Ne válassz olyan társat, aki megszállottja a munkájának - Egymondatos horoszkóp: Január 23.

2018.január.23.

Mivel ma a Kos jegyében lévő Holdat a Bakban lévő Merkúr és a Plútó is bombázza, rossz szakmai és üzleti döntéseket hozhatsz, de még a munkádat is nehéz feladat lesz összeegyeztetni a családi élettel. Ne válassz olyan társat, aki megszállottja a munkájának, hiszen egy ilyen pasi sosem szerethet téged. Vigyázz a szemedre, számítógépezés és vezetés közben tarts pihenőt. Az erős fényre és a hidegre is fokozott érzékenységgel reagálhatsz. Migrén ellen ajánlott a fejmasszázs, különösen jó hatást fejt ki a tápláló arcpakolás.

Kos (03. 2l-04. 20.) Néha kimondottan élvezed a kis szócsatákat, néha viszont indokolatlanul elönt a düh, amikor olyan helyzetbe kerülsz, ahol nem szólhatsz bele a dolgok alakulásába.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha neheztelsz a párodra vagy családod valamelyik tagjára, közvetlenül vele tisztázd a nézeteltéréseteket; merj kiállni magadért, ha téged érintő kérdésekről van szó.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Meggyőző fellépéseddel csillogsz a társaságban, de ami az anyagiakat illeti, most minden azon múlik, hogy az utóbbi időben sok hibát követtél-e el vagy sem.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha megbántottál valakit, vagy olyan dolgokat mondtál, melyeket megbántál, szabadulj meg a negatív érzésektől, melyek visszafoghatnak a fejlődésben.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A nap második felében ne avatkozz bele a kollégák vagy barátok nézeteltéréseibe, de ahhoz is elég bátornak kell lenned, hogy magad se vonj be kívülállókat.

Szűz (08. 24-09. 23.) Talán utálsz vásárolni, ma mégis beleeshetsz abba a csapdába, amelyet kedvesed állított neked, és hagyod, hogy magával hurcoljon keresztül-kasul a városon.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A családi kapcsolatok tudatos javításához azzal járulsz hozzá a legjobban, ha megosztod nézeteidet a rokonokkal, s cserében megismerkedsz az övéikkel.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne fogadj el olyan ajánlatot, amivel nem vagy százszázalékosan megelégedve, de ne vesd el a sulykot: olykor helyesebb, ha egyszerűbb dolgokkal is beéred.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Mivel a kockázatvállalás minden vállalkozásban szükségszerű velejárója a sikerre való törekvésnek, az anyagi előnyökért hajlandó vagy kockázatot vállalni.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma szükséged van arra, hogy annyit beszélhess a pároddal és rokonaiddal, amennyi nem hagy hátra benned hiányérzetet, de ne akard uralni kapcsolataidat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Maradj ki a meddő vitákból, várd ki az idejét, míg előhozakodhatsz egy bizonyos problémával, de a biztonság kedvéért a közlekedésben is legyél nagyon óvatos.

Halak (02. 20-03. 20.) Sok mindent megtennél a barátaidért és rokonaidért, de nem tehetsz meg mindent, ezért jobban jársz, ha megtanulsz udvariasan, de határozottan nemet mondani.

Ez is érdekelhet

A 3+1 legnagyobb tévhit a macskákkal kapcsolatban

A 3+1 legnagyobb tévhit a macskákkal kapcsolatban

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk