Ne veszítsd el az erkölcsi iránytűdet - Egymondatos horoszkóp: augusztus 5.

2020.augusztus.5.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Kos jegyében lévő Mars és a Bak-Jupiter barátságtalan fényszöge miatt mértéktelen elvárásaid, erőszakos és intoleráns viselkedésed miatt könnyen túllősz a célon. Óvakodj az értelmetlen kockázatvállalástól, a pereskedéstől, lehetőségeid és képességeid túlbecsülésétől, és azzal is legyél tisztában, hogy teljesen fölösleges és hiábavaló energiafecsérlés bármit is erőszakkal kikényszeríteni. Ám ha igazságtalanság áldozata vagy, reakciódat lehetőleg az irányítsa, hogy amit teszel, törvényes-e vagy törvénytelen. Ha bizonyos cselekedetek elkövetését bírsággal sújtják, remélhetőleg nem lesz kedved efféle cselekedetek elkövetésére. Ha egy mód van rá, ne keveredj konfliktusokba, vigyázz a veszélyes sportokkal, s ne veszítsd el erkölcsi iránytűdet. Mivel ez a fényszög gyakran okoz fertőző májgyulladást, májad mostanában kíméletre szorul.

Ne veszítsd el az erkölcsi iránytűdet - Egymondatos horoszkóp: augusztus 5.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Éles fényben látod, milyen előnyöket élveznek mások, és milyen gyatrán ismerik el a munkádat, mégse menj fejjel a falnak, ne provokálj munkahelyi konfliktust.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma szembekerülhetsz a hatósággal, erőszakos ellenféllel állsz szemben, vállalkozásodban is konfliktusok adódhatnak, de az utazásnak sem kedvez ez az időszak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne adj ki a kezedből hitelkártyát, ne legyen közös számlád a pároddal, és ha valakit nem ismersz elég jól, azzal nem szabad közös üzleti manőverbe bocsátkoznod.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne hidd, hogy munkaügyi per vagy válás esetén neked fognak igazságot szolgáltatni – fogadd meg inkább a lehető legjobb ügyvédet és tanuld meg alaposan a jogot!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nem baj, ha elnapolod az új állás elfogadását, és nemet mondasz a külföldi ajánlatra is, üzleti vagy jogi ügyekben viszont némi diplomáciával többre mennél.

Szűz (08. 24-09. 23.) Adózással kapcsolatos mulasztásra vagy titkos viszonyodra ráfázhatsz, ráadásul jelentős anyagi veszteség nélkül sem tudsz kilépni egy megromlott kapcsolatból.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a párod olyan szabályok szerint akar játszani, amelyeket nem tudsz elfogadni, akkor se fenyegetőzz szakítással – a düh és a jogtalanság nem szül igazságot.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Munkaviszonyod véget érhet; mostanában nagyon könnyű belebukni a kockázatos vállalkozásokba, és ha tévedhetetlennek hiszed magad, könnyen pórul járhatsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Párkapcsolatodban nehéz elkerülni az anyagi vitákat mégse menj bele megnyerhetetlen helyzetekbe, de a kockázatos pénzszerzési stratégiákat is felejtsd el.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne foglalkozz ingatlanügylettel, mert a bukás elkerülhetetlen, családi vagy jogi konfliktus kitörése esetén legyél célratörő, de inkább egyezkedj, mint csatázz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Indulatosságod miatt baleset érhet, rosszul értelmezett tekintélyféltésből nem ismered be tévedésedet, de a csillagok bírságveszélyt is jeleznek.

Halak (02. 20-03. 20.) Mivel könnyen kialakulhat benned a meggyőződés, hogy bizonyos előnyök és anyagi juttatások megilletnek, bármilyen mértéktelenséget igazolhatónak tarthatsz.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Meghan Markle és Harry herceg váratlan bejelentést tettek

Meghan Markle és Harry herceg váratlan bejelentést tettek

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője