Az Újhold ma a Rák jegyébe lép - ritkán ennyire szerencsés új dologba kezdeni

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus bevezet az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin tudd megérteni, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Ma az Újhold a Rák jegyébe lép, szerzőnk pedig elmondja, hogy ez milyen hatással lehet az életedre.

Az Újhold ma a Rák jegyébe lép - ritkán ennyire szerencsés új dologba kezdeni | Fotó: binabina/ Getty Images
Az Újhold ma a Rák jegyébe lép - ritkán ennyire szerencsés új dologba kezdeni | Fotó: binabina/ Getty Images
Fotó: Gettyimages.com

Bár minden hónapra jut legalább egy Újhold, ritkán vagyunk olyan szerencsés helyzetben, mint a maiban. Újhold idején a Nap és a Hold fokra pontosan együttáll az adott hónap jegyében (egyébként ezért nem látszik ilyenkor a Holdból semmi, a Nap teljesen kiégeti), de a matematikai esélye, hogy mindez tűpontosan az Aszcendenstől egy fokon belül jöjjön létre, az pontosan kettő a háromszázhatvanöthöz, szóval kijelenthetjük, hogy ritka alakalom.

Alapvetően az, hogy ez az együttállás hol jön létre, azt szokta meghatározni, hogy mire lesz alkalmas az időszak, milyen témában tudunk valami újat elindítani? Hiszen minden egyes Újhold a kezdetekről szól. Ha például a hetes házban akkor párkapcsolati téma, ha kilences akkor tanulás, ha tízes akkor hivatás és így tovább és így tovább. Az Aszecendensen ülő Újhold viszont szó szerint bármire alkalmas lehet, hiszen a képletben az Asc, az mi magunk vagyunk.

A jegyből kiindulva tudjuk kicsit szűkíteni a kört, bizonyos témák kicsit jobban illeszkednek a Rák jegyhez, mint mások. Nagyon jó lehet a családi viszonyainkat új minőségre emelni, az érzelmi dolgainkat mindenképpen elkezdhetjük rendbe tenni, amit akár úgyis megtehetünk hogy elkezdünk egy új művészeti ággal foglalkozni, de egy óriási takarítás otthon jelenleg nem csak fizikai, hanem lelki tisztaságot is el tud hozni.

Az Aszcendensen ülő Újhold bármire alkalmas lehet

Mindenféle főzőkurzus, vagy szimplán egy új bonyolultabb recept elkészítése biztos, hogy jó ötlet, ha van affinitásunk az ilyesmihez, bár ha nincs, akkor itt a tökéletes alkalom, hogy most kivételesen legyen. Családfát, múltat elkezdeni kinyomozni szintén tökéletes időzítés, hiszen a múlt és a család nagyon analóg a Rák jeggyel. Ami még érdekesebbé teszi ezt az Újholdat, az a két Lilith, ami szintén együttáll a fényadókkal, mégpedig a három Lilithből a két jó: a lázadás Lilithje és a Fekete Hold Lilith.

Szóval ha valami olyasmit tervezünk régóta elkezdeni, ami kapcsolódik a lázadáshoz, a becsületességhez, a bátorsághoz, az igazság leleplezéséhez, vagy a szexualitáshoz és ezt most olvassuk, akkor egy percig se tétovázzunk, EZ EGY JEL! Itt az idő! Ugyanis keresve se találunk ennél alkalmasabb pillanatot a következő pár évben.

Ez is érdekelhet

Anonim HIV- és STD-szűrést is kérhetsz ingyenesen a Sziget-fesztiválon

Anonim HIV- és STD-szűrést is kérhetsz ingyenesen a Sziget-fesztiválon

Tedd & Ne tedd

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Sztárhírek

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk