Semmilyen szabályt ne szegj meg! - Egymondatos horoszkóp: november 16.

2020.november.16.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Mérleg jegyében lévő Vénusz és a Bak-Jupiter quadrát fényszöge arra figyelmeztet, hogy ha várakozásaid a házasság révén való társadalmi felemelkedés, vagy a szamárlétrán való feljebb kapaszkodás tekintetében nem reálisak, annak csalódás lehet a következménye. Hajlamos lehetsz mértéktelenségre vagy éppen a törvények megszegésére. Óvakodj a pereskedéstől, mert vagy a pert veszted el, vagy egy csomó pénzed megy el az ügyvédedre. Meglehetősen csekély önfegyelem jellemzi ezt a napot, pedig nem ártana ellenállni a luxuscikkek és az édességek képében jelentkező kísértéseknek. Ha úgy érzed, hiányoznak az egzisztenciális feltételek kapcsolatod törvényesítéséhez, akkor talán jobb, ha nem ragaszkodsz a házassághoz.

Semmilyen szabályt ne szegj meg! - Egymondatos horoszkóp: november 16.
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Ne akarj éjjel-nappal dolgozni, karriert csinálni csak azért, hogy el tudd tartani a hitvesedet, de legalább próbálj megfelelni főnökeid és a párod elvárásainak.

Bika (04. 21-05. 20.) Óvakodj attól, hogy áthágd a törvényt, megszegd a munkahelyi és pénzügyi szabályokat, vagy belemenj olyan dolgokba, amelyeket nem tartasz etikusnak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Érzelmi és anyagi ügyekben könnyen melléfoghatsz, többet vársz el a párodtól vagy munkaadódtól, mint amennyit adni tud: te szereted őt, ő pedig csak kíván téged.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha más sem foglalkoztat, csak a házasság és a családalapítás, a párodat, aki inkább a karrierjét egyengeti, kényelmetlen helyzetbe hozhatod túlzó elvárásaiddal.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne utasítsd vissza a nagy Ő-t, ha tanácsot kér tőled a munkájával kapcsolatban, de ha nem akarsz csalódni, ne szépítgesd a róla kialakított képet magadban.

Szűz (08. 24-09. 23.) Felismered a valódi értékeket, de ne költekezz, lehetőleg ne szorulj rá a párod anyagi segítségére, és azt se hagyd, hogy valaki a pénzével levegyen a lábadról.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha azt hiszed, hogy elegánsabb környékre kell költöznöd, vágyaidat összetévesztheted a lehetőségeiddel - ha otthon dolgozol, nem mondhatsz le a fegyelemről.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Érzelem- és pénzéhséged miatt túlzásokba eshetsz, a párodat pedig, aki már döntött, hogy nem akar nősülni, eszedbe se jusson telefonhívásokkal zaklatni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ravaszul számító partnerbe, barátba botolhatsz, akit inkább a pénzed érdekel, nem pedig a személyed, csakhogy vágyaid vakká tesznek, mindezt nem veszed észre.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma kételkedj a felfelé való házasodás meséjében, a jó híredet és a karrieredet se tedd kockára holmi munkahelyi viszony vagy törvénytelen ügylet kedvéért.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Saját hasznodat keresve keresed meg külföldi rokonaidat, gazdag támogatóra vadászol, akiknek elcsípheted a pénzét, hogy kifizethesd belőle a tanulmányaidat.

Halak (02. 20-03. 20.) Vedd észre, hogy valakinek csak a pénzedre és a kapcsolataidra fáj a foga, de ne legyél futó kaland, s egy múló hangulat hatására ne engedj szeretőd kívánságának.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ezt nem láttuk jönni: Kamilla királyné is belekóstolt a meztelenruha-trendbe

Ezt nem láttuk jönni: Kamilla királyné is belekóstolt a meztelenruha-trendbe

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője