Párkapcsolatod az anyagi ellentétek miatt veszélybe kerülhet - Egymondatos horoszkóp: Október 17.

2020.október.17.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Skorpióban lévő Hold és a hátráló Merkúr miatt eluralkodhat rajtad a gyanakvás, de képes vagy átlátni másokon, de a szex is fontos helyet foglal el az életedben. A Mérleg jegyében lévő Nap és a Bak-Szaturnusz négyszöge nehézséget okoz az önérvényesítés terén, akadályokat, frusztrációkat, csalódásokat és terhes kötelezettségeket jelez a kapcsolatokban és a hivatásban, melyeket csak, kemény munkával és szigorú önfegyelemmel lehet elhárítani. Kimerültnek érezheted magad, csontokkal és fogakkal kapcsolatos egészségi panaszok gyötörhetnek. Úgy érezheted, minden teher a te válladat nyomja, mégsem bújhatsz ki a kötelezettségeid alól. Ha meg akarod tartani az állásodat, el kell fogadnod képességeid és lehetőségeid határait, és még a hét végén is dolgoznod kell, mert a főnököd így kívánja.

Párkapcsolatod az anyagi ellentétek miatt veszélybe kerülhet - Egymondatos horoszkóp: Október 17.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha félsz az egyedülléttől, vagy attól, hogy esetleg állás nélkül maradsz, hivatásodban és a házasságodban kellemetlen kötelességeknek is eleget kell tenned.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne vállalj olyasmit, amit nem tudsz teljesíteni, ám ha veszélybe kerül az állásod, és a bizonytalanság alacsonyra nyomja a tűréshatárodat, vegyél részt átképzésen.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A pénzhiány vagy a párod fukarsága arra ösztönöz, hogy érdemi lépéseket tegyél a helyzet helyrehozására: túlzott reményeidnek viszont csalódás lesz a vége.

Rák (06. 22-07. 22.) Párkapcsolatod az anyagi ellentétek miatt veszélybe kerül, de puszta kötelességből ne akarj egy önző partner vagy pénzéhes rokon elvárásainak megfelelni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Semmi értelme feláldozni magadat a szakmai kötelességek oltárán, de még egy bizonytalan munkahelyet sem érdemes a mostani válsághelyzetben otthagyni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne hagyd, hogy valaki, aki közel áll hozzád, baleknak nézzen, s ne engedd, hogy az anyagiak befolyásolják a párodhoz vagy szeretteidhez fűződő kapcsolatodat!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ingatlanügyet jegelj, de igyekezz útját állni egy családi problémának; és ha már régóta a tiéd a teherviselő szerepe, ettől még eldöntheted, hogy lemondasz róla.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Rokon, főnök kihasznál, a bizonytalan helyzetekből is kezd eleged lenni; munkával kapcsolatos döntést napolj el, de a közlekedésben is akadályokra számíthatsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha csak azért barátkozol valakivel, mert a hasznodra lehet, a másik észre fogja venni a csalást, de azt is tartsd észben, hogy pénzzel nem lehet barátságot venni.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha korlátoznak a munkádban, vállalkozásodban, és erőfeszítéseidért sem kapod meg, amit kiérdemeltél, akkor is ki kell tartanod, de legyél valamivel engedékenyebb.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Távkapcsolatodból nem lesz házasság, ám ha párban élsz, hitvesed igazságtalansága és önzése megdöbbenthet, hivatalos ügyeid miatt is nehéznek érzed az életet.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha egy baráti, szakmai vagy üzleti kapcsolat miatt lépéshátrányba kerülsz, most eleged lesz, de a mások iránti felelősségtudatod keretei között kell maradnod.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője