Ne ragaszkodj olyanhoz, aki elérhetetlen és nem őszinte veled - Egymondatos horoszkóp: Július 24.

2018.július.24.

A Vénusz és a Neptunusz szembenállása miatt szerelmi és anyagi ügyeidben könnyen válhatsz hamis illúziók vagy csalás áldozatává. Hajlamos lehetsz problémás kapcsolatot ápolni olyan személlyel, aki foglalt, elérhetetlen, aki képtelen az őszinteségre vagy szenvedélybeteg. Önzetlenséged olyan viszonyokba sodorhat, amely inkább szenvedést, áldozatokat és csalódást, mint beteljesülést hozhat számodra. Fontos, hogy saját érdekeid védelmével törődj, hiszen ha egy kapcsolatot titokban kell tartanod, ez súlyos csapást mérhet önbecsülésedre.

Kos (03. 21-04. 20.) Mind a szerelemben, mind a pénzügyek terén ma illúziókban élsz, ráadásul a munkahelyeden is kihasználnak, a párod pedig a legképtelenebb dolgokkal vádol.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha éppen egy titkos viszonyba keveredtél, ne hidd, hogy bódult viselkedésedből partnered nem tudja nyomon követni zűrzavaros szerelmi életed alakulását.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma az otthonod vagy a pasid, akivel együtt élsz, nyújt számodra menedéket, amikor nagyon zavarossá és kibírhatatlanná válik munkahelyeden a helyzet.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha külföldre utazol, zűrös helyzetekbe keveredhetsz, veszteség is érhet; ma kerüld a hamis prófétákat, ne írj alá semmit, amíg nem tanulmányoztad át figyelmesen!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Óvakodj egy olyan pasitól, aki csak a pénzedre hajt, de a céged könyvelését sem ártana átnézni, talán nem is sejted, mekkora zűrzavarral kell megbirkóznod.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szerelemben, pénzügyekben valaki csúnyán rászedhet, és ha vágyaid tárgya nős vagy foglalt, fölösleges azért imádkoznod, hogy egyszer majd szabad legyen.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel egyik kollégád lejárathat a munkahelyeden, mondj nemet egy megvesztegetési kísérletre, titkos viszonyod pedig legyen hétpecsétes titok az irodában.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel szerelmi életedben a valóság-elhárítás erőteljesen működik, félő, hogy olyasvalakire vágysz, akit nem kaphatsz meg, vagy aki kínos helyzetekbe hozhat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha attól félsz, hogy ha kolléganőid vagy rokonaid fölébe kerekedsz, akkor nem fognak szeretni, talán olyan kapcsolatokat is fenntartasz, melyeket nem is akarsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Jaj lesz annak, aki akár csak véletlenül is megzavar abban, hogy minden gondolatodat egy illúziókra épülő kapcsolatnak szenteld, amely csak csalódással végződhet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha képtelen vagy törleszteni a lakásodra felvett hitelt, érdeklődj a bankban, nem lehetne-e valahogy mérsékelni a nyomasztó terhet, de ne hagyd magad átverni.

Halak (02. 20-03. 20.) Jóhiszeműséged anyagi veszteséget okozhat, de az sem kizárt, hogy te akarsz a lehető legnagyobb hasznot kihúzni egy viszonyból, ezért hagyod magad elcsábítani.

Ez is érdekelhet

Túl sokat utazunk magas kibocsátással

Túl sokat utazunk magas kibocsátással

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

GLAMOUR Horoszkóp

Pink hajtól a cuki copfokig - Ezt a frizurát próbáld ki a horoszkópod szerint

Pink hajtól a cuki copfokig - Ezt a frizurát próbáld ki a horoszkópod szerint