Szükséged van egy partnerre - Egymondatos horoszkóp: Március 14.

2017.március.14.

Mivel a Hold még ma is a Mérlegben tartózkodik, este ugyan vitatkozik egy kicsit a Plútóval, de együttállásba kerül a Jupiterrel: ma ráébredünk arra, hogy nem mindig az a fontos, hogy mit tudsz, hanem hogy kit ismersz. Arra is rájössz, hogy két ember együttműködése jobb eredményt hozhat, mint amennyit a két ember külön-külön is elérhetne. Mivel csak egy partner mellett érezzük biztonságban magunkat, szükségünk van a kötődésre, figyelemre és társra, aki időt szakít ránk. A kötődés azonban nemcsak annyit jelent, hogy megosztjuk társunkkal az ágyat, hanem időt kell szentelnünk a másiknak és közös elfoglaltságot kell találnunk.

Szükséged van egy partnerre - Egymondatos horoszkóp: Március 14.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ha nem akarsz egyedül maradni, párkapcsolatodban őrizzétek meg a harmóniát, de meg kell őriznetek az egyensúlyt is igazságosság, elfogadás és szeretet között.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha elégedetlen vagy a testsúlyoddal, és szeretnéd felpörgetni lelassult anyagcserédet, szeretnéd átformálni az alakodat, itt az alkalom, hogy valóra váltsd a célodat!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha kisbabát vársz, mi lenne, ha este elmennétek a pároddal vacsorázni kedvenc éttermedbe, ahol jól főznek, hogy méltón megünnepeljétek ezt a pompás eseményt.

Rák (06. 22-07. 22.) Igyekezz mindig segíteni hozzátartozóidon, még akkor is, ha esetleg szívesebben lustálkodnál: csak akkor válsz kimerültté, ha nem kapsz elegendő gondoskodást.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Elképzeléseid nagyvonalúsága és kockázatvállalásod megbénítja vetélytársadat, és ma azzal is törődsz, hogy szeretteid semmiben se szenvedjenek hiányt.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma szomjazod az anyagi sikert, mert a pénz megfogható, konkrét dolog, az eredményt ki tudod fejezni számokban, de a párod már sokkal kevésbé kiszámítható.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Dekorálhatod a lakást, kibékülhetsz a családoddal, de igyekezz a napot hírességek társaságában tölteni, akik serkentő hatással lesznek kreativitásodra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha arra gondolsz, hogy egy megállapodás veszteséget hozhat számodra ahelyett, hogy hasznot hajtana, kirázhat a hideg, de erre ma nem kerülhet sor.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Még mindig nem tudod, hol a helyed a szeretőd életében, akivel üzleti összeköttetésben is állsz, de ma végre bemutathatod a szüleidnek a pasit, ahogy az eddigieket.

Bak (12. 22-01. 20.) Partnered vagy egyik rokonod sikeresen egyengeti a pályádat, de ne hidd, hogy csak a szakmai sikereid révén érheted el, hogy a társad vonzónak találjon.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Különleges tréningen vehetsz részt külföldön, tanulmányaidhoz ösztöndíjat kaphatsz, és némi protekcióval megalapozhatsz egy jól menő kereskedelmi céget.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha arra gyanakszol, hogy üzletfeled azért csábít az ágyába, hogy megszerezzen olyan adatokat, amelyek fontosak cége számára, akkor nyugi: nem tenne ilyet.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

Receptek, amik segítenek túllendülni a szakításon

Receptek, amik segítenek túllendülni a szakításon

Szépség

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

Sosem gondolnád, milyen extra előnyei vannak még a lézeres szőrtelenítésnek!

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján