Olyan dolgok történnek ma, amelyek keményen próbára tesznek - Egymondatos horoszkóp: Május 29.

2017.május.29.

A Mars és a Szaturnusz szembenállása miatt a hét elején nagy adag önuralomra, terhelhetőségre és türelemre van szükséged ahhoz, hogy akadályokba vagy korlátokba ütközve eleget tegyél kötelezettségeidnek. Mivel balsikerek, kudarcok, balesetek és hatalmi harcok veszélyére utal ez a konstelláció, valószínűleg ingerlékeny leszel azzal a személlyel, akivel erőfeszítéseid és kötelességeid teljesítése során kapcsolatba kerülsz. Olyan eseményekre számíthatsz, amelyek próbára teszik türelmedet és önuralmadat. De megtanulhatsz lecsillapodni még akkor is, amikor elszabadulnak az indulatok, és bele kell törődnöd, hogy nem teheted mindig azt, amit akarsz.

Kos (03. 21-04. 20.) Ne fogadd el a korlátozásokat, ne pereskedj, de mivel ma könnyű öngólt lőni, elég egy kis bíráskodó hangvétel és máris tönkretettél egy fontos tárgyalást.

Bika (04. 21-05. 20.) Sokkal többet kell költened, mint szeretnéd, és ha nem szeretsz egy közös üzleti vállalkozásnál dolgozni, azonnal hagyd ott, ha ezzel javítani tudsz a helyzeteden.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az üzleti életben keménynek kell lenned, de a párkapcsolatodban nem számít, akármilyen súlyos a frusztrációd, dühöngéseddel csak ronthatsz a helyzeten.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma jelentéktelen összezördülésből is kisebb vihar kerekedhet, legyél tehát óvatos, ha a következő napokat nem sebeid nyalogatásával szeretnéd tölteni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a sarkadra állsz, meg mered kockáztatni a visszautasítást, és megvéded az érdekeidet, elégedettebb leszel a partnereddel és a baráti kapcsolataiddal is.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mivel félted az állásodat, a jövedelmedet és az otthonodat, mostanában tehetetlennek érzed magad, ha látod, hogy a főnököd vagy a párod visszaél a hatalmával.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Jogaidat és lehetőségeit alaposan megkurtíthatják, de ne hagyd, hogy hitvesed vagy egyik rokonod belerángasson abba, hogy egyetérts vagy vitatkozz vele.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kollégáid vagy üzletfeleid nehéz próbatételek elé állítanak, ráadásul a szexet sem tudod élvezni, mert egy súlyos anyagi probléma elvonhatja róla figyelmedet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a párod a dühös típusba tartozik, és az kell neki, hogy mindenben az ő akarata érvényesüljön, akkor is tarts ki az igazad mellett indulat nélkül, de szilárdan.

Bak (12. 22-01. 20.) Kolléga vagy rokon kiközösíthet, de ha nem szabadulsz meg a krónikus bajkeverőtől, nem nézel szembe a frusztráló problémával, nagyon komoly gond lehet belőle.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kerüld a veszélyes sportokat, és ha csatát nyersz is a pároddal vagy egyik barátoddal szemben, ebben egy eljövendő, még kíméletlenebb ütközet csírája rejlik.

Halak (02. 20-03. 20.) Mivel a családi és anyagi viták már kezdenek bezavarni a munkahelyi teljesítményedbe, úgy hajtod végre a kötelező feladatokat, akár egy rosszkedvű robot.

Ez is érdekelhet

Túl sokat utazunk magas kibocsátással

Túl sokat utazunk magas kibocsátással

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

GLAMOUR Horoszkóp

Pink hajtól a cuki copfokig - Ezt a frizurát próbáld ki a horoszkópod szerint

Pink hajtól a cuki copfokig - Ezt a frizurát próbáld ki a horoszkópod szerint