Talán máris úgy érzed, hogy megtaláltad az igazit- Egymondatos horoszkóp: December 17.

2017.december.17.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Egy kalandokban bővelkedő kiruccanás sem ártana a hét utolsó napján, de mivel a Hold a Nyilas jegyében jár, foglalkozhatsz a saját vagy mások tanulási lehetőségeivel is. A Hold és a Vénusz együttállása az esti órákban tehet róla, hogy elég egy pillantás, és máris rajtavesztesz, s talán máris úgy érzed, hogy megtaláltad az igazit. Ha nem is lesz így, ne hagyd elrontani örömödet! Akár vallásos vagy, akár nem, hited szerint alakítsd ki normáidat, de azokat ne tedd kötelezővé partnered és családod számára.

Talán máris úgy érzed, hogy megtaláltad az igazit- Egymondatos horoszkóp: December 17.
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Külföldi ügyfeled vagy egyik évfolyamtársad érdeklődését mindenesetre könnyedén sikerült felkeltened, most már csak arról kell gondoskodnod, hogy ébren is tartsd.

Bika (04. 21-05. 20.) Eldöntheted, lelkesedik- e vevőd a termékedért, vagy sem: ha igen, ez azt jelenti, kölcsönösen előnyös együttműködésről van szó, de a szex ellen sem tiltakozol.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Abban igaza van a párodnak, hogy látatlanul senki fölött sem ítélkezhetsz, alkalmat kell tehát teremtened, hogy jobban megismerd őt és a környezetét.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha egy csomó olyasmit eszel, mint a csoki, a torta és hasonlók, az a bőrödnek, a hajadnak és az alakodnak is árt, de egy kis házi kedvenc szebbé teheti az életedet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egyszerűen képtelen lennél közömbösnek mutatkozni egyik munkatársaddal szemben, aki a mai találkozásotok során megpendít egy húrt a lelkedben.

Szűz (08. 24-09. 23.) Lehet, hogy felsúrolod a padlót, a házimunka azonban a Nyilas-holdnál nem igazán a te világod, ha viszont egyik rokonod állást kínál, azt azért megfontolhatod.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Remekül értesz hozzá, hogyan teremts könnyed, felszabadult légkört egy tárgyaláson: nem fogod megbánni, ha elfogadod egyik rokonod vagy üzletfeled ajánlatát.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Tőke nélkül nincs üzlet, de ne add fel a reményt, hamarosan jelentkezik valaki, akinek bőven van befektetni való pénze, csak szorgalmas üzlettársa nincs.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma élvezed, ha üzleti vacsorát szervezel, hírességekkel társalogsz, a párod viszont örökké tartó szerelmet vár el tőled, amit pillanatnyilag nem tudsz megadni neki.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha rájöttél, hogy valamelyik ismerősödnek csak akkor kellesz, ha a párja nem ér rá, nyugodtan fordíts neki hátat, és keress valakit, aki valóban kedvel és értékel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Sok mindent taníthatsz másoknak az együttműködés előnyeiről, sőt még barátaid társaságában vagy egy házibulin is megvillanthatod fantasztikus bölcsességedet.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha fizetésedet ruhapénz egészíti ki, főnököd ma arra emlékeztet, hogy amikor a céget kell képviselned, vásárold meg magadnak nagynevű tervezők drága darabjait.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Beyoncé ledobta a pucérruha bombát, és bebizonyította, hogy ezen a téren is ő diktál

Beyoncé ledobta a pucérruha bombát, és bebizonyította, hogy ezen a téren is ő diktál

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője