Ne ijedj meg, ha rendetlenkedik a szíved - Egymondatos horoszkóp: június 25.

2020.június.25.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A mai napon a hetekig hátráló Ikrek-Vénusz végre újra előre halad, de ha valakit az elkövetkező hetekben el akarsz csábítani, a humorodat és az értelmedet kell bevetned. A Hold elérkezik az Oroszlán jegyének végére, este pedig már belép a racionális Szűzbe. Az Oroszlán-Hold hatására teli vagy életörömmel, önbizalommal, élvezed a nyilvános szereplést, de sok csodálatot és rajongást igényelsz. A luxust sem tagadod meg magadtól és mindig mindenben az első akarsz lenni. A szerénység gyakorlása ma nem tartozik a könnyű feladatok közé, de a párodat és gyermekedet dicsérettel és bátorítással támogathatod. Az esti órákban, amikor a Hold már a Szűz jegyében jár, szeretnél mindent tökéletesen elvégezni, hasznos és segítőkész lenni.

Ne ijedj meg, ha rendetlenkedik a szíved - Egymondatos horoszkóp: június 25.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha luxuscikkekkel veszed körül magad, akkor lesz valaki, aki észreveszi ezeknek a dolgoknak a szépségét, no meg a tiédet, de ne borulj ki apró-cseprő ügyek miatt.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma az otthonod békéjéből, kényelméből táplálkozol, kedvező a mai nap családi ünnepség szervezésére, és ha az apróságokat is nagyra becsülöd, ez áldás a párodnak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amikor a hajadat ápolod, a vonzó külső legyen a célod, hiszen egy kis hízelgéssel az egész világot meghódíthatod, de ne merülj el néhány bosszantó részletben.

Rák (06. 22-07. 22.) Nem tudsz ellenállni a szépségápolási, lakberendezési termékeknek, élvezettel vásárolsz, az esti órákban viszont ne a jelentéktelen problémákra összpontosíts.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szeretsz a társaság középpontja lenni, de ne hidd, hogy minden, ami jó, az jár neked, este viszont nem ártana feljegyzéseket vezetned a pénzügyeidről.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne ijedj meg, ha rendetlenkedik a szíved, ha állandóan ülőmunkát végzel - barátnődnek és rokonaidnak viszont nincs szükségük kritikus megjegyzéseidre.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma könnyen barátkozol: az a munkahelyi barátnő, aki belesüpped a karosszékedbe is, talán egy életre a barátod marad, az este viszont a ház körüli teendőké.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Próbálj meg kevésbé önző, törtető és fölényes módon viszonyulni munkahelyi környezetedhez, este viszont sok ügyet rendezhetsz, ha felkészülsz rá.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Utazgass, vedd fel a kapcsolatot külföldi rokonaiddal, csinálj olyasmit, amire máskor sajnálod az időt, de ha este kritika éri a munkádat, ne feltételezz rosszindulatot.

Bak (12. 22-01. 20.) A mai napon olyan fajta öröm ér, ami az üzlettel és a vagyongyűjtéssel kapcsolatos; megeshet, hogy olyan partnert választasz, aki biztonságot nyújt számodra.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A párod imponáló és lenyűgöző egyéniség, de attól totál kiakadhat, ha egyik kollégád túlságosan közel kerül hozzád, pedig csak a számláidat rendezi – helyetted.

Halak (02. 20-03. 20.) Munkahelyi szerelmednek megvan az az előnye, hogy a legelőnyösebb oldaladat mutatod az irodában, de ha már meglelted a Nagy Őt, este fogadj el tőle segítséget.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Az év divattervezője, Kerényi Virág megtervezte a nyári Batz papucsod

Az év divattervezője, Kerényi Virág megtervezte a nyári Batz papucsod

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője