Ne hajtsd túl magad - Egymondatos horoszkóp - november 7. csütörtök

2019.november.7.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ma reggel, amikor a Halakban lévő Hold a Szaturnusszal barátkozik, de együttállásba kerül a Neptunusszal, ésszerű, mértékletes étkezés, pihenés, úszás vagy meditáció helyett ne hajtsd túl magad. A mai nap kedvez a művészi tevékenységeknek és a spiritualitásban való elmélyedésnek. Este a barátságos Hold-Plútó-Merkúr rezgések ösztönzésére kihasználhatod a kapcsolataidat. Ne félj attól, hogy megszólnak, hogy csak azért érsz el egy bizonyos pozíciót, mert valaki szólt az érdekedben, vagy éppen kifeküdted az állást. A pároddal este hallgassátok meg kedvenc számaitokat, hiszen a zene az összebújás elengedhetetlen kelléke.

Bika (04. 21-05. 20.) A megbocsátás alapvető fontosságú minden kapcsolatban, ami azt jelenti, hogy feloldasz egy problémát, tanújelét adva a kapcsolatba vetett bizalmadnak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A látszat ellenére sokan figyelnek rád, ami talán megnyugtat, ám annak, akire ilyen mértékben terelődik a figyelem, annak minden szavára vigyáznia kell.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha művészeket közvetítesz, külföldi rokonod vagy a párod segíthet felhajtani egy zenekart, amelyik hajlandó lenne fellépni az általad szervezett rendezvényen.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha adófizetési haladékot akarsz kérni, mert képtelen vagy fizetni, akkor talán meg kellene hívnod egyik barátodat vagy rokonodat, aki ért az adóügyekhez.

Szűz (08. 24-09. 23.) Elmélyülhetsz egy-egy témában, ha hozzá kell szólnod, csak a párodnak ne lennének olyan titokzatos ügyei – ez viszont még nem indok, hogy ne gondolj házasságra.

Pénzügyi cunami és szerelmi hullámvasút, a november nem kímél - Novemberi horoszkóp

Pénzügyi cunami és szerelmi hullámvasút, a november nem kímél - Novemberi horoszkóp

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nem hitted volna, hogy egyik kollégád ekkora pletykafészek, pedig ezt igazán nem érdemelted meg, viszont a mai napon semmi ködösítés: úgyis átlátnak rajtad.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel nem élsz a múlt században, amikor egy nő csak reménykedett, hogy az illető pasi majd tisztázza a félreértéseket, hívd fel, és megtudod, hogy mi történt vele.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha mártírnak érzed magad saját otthonodban, ne így próbáld elfedni a gyengeségeidet, és távol tartani magad azoktól, akikhez szeretnél sokkal közelebb kerülni.

Bak (12. 22-01. 20.) Te és a párod összetartoztok, élvezed mindazt az örömöt, amit nyújt, ám ha ő a lelki társad is, akkor a nap első felében eltart egy darabig, amíg őt is meggyőzöd erről.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma használd az agyadat: józan, épeszű üzletasszonyként nem invesztálhatsz rózsaszín felhő típusú üzletekbe, legfeljebb, ha sok pénzt akarsz veszíteni.

Halak (02. 20-03. 20.) A pasiddal közös az érdeklődésetek, ám ha mostanában gyakran utazik, nagyon szeretné, ha utánamennél, hogy megbeszélhessétek közös dolgaitokat.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Angelina Jolie új tetoválása megér egy gyors pillantást

Angelina Jolie új tetoválása megér egy gyors pillantást

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője