Ne hagyd magad megfélemlíteni - Egymondatos horoszkóp: Február 22.

2017.február.22.

A meglehetősen veszélyes Mars-Plútó sugárzás ezeken a napokon hatalmi harcokat, kiszolgáltatottságot, erőszakos tetteket, baleseteket, tömegszerencsétlenségeket jelez, és azzal is tisztában kell lennünk, hogy a krónikusan fenntartott harag komolyan károsíthatja egészségünket. Kerüld ebben az időszakban az agresszív megnyilvánulásokat, a potenciálisan veszélyes helyzeteket, és azokat az embereket, akik haragjukat mindig a környezetükön vezetik le. De ne hagyd magad megfélemlíteni, haragodat inkább arra használd, hogy tisztázd a helyzetedet konfliktusokkal terhes kapcsolataidban.

Kos (03. 2l-04. 20.) Fizetésemelési igényedet megtagadják, kiszolgáltatott lehetsz a hatalomnak, de merj lépni, ha látod, hogy valaki a munkahelyeden visszaél a pozíciójával.

Bika (04. 21-05. 20.) Utazás közben baleset érhet, a házastársi, jogi és politikai vitákból is jobb kimaradni, de ha egy erősebb ellenfél komolyan akar bántalmazni, állj be önvédelemre.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A barátok, kollégák vagy üzletfelek kihasználhatnak, és ha valaki zsarolni próbál, visszautasíthatod anélkül, hogy a másik haragjától zavartatni kellene magad.

Rák (06. 22-07. 22.) Mind a munkahelyeden, mind a magánéletedben hatalmi harcok robbanhatnak ki, de nem kell eltűrnöd, hogy a párod vagy a főnököd basáskodjon fölötted.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Közlekedj figyelmesen, és mivel a munkáddal, a joggal vagy a hatóságokkal kapcsolatos ügyeid nem állnak jól, talán mellőznöd kéne a túl heves reakciókat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Sportolás közben baleset érhet, az üzleti világ is meglehetősen veszélyes terep számodra, szeretőd vagy üzletfeled pedig jól tudja, hogyan lehet téged manipulálni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha erőszakos partnered vagy rokonaid miatt megalázottnak, kihasználtnak érzed magad, akkor olyan helyzetben vagy, amelyből öröm megszabadulni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Olyan kemény összetűzéseid és hatalmi játszmáid lesznek egyik munkatársaddal vagy rokonoddal, hogy akár hosszabb időre is összeveszhetsz vele.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Vonzódásod a veszélyes sportokhoz sok gondot okoz szeretteidnek, és ha nem kapod meg azt, ami jogosan jár neked, elveszítheted a fejed és követelőzővé válhatsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha túl sok hatalmad van mások felett, az legalább annyira rossz lehet, mintha olyan emberekkel élsz egy fedél alatt, akik úgy érzik, joguk van irányítani az életedet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Balesetveszélyes, indulatokkal és hátbaszúrós technikákkal teli időszak következik, amikor nem lesz könnyű megbirkóznod az etikátlanság tengerével.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha egyik barátod a főnököt játssza közös vállalkozásotokban, ne dönts lerohanás hatására, amelyet a manipulációs játék szabályaiban jártas ismerősöd jól alkalmaz.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Már most ígéretesnek tűnik a magyar film, ami a párkapcsolati küzdelmeket dolgozza fel a járvány idején

Már most ígéretesnek tűnik a magyar film, ami a párkapcsolati küzdelmeket dolgozza fel a járvány idején

Divathírek

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Divathírek

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el