

Ezek a legviccesebb fotók a királyi család tagjairól

Ezek a legviccesebb fotók a királyi család tagjairól

Tedd & Ne tedd

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Sztárhírek

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR