Rögtön fejest ugrasz egy másik kapcsolatba - Egymondatos horoszkóp: november 19.

2020.november.19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Mérlegben tartózkodó Vénusz és a Bak-Szaturnusz négyszöge próbára teheti házasságodat, szakmai és üzleti kapcsolataidat. Csalódottnak magányosnak érezheted magad, anyagi gondok gyötörhetnek, vagy hiába próbálsz közeledni valakihez – elutasításban lehet részed. De társ nélkül is lehet élni, hiszen ha sikerül jó munkát vagy társaságot találnod, minden rendben lesz. Ne lakatold le az érzelmeidet, de tarts kellő távolságot olyan személyektől, akiknek kételkedsz a hűségében, megbízhatóságában, vagy akik csak érdekből közelednek hozzád. Arról sem feledkezhetsz meg, hogy mind a szerelmi, mind a szakmai és üzleti kapcsolatok megkövetelik a megbízhatóságot, a kötelezettség- és felelősségvállalást. De ne úgy akarj megszabadulni fájdalmas érzéseidtől, hogy a munkába temetkezel, vagy rögtön fejest ugrasz egy másik kapcsolatba.

Rögtön fejest ugrasz egy másik kapcsolatba - Egymondatos horoszkóp: november 19.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha felemészt a becsvágy és csak a siker és a pénz utáni hajszát ismered, házasságodban, anyagi és szakmai kapcsolataidban válságra, elutasításra számíthatsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Rokonaiddal, kollégáiddal és a hivatalokkal is meggyűlhet a bajod, munkaviszonyod megszűnhet, de az sem kizárt, hogy csak rangon aluli feladatokat bíznak rád.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha a párod anyagi gondokkal küszködik, ráadásul a szex is olyan vele, mint egy jégkockával, ne hagyd, hogy a céged vagy tulajdonod az ő birtokába kerüljön.

Rák (06. 22-07. 22.) Mindig is hűvösnek, karrieristának tartottad a párodat, de hogy ennyire ne legyenek érzelmei, és a családi béke sem fontos számára, az talán most tűnik fel először.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkahelyed megőrzéséhez keményen kell dolgoznod, több felelősséget kell vállalnod, de még gondos tervezésre és kapcsolatépítésre is szükséged lehet.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne hidd, hogy minden a pénz körül forog, és ha még azt a kemény jégpáncélt sem sikerül feltörnöd, amivel számító a pasid körülbástyázta magát, tedd lapátra.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Senki se nézne az év üzletasszonyának, mégse add el áron alul a birtokodban lévő lakást, s ne legyél olyan rendes, hogy kifizesd rokonaid adósságait.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szívesen elvonulnál egy lakatlan szigetre, de vigyázz, ott egyedül lennél, ám ha nem tudod megtartani a párodat, birkózz meg ezzel a lehangoló élménnyel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A mai összejövetel nem úgy sikerül, ahogy elképzelted, és ha a pénz, a munka és a barátság kissé keresztezi egymást, képtelenek lesztek egymással boldogulni.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel kizárólag a karrierépítéssel törődsz, érzelmi világod nem fejlődik, de ha kikezdesz a főnököddel, csak elutasítást és rosszallást érezhetsz ki a viselkedéséből.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha valaha beleszerettél egyik oktatódba, akit most vendégtanárnak hívnak meg a tanszékedre, most is csalódás érhet, mert az oldalán feltűnik egy másik nő.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a szerelemben, a szexben vagy barátságban kizárólag a pénzszerzés vágya mozgat, ne csodálkozz azon, ha nem egészen azt kapod a kapcsolattól, amit vártál.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője