Semmi fontos lépésre ne szánd el magad! - Egymondatos horoszkóp - március 23.

2018.március.23.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Merkúr a mai naptól kezdve április 15-ig hátrafelé kering, semmi fontos lépésre ne szánd el magad. A Vénusz és a Plútó barátságtalan quadrát fényszöge lehet az oka, hogy ezeken a napokon könnyen beleszeretsz valakibe, aki egyáltalán nem illik hozzád, s aki csak szívfájdalmat vagy anyagi veszteséget okozhat számodra. Az érzelmek és szenvedélyek magas hőfokra szöknek, de féltékenységre, hatalmi harcokra és különböző manipulatív mesterkedésekre is számíthatunk. Mivel a pénz- és adóügyek terén is nehézségek várhatók, kegyetlenül meg kell nyirbálni a fölösleges kiadásokat, hiszen az üzlet, a vállalkozás csak ezután kezd újból virágozni.

Semmi fontos lépésre ne szánd el magad! - Egymondatos horoszkóp - március 23.
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Ne várj sokat az érdek alapú üzleti, szakmai kapcsolatoktól, ne féltékenykedj, és a szexuális morált se helyezd hatályon kívülre, ha belehabarodsz valakibe!

Bika (04. 21-05. 20.) A szerelmi bánatot tabuk övezik, mert azt az emberek többsége a gyengeség jelének tartja, titkos viszonyod miatt viszont lelkiismeret-furdalásod támadhat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az egyik percben még veszekszel a pároddal az anyagiak miatt, a következőben már ágyba akarod csalogatni, a birtoklást viszont képtelen leszel elviselni.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha tudod, hogy a munkahelyi viszonyok más szabályok szerint zajlanak, mint a normális férfi-nő viszony, akkor nem veszíted el a kontrollt saját tested felett.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne utazz külföldre, védekezz a fúrás és az érzelmi zsarolás ellen, ha viszont lehetetlen kollégád mindent megtesz, hogy kihozzon a sodrodból, nézd levegőnek.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy üzleti megállapodás füstbe megy, és fennáll a veszély, hogy a szexet eszközül használod partnered vagy üzletfeled manipulálására és befolyásolására.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Féltékenység ütheti fel a fejét, és mivel ingatlanügyben kiszolgáltatottnak érezheted magad, a hét végén már ne kezdj nagyobb tranzakciókba.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma mondj nemet egy munkahelyi viszonyra, és ha nem akarod a párodat szőröstől- bőröstől birtokolni, akkor az esetleges szakítást is könnyebben elviseled.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szerelmi vagy üzleti kapcsolatban civakodás, zsarolás, szakításveszély, viszonyod pedig egyoldalú lesz, ha minden túlzó követelésnek eleget teszel.

Bak (12. 22-01. 20.) Nem maga a féltékenykedés jelenti azt, hogy ideje kiszállnod egy megromlott kapcsolatból, hanem a kielégítetlen igények és az eredménytelen összetűzések.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Valaki elárulhat, ráadásul félő, hogy vagy olyasvalaki iránt érzel szenvedélyes vonzalmat, aki miatt féltékenységi jeleneteket, drámai helyzeteket élhetsz át.

Halak (02. 20-03. 20.) Jóllehet szeretőddel, barátaiddal, üzletfeleiddel egy sor közös érdek köt össze, az a gátlástalan üzletelési stílus, melyet tapasztalhatsz, csöppet sem lesz ínyedre.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Az upcycling menő: a kávézaccból is készülhet designer cipő!

Az upcycling menő: a kávézaccból is készülhet designer cipő!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője