Csillagjegyek, akiket a legjobb szépérzékkel áldott meg a sors

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus bevezet az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin tudd megérteni, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Szerzőnk ma felfedi, melyek a legjobb szépérzékű csillagjegyek.

Mutatjuk a legjobb szépérzékű csillagjegyeket | jacoblund
Mutatjuk a legjobb szépérzékű csillagjegyeket | jacoblund
Fotó: Gettyimages.com

Mielőtt rátérnék a legjobb szépérzékű csillagjegyek felsorolására, először is szeretném leszögezni, hogy attól, mert valaki egy bizonyos csillagjegy égisze alatt született, még nem lesz ilyen vagy olyan. Egy személyiség kialakulása rengeteg tényezőn múlik, de erről majd egyszer egy külön cikket szeretnék írni. Amikor ilyen hangzatos címet adok egy cikknek, azt mindig úgy kell érteni, hogy általában beszélek az adott csillagjegyről. Itt tizenkét archetípusról van szó, amelyek remekül be tudnak mutatni egy fiktív karaktert, de az egyént sosem fogják pontosan leírni.

Egyrészt azért, mert soha senkinek nem fog minden bolygója ugyanabban a jegyben állni, másrész azért, mert a horoszkóp mindig csak egy kiindulási alap, amitől aztán ott térünk el, ahol csak szeretnénk. Továbbá ott van az a problematika is, hogy bármit is jelentek ki egy jegyre, például, hogy a Vízöntő imád lázadni és minden szabályra fittyet hányni, ha mondjuk van hozzá egy Bak aszcendense, meg egy Rák Holdja, abból a bizonyos lázadásból már igen keveset fogunk látni. Ezt mind le szerettem volna szögezni, mielőtt rátérünk a lényegre, ugyanis fontos, hogy senki ne legyen megítélve a napjegye alapján, mert hidd el, hogy igen kicsiny része az egy személyiségnek.

Gondolhattuk volna, hogy ezek a legmegbízhatatlanabb csillagjegyek

És akkor nézzük is, kik érzik a legjobban, hogy mi a szép:

Mérleg

Mivel az egész jegy a harmóniateremtésről szól, így nem csoda, hogy mind öltözködésben, mind egy reprezentatív otthon megteremtésében az élen járnak. Finom, visszafogott, elegáns stílus jellemző rájuk. Viszont ne felejtsük el, hogy attól, mert valakinek a horoszkópja Mérleg, az pontosan azt jelenti, hogy ebben az életében ő ezt a képességet jött megtanulni, kifejleszteni. Tehát ha a Mérleg barátnőnkre abszolút nem jellemzőek ezek a tulajdonságok, akkor tudjuk be annak, hogy ő ezt most gyakorolja, és reméljük, élete végére előrébb fog tartani ebben a folyamatban.

Bika

A Bika nagyon érzi, hogy mi az, ami drága, és alapból imádja magát szép tárgyakkal körül venni. A Bika ura a Vénusz, ami a szépség, a harmónia bolygója, így ennek a jegynek a szülöttei is igen jól bánnak a színekkel és a formákkal. Ha van Bika barátnőnk és annyira nem látjuk még ezt a tulajdonságot benne, akkor a következő szülinapjánál jó kiindulási alap lehet, amikor az ajándékán ötletelünk. A Bikák az élet élvezetét jöttek megtanulni, így ha ezt is számításba vesszük, amikor gondolkodunk, biztosan telitalálat lesz. Szóval összefoglalva: bármit is választunk, legyen szép és élvezetes - különlegesen csomagolt borok, festő workshop, kerámia foglalkozás.

Velük vigyázz, mert nagyon manipulatív csillagjegyek

Bak

A harmadik jegyre biztosan senki nem gondolt volna, de a Bak is végtelenül reprezentatív tud lenni. Ő egyszerűen mindenben annyira maximalista és „sznob”, hogy egyszerűen muszáj jól kinéznie. Neki mindig inkább lesz egy napszemüvege (de az méregdrága legyen és mindenhez illeszkedjen), mintsem 10 féle kacat. A sznobságot itt a szó pozitív értelmében nézzük, ő szívesen fizet valamiért többet, ha úgy érzi, tényleg többet kap a pénzéért. A lehúzásokat egyből kiszúrja, viszont némi luxussal bármikor le lehet venni a lábáról. Drága parfümnek vagy egy márkás pénztárcának például mindig örülni fog.

Tudj meg többet az asztrológiáról:

Ez is érdekelhet

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Megérkezett a tél legmesésebb hajszín trendje, a gyertyafény barna

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói