Jöhetnek a kalandok, új szerelmek - Szeptemberben megállíthatatlan vagy, erőd, szexualitásod az egekben

2018.szeptember.1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Semmi sem jelzi jobban, hogy szeptember valóban elkezdődött, mint az iskola, ezért hát szeptemberi havi horoszkópodat a legikonikusabb sulis filmek gifjeivel illusztráltuk.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

A HÓNAPOD A karrierépítésben most neked kedveznek a csillagok, de rendkívül zavar, hogy partneredet a könnyelmű művészéletmód jobban vonzza, mint a téged körülvevő hibátlan rend. Ha létezne ingyenes házassági tanácsadás, akkor a párodnak nem kellene 7-e és 14-e magasságában sört, bort, pálinkát vedelnie. Ha arról panaszkodsz, hogy a pasid sose árulja el neked, hová megy, ellenőrizd a mobilját, kövesd, ha külön utakra indul. Ám ha mélységesen megbánod azokat a hibákat, amelyeket a szerelem terén vagy házasságod során elkövettél, és több felelősségérzet szorul beléd, biztosan sikerül megtalálnod az igazit. Ha beiratkozol egy kommunikációs tréningre, találkozol egy fickóval, akivel elmélyül a beszélgetésetek, és észre sem veszed, milyen közel kerülök egymáshoz.

AZ ÉVED Lehet, hogy az év végén életed egy olyan rendkívüli kalandjának vágsz neki, amelyhez fogható nincs – arra készülsz, hogy megoszd az életedet és otthonodat egy hezitáló pasival, akit többnyire a képzete és nem a valóság irányít. Azért arra ügyelj, hogy ne bútorozz össze egy alkoholista vagy nős pasival. Hozzátartozóid boldoggá tennének, ha nem avatkoznának a magánügyeidbe. A gyerektéma szívügyed lesz, mert azon kívül, hogy állásra vágysz külföldön vagy főiskolára jársz, gyereket szeretnél, a párod pedig nem. Attól fél, hogy gyerekkel nem lesz olyan szórakoztató az élet. Bízz még jobban magadban! Próbáld meg elhinni, hogy annak, aki dicsér, igaza van. Hiszen a pasid és a kollégáid azért mondanak rólad szépeket, mert valóban úgy gondolják.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Lehet, hogy megszöksz partnered vagy hozzátartozóid elviselhetetlen zsarnoksága elől. Szeptemberben lelkesen csatlakozol a "nő nem szexuális tárgy" tüntetéshez – de csak útközben, amikor edzésedről a szépségszalonba sietsz. Szeptember 6-ától 22-ig nem támaszkodhatsz olyan mértékben a munkatársaidra, ahogy eddig tetted, mégse hagyd, hogy a munkahelyi intrikák és pletykák elbizonytalanítsanak. Ha arra vártál, hogy valamilyen intézmény jóváhagyja a hitelkérelmedet, megkaphatod a jelzálogkölcsönt vagy örökséget, adó-visszatérítést, vagy bármi más jövedelmet, ami a fizetéseden kívüli. Ám ha egyik rokonod vagy a pasid közös céget akar alapítani veled, közöld vele, hogy aggódsz: ha nem lesz elég megbízásotok, hogy fogtok megélni belőle?

Skorpió (október 24.-november 22.)

Lehet, hogy a párod időnként azért kiszámíthatatlan, mert állandóan romantikus képzelete és a valóság határán egyensúlyoz. Ne áldozz fel mindent a szerelemért, ne legyél féltékeny partnered múltjára, mint ahogyan a pasid sem lehet a tiédre. Viszont csak úgy sugárzod magadból a személyes varázst, aminek kevesen tudnak ellenállni. Mivel tárt karokkal fogadnak még a legelitebb helyeken is, olyan kötelékeket építhetsz ki, amelyek felvirágoztathatják vállalkozásodat. Egy új kapcsolattal talán lázadni akarsz az otthoni szigor ellen, de az sem kizárt, hogy 19-e magasságában fejvesztve menekülsz el az "édes otthonból". A szex viszont erős függőséget jelent: kedvesed úgy érezheti magát, mint a pókhálóban vergődő légy. De ne csak azért feküdj le vele, hogy nagyobb legyen a hatalmad felette!

Nyilas (november 23.-december 21.)

Állásváltás és karrierépítés vár rád ebben az időszakban. Csak bele kell vágnod és sikerül – nálad gyakran így működnek a dolgok. Kezdd jól a hónapot: azonnal kérj fizetésemelést vagy önálló beosztást, amint visszatérsz a nyaralásból! Friss diplomásként a felkínált állás elfogadásában döntő szerepe van anyagi gondjaidnak, de a szakmájában vérprofi főnöködnek is, akivel olyan módon tudjátok egymást támogatni, ahogy az egy szokásos kapcsolatban nem lehetséges. Csak ne akard 19-e körül két lábon járó, beszélő robottá változtatni kiszámíthatatlan és ingerlékeny fiúdat! A hónap végén azonban egyre közelebb kerülsz egyik fiúbarátodhoz, akivel mindketten a bulizás megszállottjai vagytok.

Bak (december 22.-január 20.)

Annyit meg kell hagyni, hogy szívós kitartásoddal sikerült elérned valamit, amire szinte senki más nem lenne képes. Talán még legmerészebb álmodban sem gondoltál arra, hogy az a cég, amelyet nem olyan régen alapítottál, nemzetközi hírnévre tett szert. Ám ha ilyen könnyen bocsátkozol kalandokba, mint ebben az időszakban, lehet, hogy azért utasítod vissza egyik barátod, főnököd vagy üzletfeled házassági ajánlatát, mert szabad akarsz maradni, hogy máskor is összeszűrhesd a levet néhány eredeti, szórakoztató fickóval. Hogy a párkapcsolatod működni fog, arra nincs garancia, de támogatóid segítségével elkötelezheted magad egy nagyobb projekt mellett, ami hatalmat és népszerűséget hoz számodra.

Vízöntő (január 21.-február 19.)

Környezeted már májustól kezdve megszokta, hogy időnként nehezedre esik ésszerűen viselkedni és nagyon sok hibát követsz el elhamarkodottságból. Sajnos úgy próbálod bebizonyítani, hogy meg tudsz állni a saját lábadon (ahelyett, hogy a családod tagjaira hallgatnál), hogy váratlanul messzire költözöl a szülői háztól. Nagyon megbánhatod felelőtlen könnyelműségedet, de beszállhatsz hitvesed virágzó vállalkozásába. Még egyedül? Túl sok jómódú pasit döntesz hanyatt mostanában, többnyire hideg számításból. Húzd be a féket! Nagy esély van rá, hogy szeptemberben banki hitelről, jutalékról, kockázati tőkéről vagy egyéb hasonló típusú bevételről fogsz tárgyalni. Ám a megkapott pénzhez különböző kötelezettségek fűződnek.

Halak (február 20.-március 20.)

Ha megkérdezed a párodat, miért mindig neked kell kivinned a szemetet, vagy a vitás ügyeket miért mindig neked kell rendezned, gyakran fogja azt válaszolni: "csak". De miért ne házasodnál össze vele, ha ez anyagi és társadalmi előnyöket jelent? Ám ha komoly gondjaid támadtak a pasiddal, úgy érzed, legjobb lesz, ha távol kerülsz tőle. Ha kinéztél egy utazást, miért ne lehetnének futó kalandjaid vagy tisztelőid a nyaralásod, üzleti utazásaid alatt, akik rendszeresen meglátogatnak? Lehet, hogy eddig nem volt szexuális kalandod, de 9-e után bizony nem tartózkodsz az élvezetektől. Egyesek számára viszont a nyaralás, a külföldi tanulmányút szerelmet vagy házasságot hozhat, hiszen az ismerkedés éppúgy hozzátartozik utazásodhoz, mint a hullámok a tengerhez.

Kos (március 21.-április 20.)

Mióta egy Mérleggel vagy Skorpióval találkoztál, azóta töprengsz, miért hat rád ez a pasi olyan erősen, hogyan tudta így felkavarni az érzelmeidet és felgyújtani az érzékeidet. De mihelyt már nem leszel olyan éber és kezdesz megbízni benne, kiderül néhány kellemetlen hibája. Ha szakmai vagy üzleti ellenfeled gátlástalan alak, a győzelem érdekében folyamodj szokatlan módszerekhez: eddig leplezett női bájaiddal igyekezz lefegyverezni a pasit. Ha munkát keresel, és van elég szakmai tapasztalatod ahhoz, hogy bármivel megbirkózz, főnököd vagy megbízód jó vásárt csinál, ha felvesz. A hónap második harmadában céget alapíthatsz, kedvesed vagy egyik üzleti partnered pedig olyan nagyvonalú szerető, aki többet ad, mint amennyit kérsz.

Bika (április 21.-május 20.)

Ha 12-e táján képtelen vagy bízni a pasidban, mert az a véleményed, hogy minden pasi perverz vagy paranoiás, talán lebeszéled magad a kapcsolatodról. Azoknak a Bikáknak, akik tudják, mikor kell felmondani, a munkahely-változtatás igen gyümölcsöző húzás lehet. Ha jómódú külföldi pasid ellenállhatatlannak talál, talán még a hónap első felében hozzámész feleségül, és a világ legboldogabb férjévé teszed. Ha társulni szeretnél, vagy könyvelőt, jogászt szerződtetni, ez lenne az ideális hónap, hogy megtegyed. Ami az anyagiakat illeti, a következő területek kiemelkedő sikereket tartogatnak: a főiskolai tanulmányok, a külkereskedelem, a kreativitást igénylő tevékenységek, valamint a külföldi és üzleti érdekeltségű kapcsolatok.

Ikrek (május 21.-június 21.)

A szerelemtől viselkedhetsz bolondosan, vagy időnként gyötrődhetsz miatta. Ha 11-e előtt megint előjössz azzal, hogy a pasid csak egyet akar, ismerd el, hogy te is ugyanezt akarod, de úgy teszel, mintha nem. Ha fontos számodra, hogy saját bankszámlád és némi anyagi tartalékod legyen, de a párod erről másként vélekedik, ez vitás helyzetek vagy mosolyszünet kialakulásához vezethet. De biztos, hogy nem fogsz könnyelműen és megfontolatlanul belemenni egy kapcsolatba, ha megtakarított pénzed forog kockán. Ha a kereskedelemben dolgozol, vagy vállalkozó vagy, lehet, hogy a hitveseddel valami új, nyereséges tevékenységbe kezdesz, de az sem kizárt, hogy a vállalatodnál egy ipari kémkedést kell leleplezned.

Rák (június 22.-július 22.)

Cégednél átveheted a reklámhadjárat vezetését, 8-a vagy 12-e táján pedig elérkezik a lehetőség, hogy örökre szakíts az exeddel, aki csak azt akarja tőled, hogy maradj otthon és neveld a gyereket. Ám ha alárendeled magad a pasi érdekeinek, nemcsak neked, de partnerednek is rossz, ha figyelmen kívül hagyod a saját igényeidet. Ha meglátsz egy álláshirdetést, ami olyan, mint egy jeladás, kérd meg a cégtulajdonost, hogy adjon neked egy lehetőséget. Pár nap próbaidő után biztos lehetsz benne, hogy véglegesíteni fog. Pár nélkül? Mielőtt felbukkan az igazi, hol táplálod, hol lelohasztod valakinek a reményeit, aki jó üzleteket közvetít, és akit aztán tényleg sokként érhet, hogy egyik napról a másikra lecseréled valakire, akitől gyereket akarsz.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Szeptemberben tudod ugyan, hogyan kell pénzt csinálni, de amennyiben egy különc szabadgondolkodóhoz mentél férjhez, akivel együttélésetek során bővelkedtek a nagy eszmékben, most szűkölködhettek az anyagi javakban. Ha a párod vagy a főnököd 19-e körül olyan, mint a számítógép, amelyben összeakadtak az alkalmazások, na ez a kötelékfóbia első jele. Gyors változásokra számíthatsz a karrieredben, amelyek nagyon is megfelelnek anyagi elvárásaidnak. Ha a kereskedelemben vagy a szolgáltató szektorban dolgozol, a pénz hozzáférhetővé válhat számodra. Ám amikor belépsz a hálószobába, ahol a fiúd pornófilmeket néz, bizonyítsd be neki, hogy te ennél sokkal izgalmasabb vagy az ágyban.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Idegesítő fejfájással ébredsz? Ez a magyarázat

Idegesítő fejfájással ébredsz? Ez a magyarázat

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője