Ne higgy az ígéreteknek - Egymondatos horoszkóp: Február 26.

2017.február.26.

Mivel ma az Újhold a halak jegyébe esik, ez a vasárnap az álmodozás és a romantika jegyében telik. Ne terheld túl magad, de mivel az újhold kiváló böjtnap, igyál sok folyadékot (semmiképpen ne alkoholt), és kerüld az élvezeti cikkek fogyasztását. Ma hallgass a megérzéseidre, kövesd tudatalattid útmutatásait, de ne higgy az ígéreteknek, a segítségnyújtásban és az áldozatvállalásban pedig tarts mértéket! Olyan nap ez a mai, amikor a lábad megérdemel egy kis kényeztetést, vagy masszázst, de ne mossál hajat. A mai napon a legjobb szépségterápia a zenehallgatás és a meditáció.

Kos (03. 21-04. 20.) Ne viselkedj megmentőként azzal, akit szeretsz, és gondolj arra is, hogy az érzelmi és családi problémák szőnyeg alá söprése egyikőtök számára sem megoldás.

Bika (04. 21-05. 20.) Feltűnően sok meghívást kapsz, de álmodozni is van időd, viszont azzal is tisztában vagy, hogy szeretetet és támogatást várhatsz el azoktól, akik fontosak számodra.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel álmodozó vagy, rokonaid azt feltételezik, hogy képtelen vagy szakmai és anyagi gondjaidat magad megoldani, így hát egyikük megmondja, mit tegyél.

Rák (06. 22-07. 22.) Bővítheted pénzügyi ismereteidet, és ha egy távoli vakációról ábrándozol, utazz olyan messzire, amilyen messzire csak lehet – ha a pénztárcád megengedi.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha az adóhatóság vizsgálatot folytat a céged ellen, szükséged lehet segítségre, a szex viszont elő is segítheti és meg is akadályozhatja érzelmeid feldolgozását.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne várd el a párodtól, hogy minden kívánságodat teljesítse, de ha rosszul választottál partnert, most véget vethetsz egy titkos vagy kilátástalan kapcsolatnak.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha meg akarod őrizni az egészségedet, fogyassz vegetáriánus ételeket, de a lelkednek is szüksége van megfelelő táplálékra: zenehallgatásra, meditációra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Engedd át magad élénk fantáziádnak, ha pedig egy románc motoszkál a fejedben, s kiszemeltél magadnak valakit, remek alkalom, hogy szerelembe essél.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Az Újhold arra figyelmeztet, hogy tekintsd úgy otthonodat, mint nyitott tűzhelyet azok számára, akik lelkileg vagy anyagilag szükséget szenvednek valamiben.

Bak (12. 22-01. 20.) Kedvesedet kimented a pénzügyi galibából, ráadásul bebizonyíthatod, hogy az, hogy üzletvezetéssel foglalkozol, közel sem jelenti azt, hogy nincsenek érzelmeid.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma könnyen beleeshetsz abba a hibába, hogy annyit érsz, amennyi pénzt keresel; valóságtól elrugaszkodott pénzügyi lépéseid csak veszteséget termelnek.

Halak (02. 20-03. 20.) Mivel nem vagy az a fajta, aki bátran szembenéz a valósággal, hajlamos lehetsz tudomást sem venni egy kellemetlen helyzetről, semmint megoldani azt.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Ezek a jelei annak, hogy pihenésre van szükséged

Ezek a jelei annak, hogy pihenésre van szükséged

Monitor

8 hátborzongató Netflix-horrorfilm, ami garantáltan adrenalin-löketet ad

8 hátborzongató Netflix-horrorfilm, ami garantáltan adrenalin-löketet ad

Divathírek

Karakteres formák, látványos színek: megérkezett a Furla új kollekciója

Karakteres formák, látványos színek: megérkezett a Furla új kollekciója