Tegyél lakatot a pénztárcádra - Egymondatos horoszkóp: Május 20.

2017.május.20.

A hét végén, amikor Vénusz szembenállásba kerül a Jupiterrel, ne csodálkozz azon, ha a párod nem akarja kockára tenni a függetlenségét, ezért lazíts egy kicsit a kapcsolatodon. Tegyél lakatot a pénztárcádra, mert ez a fényszög pazarlásra, nagyzolásra, felvágásra és mértéktelen költekezésre hajlamosít. Partneredtől, szeretteidtől ne várj túl sokat, ne irigyeld tehetősebb ismerőseidet, ne hencegj befolyásos kapcsolataiddal, ne vedd magától értetődőnek a másoktól kapott szívességeket, és az sem árt, ha visszafogod magad az ételek-italok és a testi örömök élvezetében.

Kos (03. 21-04. 20.) Kerüld a pereskedést, szabj határt elvárásaidnak, a pároddal szembeni kielégítetlen igényeid ne hassanak követelőzésnek, s fogadd el a maximumnál kevesebbet is.

Bika (04. 21-05. 20.) Nem árt az óvatosság, ha munkáról vagy anyagiakról kell döntened, de ha nem akarod elveszíteni ügyfeleidet, akkor úgy dolgozz, hogy megfelelj az elvárásaiknak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mondj nemet szeretteid és barátaid ésszerűtlen követeléseire, új kapcsolatba pedig csak akkor menj bele, ha maximálisan megbízhatsz a partneredben.

Rák (06. 22-07. 22.) Bár hajszolt életformád nem kedvez a kapcsolattartásnak, de a számodra legfontosabb dolgokra – a munkádra és családi életedre most mindennél jobban figyelj.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Külföldi nyaralásod a tervezettnél több pénzedbe kerülhet, és ha vitatkozol a pároddal ez nem baj, a baj az, ha magát a kapcsolatot minden más mögé sorolod.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha szerető és szeretkező párként látod magatokat, nem pedig az anyagiakon veszekedő két emberként, talán jobban meg tudjátok valósítani, amire vágytok.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Partnered kihasználja, hogy annyira tartozni akarsz hozzá, és ha anyagilag a társadtól függsz, ébredj rá, hogy a pénz nem lehet egy kapcsolatot összetartó erő!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mérsékeld elvárásaidat, hiszen párkapcsolatod csak akkor lehet harmonikus, ha párod igényei találkoznak a te igényeiddel, és a te igényeid az ő igényeivel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Barátaid támogatására ne számíts, és ne hagyd, hogy szalmaláng-természeted elővegyen, és könnyelmű döntést hozz munkahelyi vagy érzelmi kérdésekben.

Bak (12. 22-01. 20.) Most jobb elejét venni mindenféle konfliktusnak, de ne változtass állást, ne akarj "felfelé" házasodni, mérsékeld sznobizmusodat, mely távol tarthat a boldogságtól.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Vakációd során szívesen flörtölsz az ottani felhozatallal, de anyagi vagy jogi ügyekben ne essél túlzásokba, és távozz onnan, ahol nem te vagy a főszereplő.

Halak (02. 20-03. 20.)
Hitelügyben ne menj túl az ésszerűség határán, ne társulj és ne is üzletelj olyanokkal, akikről keveset tudsz, mert valaki miatt kínos helyzetbe kerülhetsz.

Ez is érdekelhet

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex