Számtalan új lehetőség áll nyitva előtted- Egymondatos horoszkóp: December 16.

2017.december.16.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A jóindulatú Nap-Uránusz rezgések ezen a hétvégén fokozott szabadságvágyat és függetlenségi igényt jeleznek, szeretnél valami izgalmas dolgot átélni. Előnyös változások, újdonságok jellemzik ezt az időszakot, kreativitásod virágzásnak indul, kitörhetsz a korlátaid közül, és saját bőrödön tapasztalhatod, hogy számtalan új lehetőség áll nyitva előtted. Különcséged, hóbortosságod sem okoz most problémát, sőt, éppen az egyediségedből kovácsolhatsz előnyöket. Az életminőséged vagy kapcsolataid javítását szolgáló újítások végrehajtását is most érdemes megejtened. Keresd a változást, az újat és az izgalmasat!

Számtalan új lehetőség áll nyitva előtted- Egymondatos horoszkóp: December 16.
Fotó: giphy

Kos (03. 2l-04. 20.) Legyen az főiskolai képzés vagy egy új számítógépes program elsajátítása, nyitott vagy minden újdonságra, utazás közben flörtkísérlet céltáblájává válsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha az állásoddal kapcsolatos terveidet nem úgy valósíthatod meg, ahogy tervezted, vagy megszűnt a munkád, állj ellent a kísértésnek, hogy piacra dobd a lakásodat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kellemes társaságba hívnak, de véleményed hangoztatásával kilóghatsz a sorból: a vitákban legyél engedékeny, még akkor is, ha neked van igazad.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha sikerült új állást találnod, nagyszerű jövőd lesz, sokkal ígéretesebb, mint a mostani helyeden, de meg kell ismerkedned a legmodernebb műszaki berendezésekkel.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ez a nap a legkiválóbb minden olyan tervre tekintve, amely kockázatvállalást igényel, a világ egyik távoli helyén pedig megtalálod álmaid pasiját.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha anyagi függőségbe kerültél a párodtól, szerezz te is egy jól fizető állást, viszont ma könnyen elsimítjátok szexuális vagy anyagi jellegű nézeteltéréseiteket.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Még ha több hónapja hozzád tartozik is a párod, lehetőleg ne most akard rákényszeríteni a házasságot, amikor egyáltalán nem vágyik elkötelezett kapcsolatra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Munkaviszonyoddal vagy jövedelmeddel kapcsolatos kérdésben váratlan helyzet elé kerülhetsz, amire mondj igent, hiszen ez új jövőt jelenthet a számodra.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Még az is lehet, hogy egy váratlan kaland vagy egy új hobbi fog kibillenteni a hétköznapok egyhangúságából, de meglévő kapcsolatod is új lendületet kaphat.

Bak (12. 22-01. 20.) Ügyelj otthonod biztonságára, mert "hívatlan" vendégeid érkezhetnek, ráadásul a szemedet is tönkreteheted, ha örökké a számítógéped képernyőjére meredsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Olyan buliba kaphatsz meghívást, ahová hivatalos lesz a társadalom krémje, de ha éppen nincs párod, akkor megeshet, a baráti környezetedből választasz társat.

Halak (02. 20-03. 20.) A csillagok sokat segítenek az állásszerzésben, munkádban, bevételeidben, pénzügyeidben újszerű lehetőségek csillannak fel, meglepő ajánlatot kaphatsz.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője