Szerelmi és üzleti téren egyaránt jó hasznát veheted megérzésednek - Egymondatos horoszkóp: December 2.

2017.december.2.

A Skorpió-Jupiter és a Halak-Neptunusz harmonikus fényszöge az adventi időszakban lehetővé teszi számodra, hogy spirituális életet élj és könnyíts nehézségekkel küzdő embertársaid életén. Szerelmi és üzleti téren egyaránt jó hasznát veheted megérzésednek és egy kis vesébe látásnak. Mivel a Neptunusz a művészetek planétája és a Jupiter, a nyereség és terjeszkedés ura, ez a konstelláció lehetővé teszi számodra, hogy fantáziád munkára fogása révén lenyűgöző eredményt produkálj valamelyik alkotó terveddel kapcsolatodban. Egészségednek, lelkednek pedig csak használ a víz közelsége. Ha utazol ebben az időszakban, ne sajnálj magadtól egy egzotikus, tengerparti vakációt.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha támasz nélkül állsz a világban, és úgy gondolod, nem vagy jogosult szociális segélyre vagy valamely adókedvezményre, azért most nyújtsd be a kérelmedet.

Bika (04. 21-05. 20.) A közös célok, és az anyagi érdek összekovácsol a pároddal, aki jó partiként jön számításba, de egy új megbízóval vagy üzleti partnerrel is szövetségre léphetsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Új állást találhatsz, utazós munkakörbe kerülhetsz, szépen csengő ajánlatokat kaphatsz, de ne hagyd, hogy az illúziók megfertőzzék életed fontos területeit.

Rák (06. 22-07. 22.) Antennáid rendkívül érzékenyek, és ha kreativitásod, hobbid, párkapcsolatod vagy egy egzotikus vakáció fontos számodra, imádni fogod ezt az időszakot.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A pároddal összeköltözhettek, családi vállalkozást hozhattok létre, jövőre pedig szükségetek lesz gyerekszobára, de ne játszd meg az irgalmas szamaritánust.

Szűz (08. 24-09. 23.) Túlidealizálod ugyan a partneredet, de a mai csillagállás egy olyan házasság felé sodorhat, amelyet néhány hónappal korábban elképzelhetetlennek tartottál.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Művészként, filmesként vagy modellként rekordsebességgel haladsz a gazdagság felé, át, de ne szegd meg a szabályokat azért, hogy pénzt keress, nem éri meg.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Bontakoztasd ki kreativitásodat, s akkor saját bőrödön tapasztalod, hogy a boldogság és a meggazdagodás most nem csalóka délibáb, de megvalósítható állapot.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Megszoktad már, hogy családod tagjai a legképtelenebb elvárásokkal ostromolnak, de ha idejében megálljt parancsolnál nekik, jóval könnyebb lenne az életed.

Bak (12. 22-01. 20.) A Jupiter-Neptunusz rezgések támogatók, rokonok formájában nyújtanak bíztatást és inspirációt, ráadásul vágyaid beteljesüléséhez is közelebb kerülhetsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Sikerülhet eladnod magad: kilátásba helyezett karrier, mindenki által irigyelt befolyásos protektorok, akik bőkezűen osztogatják a jól jövedelmező állásokat.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma bátran támaszkodj az érzéseidre, megérzéseidre, és ha ösztöndíjra vagy külföldi munkalehetőségre van szükséged, most kell pályáznod, beküldeni igénylésedet.

Ez is érdekelhet

Egy kapszula, több adag kávé: új kávétípussal bővítette ki a Nespresso a Vertuo rendszeréhez tartozó kínálatát

Egy kapszula, több adag kávé: új kávétípussal bővítette ki a Nespresso a Vertuo rendszeréhez tartozó kínálatát

Divathírek

Met gála 2021: Ezek a sztárok jól értelmezték az idei tematikát

Met gála 2021: Ezek a sztárok jól értelmezték az idei tematikát

Divat Shoppingtipp

A GLAMOUR-napok applikációban már letöltheted az októberi számot és a GLAMOUR-napok kuponokat

A GLAMOUR-napok applikációban már letöltheted az októberi számot és a GLAMOUR-napok kuponokat