Stresszesen indul a mai nap - Egymondatos horoszkóp - december 18. kedd

2018.december.18.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A nap első felében a Kosban lévő Hold együttállásba kerül az Uránusszal: mozgásigényünk és az agresszióra való hajlamunk is fokozódik. Vannak, akik élvezik a kihívásokat, míg mások igyekeznek minden stresszhelyzetet elkerülni. Ha hajlamos vagy a migrénre, kávé és csoki helyett fogyassz ásványvizet. A nap második felében, amikor a Hold már a Bika jegyében jár, élvezd az ajándékvásárlást, este pedig helyezd magad kényelembe. Ha szeretsz főzni, és pihentetőnek találod mások kényeztetését, vendégeld meg és kényeztesd el szeretteidet.

Kos (03. 21-04. 20.) Vedd tudomásul a megmásíthatatlan tényt, hogy a szerelemnek és a gazdagodásnak ára van: vagy pénzzel, vagy az időddel, vagy valami mással kell fizetned érte.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha mázlid van, délelőtt senkivel sem kell találkoznod, de ha még nem vettél meg minden ajándékot, igyekezz, mert később hatalmas tolongásra számíthatsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha egy kicsit utánagondolsz, beláthatod: az az ajánlat, amit egyik barátod a nap első felében tesz neked, túlságosan előnyös ahhoz, hogy visszautasítsd.

Rák (06. 22-07. 22.) Annyira lefoglalnak céged ügyei, hogy nem engedsz holmi munkahelyi kalandot belezavarni a munkádba, de délután már marad egy kis időd barátkozásra.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a párod külföldi, várhatnátok pár hónapot az esküvővel, hacsak nem akartok most rögtön gyereket, de biztos állásodat ne kockáztasd bizonytalan előnyökért.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha nincs más lehetőséged, kénytelen leszel igénybe venni barátaid vagy rokonaid segítségét, meg kell kérned őket, legyenek a kezeseid egy bankkölcsön felvételénél.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Attól, hogy a kapcsolatod véget ér, még lehettek barátok, de szükséged van megbízható könyvelőre, nehogy gondjaid támadjanak az adóhivatallal.

A csillagjegyük elárulja, hogy milyen ajándékra vágynak szeretteid

A csillagjegyük elárulja, hogy milyen ajándékra vágynak szeretteid

Skorpió (10. 24-11. 22.) Tekintsd kihívásnak a munkádat, végezd teljes erőbedobással, de a nap második felében talán magad is csodálkozol, milyen könnyen alkalmazkodsz a párodhoz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a kedvesed lángeszű feltaláló, érdemes lenne társulnod vele, s ha délután szép szemeket meresztesz leendő megbízódra, elnyerhetsz egy üzleti megbízást.

Bak (12. 22-01. 20.) Délelőtt hol a változásokat nem tudod elviselni, hol azt, hogy környezeted nem akar megmozdulni, de mit szólnál ahhoz, ha csak a partnereddel törődnél?

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Megeshet, hogy elveszik munkád egyik fontos feljegyzése, de óvakodj attól, hogy ideges kutakodásoddal, hisztis kitöréseiddel a sírba vidd a családot.

Halak (02. 20-03. 20.) Egy új számítógép megvétele, amellyel új megbízásokat szerezhetsz, jó megoldásnak tűnik, s ha valaki Facebookon meglátja a fotódat, üldözni fog a címedért.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Rihanna szőke lett, és hirtelen fel sem ismertük

Rihanna szőke lett, és hirtelen fel sem ismertük

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője