Ne vedd magadra, ha valaki furcsán viselkedik - Egymondatos horoszkóp: május 24. Péntek

2019.május.24.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Amikor a Vízöntő jegyében lévő hold a nap első felében harmonikusan illeszkedik az Ikrek-Merkúrral, szerelmi és családi életed sokkal sikeresebb, ha a párod vagy rokonod magas intelligenciával rendelkezik, és a munkája legalább olyan fontos számára, mint a széles érdeklődési köre. Ma szívesen kiállsz a szabadság és egyenlőség ügyéért, kellemes beszélgetéseket folytatsz, de kapcsolataid alapját inkább a szellemi, mint az érzelmi összhang adja. Az esti órákban, amikor a Hold keresztezi a Bika-Vénuszt, szerelmi és családi köteléked hátrányának személytelenséged és túlzott függetlenséged tűnhet.

Kos (03. 21-04. 20.) Ráhangolódhatsz egy közös tevékenységre, ha előtte viccgyűjteményt lapozgatsz, de ne várd el a hitvesedtől, hogy luxuskörülményekről gondoskodjon.

Bika (04. 21-05. 20.) Érdemes olyan eredeti ötlettel vagy termékkel előrukkolnod, amelyért az emberek hajlandóak fizetni, de a terved ne attól függjön, hogy bárki más mit csinál.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Megeshet, hogy a nap első felében véletlenül bukkansz rá valamire, miközben mást keresel, ám az irreális elvárásoknak este csalódás lehet a következménye.

Rák (06. 22-07. 22.) Anyagi kérdésekben barátnőid nem értenek egyet veled mindenben, de ha senki sem hívott fel, tedd meg az első lépést, és legalább az ügyfeleidet hívd fel telefonon.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne éld meg személyes sértésként, ha a pasid vagy a főnök tőle el nem várt módon reagál valamire - különcsége felett egy vállrándítással napirendre térhetsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Manapság, amikor a szakmai és üzleti világ folyton változik, a termékek életciklusa rövidebb, fontos, hogy állandóan elő tudj állni valamilyen újdonsággal.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Néhány vicces megjegyzéssel vagy kreatív ötlettel bevágódhatsz a párodnál, de leszokhatnál arról, hogy a férfiakat főleg a bankszámlájuk alapján ítéld meg.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Egy stresszt okozó családi programot akár az utolsó pillanatban is lemondhatsz, de a szexet és a pénzt ne használd arra, hogy függőségben tartsd a pasidat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha bármilyen pasival kísérletezel, és ugyanazzal a problémával kerülsz szembe, csalódásodnak nem a másik az oka, hanem a mód, ahogy megközelíted.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha rosszul érzed magad, amikor kifutsz a pénzedből, keress alkalmi munkát vagy vállalj másodállást, de ne várd el a kedvesedtől, hogy ő gondoskodjon rólad.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Boldogan élsz együtt a kedveseddel intellektuális birodalmadban, de vaskalapos rokonaid zokon veszik, ha furcsa embereket gyűjtesz össze az otthonodban.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma hagyd jóvá kedvesed távolságtartás iránti igényét anélkül, hogy elutasításnak vennéd - hagyd, hogy ő jelezze, mikor van szüksége nagyobb közelségre.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Gólyahír, babát vár a gyönyörű magyar modell: Axente Vanessa mesés fotóval jelentette be a baba érkezését

Gólyahír, babát vár a gyönyörű magyar modell: Axente Vanessa mesés fotóval jelentette be a baba érkezését

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője