Sziporkázol a munkában - Egymondatos horoszkóp: Március 9.

2017.március.9.

A jóindulatú Nap-Plútó rezgéseknek köszönhetően sokat profitálhatunk befolyásos vagy hatalmon lévő személyekkel való kapcsolatainkból, tekintélyre és hatalomra tehetünk szert, ugyanakkor cégünket megszabadíthatjuk a fölösleges ballaszttól, és jó szemmel szúrjuk ki azokat a piacokat és vállalkozásokat, melyekben ott rejlik az újjászületés lehetősége. Ez a konstelláció kedvez mind a csapatmunkának, mind a társas vállalkozásoknak. Végrehajthatunk bizonyos szükséges változásokat közvetlen környezetünkben, amelyeket már régóta tervezgettünk, ám ha eredményeket akarunk elérni, céljainkat összhangba kell hoznunk másokéval.

Kos (03. 21-04. 20.) Ne vesztegesd a szeretetedet olyan pasira, aki titokban tartja viszonyotokat, de feladhatsz egy olyan munkát, amelyben kiszolgáltatott vagy a hatalomnak.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma elcsábíthatsz valakit, aki hatalommal rendelkezik, de ha már túlestél az ismerkedés szakaszain, talán el tudod dönteni, hogy családot szeretnél-e alapítani társaddal,

Ikrek (05. 21-06. 21.) Meggazdagodhatsz örökség, társulás útján, vagy kiválóságodnak köszönhetően, és jeleskedhetsz valamilyen pénzügyi elemzői adottságot igénylő feladatban.

Rák (06. 22-07. 22.) Jóllehet a párod képviseli a hatalmat párkapcsolatodban, ma mégis ráérezhetsz valódi szándékaira, és egy üzleti együttműködés is busás haszonnal kecsegtet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Állásügyben jó lehetőség, de mivel gyakran mások lökdösnek téged, igyekezz úgy szervezni a munkádat és üzleti ügyeidet, hogy ne tudjanak lökdösni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Szerelmi életed gyökeres változás előtt áll, de óvakodj attól, hogy elfeledkezz szabad akaratodról, ha egy hatalommal rendelkező, dögös pasival van dolgod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ingatlanügyben mázlid lesz, baráti kapcsolat vagy protekció révén munkát szerezhetsz, és annak is eljött az ideje, hogy vállalkozásba kezdj mellékállásban.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Hobbidat úgy válaszd meg, hogy előmozdítsa kapcsolatodat főnököddel, de válságkezelői adottságodból vagy médiaszereplésedből is hasznot húzhatsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Pénz- és ingatlanügyeid jól alakulnak, és attól függően, hogy mennyire azonosítod a pénzt a hatalommal, egyre fontosabbnak tartod, hogy sok pénzt keress.

Bak (12. 22-01. 20.) Az üzleti szférában befolyásos szövetségesre találhatsz, pénzügyi ismereteid vagy pénzügyi hatalmad hasznosítása révén pedig nagyobb összeget tehetsz zsebre.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Beházasodhatsz a vagyonba, de ezért később nagy árat kell majd fizetned: jobban jársz, ha a háttérből irányítod és ellenőrzöd céged pénzügyi rendszerét.

Halak (02. 20-03. 20.) Befolyásos ismerőseid, szakmai sikereid hozzájárulnak erős önbizalmadhoz, s most kell fontos körökben mutatkozni, vagy a hatalom közelébe férkőzni.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

2022 a Tigris éve, ilyen trendeket hoz a lakberendezésben

2022 a Tigris éve, ilyen trendeket hoz a lakberendezésben

Divathírek

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Divathírek

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el