Próbálj meg egyensúlyt teremteni munka és magánélet között! - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 21.

2018.augusztus.21.

Mivel a Bak jegyében lévő Hold ebédidő táján együttállásba kerül a komor, deprimáló Szaturnusszal, kisebb csalódások vagy elutasítások negatív hangulatba sodorhatnak. Ám az Uránusz harmonikus vibrációi lehetővé teszik, hogy a felhalmozódott munkahelyi vagy anyagi problémák viszonylag hamar megoldódjanak. Valószínű, hogy dolgozni akarsz és szeretnél pár fokkal feljebb kerülni a szamárlétrán, de merd kimutatni érzelmeidet és lehetőleg szeretteid körében élvezd erőfeszítéseid gyümölcsét. Próbálj meg egyensúlyt teremteni munka és magánélet között!

Kos (03. 2l-04. 20.)
Ha a cégnél valamit elrontottak, talán még fejek is hullanak, te viszont olyan ajánlatot kapsz, amitől először visszahőkölsz, aztán mégis fejest ugrasz a munkába.

Bika (04. 21-05. 20.) A mai napon higgadt józansággal ítéled meg szakmai lehetőségeidet és az embereket, azt várod el tőlük, ami elvárható - tudod, hol a határ, ameddig elmehetsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma meg kell oldanod különféle anyagi problémákat, de megoldás közben olyan váratlan fordulat adódhat, amely üzleti ügyeidnek is más fordulatot adhat.

Rák (06. 22-07. 22.) A távolságtartó hölgy szerepét talán megnyugtatóbbnak találod, mint a zsémbes Xantippéét, hiszen a párod semmi olyat nem tett, ami miatt neheztelned kellene rá.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Beosztottnak lenni ugyan nem túl méltóságteljes, de a munkád, korábbi félelmeiddel, leterheltségeddel szemben, akár még sikerélményt is eredményezhet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha nem tudsz meglenni munka nélkül, belevághatsz hosszú lefutású dolgokba, de ma még a kozmetikusod, fodrászod is csodát művelhet; no meg a szerelem.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kedvező a nap lomtalanításra, szőrtelenítésre, de érzékeny bőröd miatt ügyelj arra, hogy a kozmetikumaid ne tartalmazzanak semmiféle irritáló anyagot.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne csodálkozz azon, ha régimódi felfogásod és nézeteid miatt partnered és rokonaid ma azt találgatják, vajon hányadik században élsz tulajdonképpen?

Nyilas (11. 23-12. 21.) Akinek szakmai és anyagi sikerekre van szüksége, nem kerülheti el a túlórázást, de az sem kizárt, hogy egy új számítógépes programon dolgozol nagy odaadással.

Bak (12. 22-01. 20.) Ismét kellőképpen tudsz a munkádra koncentrálni, de ne hajszold olyan megszállottan a sikert, hogy ennek a családod vagy a párkapcsolatod igya meg a levét.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha bizonyos dolgok, melyek lefutását biztosra vetted, mégis más irányba haladnak, mint gondoltad, azért még nem kellene azt érezned, hogy valaki ejtett.

Halak (02. 20-03. 20.)
Csalódottan kell tudomásul venned, hogy a sikeres üzletasszonyoknak nincsenek igazi barátaik: talán ez a törtető Bak is csak hideg számításból szegődik melléd.

Ez is érdekelhet

Kate Winslet Hollywood királynőjeként harcol a női test sokszínűségének elfogadásáért, a 2021-es Emmy gálán is

Kate Winslet Hollywood királynőjeként harcol a női test sokszínűségének elfogadásáért, a 2021-es Emmy gálán is

GLAMOUR Horoszkóp

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

Hajlamos lehetsz álmodozásba menekülni a valóság elől - Napi horoszkóp: szeptember 20.

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján