Új karrier, új kihívások - A március sok nehézséget görget eléd, de helyt fogsz állni

2021.március.1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mit tartogatnak neked a csillagok márciusra? A Halak jegyűek időszaka következik, akik most nemcsak azt tudhatják meg, hogy milyen lesz a következő hónap számukra, de az egész évre előrejelzést kapnak! Mindig maradj pozitív!

Új karrier, új kihívások - A március sok nehézséget görget eléd, de helyt fogsz állni
Fotó: Amelie Hackauff

Halak (02. 20-03. 20.)

A HÓNAPOD - Jóllehet kevés közöd van a földi dolgokhoz, mégis elégedettnek érzed magad, amikor elkísér az ihlet, és valami, amit elképzeltél, valóra válik. Vállalkozhatsz művészi vagy valami kreatív alkotásra, vagy foglalkozhatnál például mások problémáival. Ha eddig a főnököd és a munkahelyed áldozatának érezted magad, akkor a márciusi bolygóállások rád koncentrálnak, és nagylelkű lesz a szerelem, az ajánlatok és üzenetek szempontjából. A Merkúr és a Vénusz is a jegyedben jár, hogy szerelmet vagy házasságot ígérjen, és elérhetőbb legyél azok számára, akiknek szüksége lehet rád. De át kellene térned egy energikusabb és kevésbé álmodozó önkifejezési módra, rokonaiddal pedig el kellene ásnotok a csatabárdot.

AZ ÉVED - Még nem is ismered személyesen, máris utálod új főnöködet, de hidd el, gyorsan megváltoznak az érzéseid. Ha nehezen boldogulsz a hivatásodban, azért megtalálod a megoldást reménytelennek tűnő gondjaidra. A jótékonykodás ilyenkor a legüdvösebb. Ha a pályád hajótöréssel fenyeget, nincs jobb, mint másokon segítetni, akik még nálad is rosszabb helyzetben vannak. Hatalmi pozícióban lévő barátaid sokat segítenek, hogy túljuss a gondjaidon. Tavasztól a nyár derekáig és jövőre minden rendbe jön, újabb esélyeid lesznek arra, hogy érvényesülj, és hogy hivatásbeli kapcsolataidat rendben tartsd. Csak nehogy beleszeress egy sikkasztóba, aki mellékállásban hozományvadász!

Kos (03. 21-04. 20.)

Fotó: Amelie Hackauff

4-től a Mars az Ikrek jegyében segít abban, hogy újra nyilatkozz, elmondhasd és megoszthasd ötleteidet és gondolatait. De a tavaszi évadod 20-án kezdődik, új energiákat és vágyakat ad neked arra, hogy együtt tegyél azokkal, akik közel állnak hozzád. A Vénusz a hónap utolsó harmadában már a jegyedben jár, és ha addig te voltál az, akinek a szerelmi élete a béka feneke alá került, aki nem volt biztos az érzéseiben, és akinek engedelmeskednie kellett a párod szeszélyeinek, nem kell nagyon erőlködnöd, hogy belopd magad egy alfahím szívébe. Tartsd szemmel a 22-ét, egy rendkívül fontos és egyben értékes napot, amikor a Mars remekül kijön a Szaturnusszal, különlegessé téve téged abban, ahogy bármilyen tevékenységet végzel, megoldod a problémákat és a nehéz helyzeteket.

Bika (04. 21-05. 20.)

Fotó: Amelie Hackauff

A hónap elején a Merkúr és Jupiter szoros kapcsolata különösen alkalmas a szakmai és üzleti lépések tervezéséhez vagy az állásváltoztatáshoz Ez az időpont kedvez az állásinterjúknak is. Ha odaadó híve vagy főnöködnek – nemcsak nappal, hanem néha éjjel is, akkor 5-e és 22-e táján emlékeztesd arra a pasit, hogy emelje fel a fizetésedet. De ne reménykedj abban, hogy ha odaadtad magad jómódú főnöködnek, az igazi szerelmet is megtalálod. Márciusban pozitív változás várható a kapcsolataidban, magánéletedben, különösen, ha egyedülálló vagy. Ezúttal a baráti körödön belül, váratlan helyzetben találhatsz új társra. De kedvesedet, aki a kollégád vagy barátod, misztikus titkok lengik körül. Házasság, extra kiadások is előfordulhatnak.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Fotó: Amelie Hackauff

Befejezheted a tanulmányaidat, és a hónap elején te vagy a szavak nagymestere. De sohasem gondoltad volna, milyen nehéz új állást kapnod, miután megsokalltad a cégtulajdonos molesztálását, az intrikákat és felmondasz. Szorultságodban jómódú párodhoz vagy idősebb rokonodhoz fordulhatsz segítségért. Ám ha médiában dolgozol, jókor, jó helyen találhatod magad. Ha titokban új főnököd vagy egyik kollégád után epekedsz, aki mást akar feleségül venni, szomorúan hagyod el őt. Ám amikor egyik barátodnál vállalsz munkát, volt felettesed magatartása gyökeresen megváltozhat. Ha a Halakban lévő planéták lazaságra, ködösítésre és hanyagságra csábítanak, lehetőleg ne a munkahelyeden gyakorold!

Rák (június 22.-július 22.)

Fotó: Amelie Hackauff

Nem kedveled hitvesed üzleti és pénzkezelési módszereit, de nem tagadhatod, hogy eredményesek. A közös üzlet a hónap elején jobban megy, mint valaha, de tudod, hogy a párod élére rak minden garast, és amint elég pénze lesz, önállósítja magát. Pár nélkül? Egyik barátod vagy ügyfeled hirtelen ötlettől vezérelve meghív vidéki birtokára. Igaz, különben sohasem tudná meg, hogy sikeres üzletasszony álcád valójában kedves, érzéki lányt takar … Tanulmányok miatt jobban meg kell szervezned az életed, de álnok, pletykás munkatársnak, rokonnak bocsáss meg. Ám ha többet akarsz keresni, tartsd távol magad a munkahelyi keverés-kavarástól, mert kivívhatod felettesed haragját.

Oroszlán (július 23.-augusztus 23.)

Fotó: Amelie Hackauff

Vannak gazdag szingli pasik körülötted, akiket nem tudsz rabul ejteni. Mindent megkapsz a fiúdtól, akit mindenki tisztel, adnak a véleményére, de nem akar semmilyen kötöttséget március első hetében. Olyan társ kell neki, aki lefekszik vele, de egyébként békén hagyja. És te a hónap első felében éppen ezt tudod nyújtani. De találj más témát is az anyagiakon kívül! Márciusban kevésbé kívánt papírokat kaphatsz kézhez, például végrehajtást, egy kifizetetlen számla ellenértékét követelő hivatalos iratot, adófizetési felszólítást… Lovagod, ha ráér, szívesen elkísér a barátaid összejövetelére, vagy az Ikeába, de egyetlen szó sem hagyja el a száját, ami az érzelmeire utalna.

Szűz (augusztus 24.-szeptember 23.)

Fotó: Amelie Hackauff

Mindaddig, amíg nem köt benneteket a házasság, könnyű rózsaszín felhőkön lebegni. Ám ki a megmondhatója annak, hogy a boldogan átélt együttlétekből ugyanolyan boldogan átélt évek lesznek-e vajon? Hiszékenyebb, kihasználhatóbb vagy a megszokottnál, nehézségeid vannak a határok felállításával, és ez elvezethet az önsajnálathoz és a csalódásokhoz. Kedvesed vagy életed párja, aki ugyan időnként megközelíthetetlen, extra figyelmet igényel, ezért kényeztesd lábmasszázzsal és sok előjátékkal. Ha a hónap utolsó harmadában észre sem veszik, hogy halálra dolgoztad magad az utóbbi hetekben, nyeld le a békát! A főnököddel folytatott anyagi és szakmai csatározásokat nem nyerheted meg: a talaj, amelyen küzdötök, túl veszélyes lehet számodra.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.)

Fotó: Amelie Hackauff

Ha munkaköröd nem is nevezhető kifejezetten kreatívnak, egy művészi alkotásod, amit hobbiból vagy szórakozásból csinálsz, sikerre számíthat. De ami munkahelyi románcodat illeti, kezdesz tisztába kerülni azzal, hogy kollégádnál nincs sok esélyed, hiszen a testi vonzalom hamar elmúlik. Tartós kapcsolatra vágysz, jegygyűrűre, de még akkor se add el magad, ha az ár megfelel. Munkahelyeden egyik kollégád azzal vádolhat, hogy turkálsz az íróasztalán heverő tervek között, s hogy megszerzett értesüléseidet ne adhasd tovább a versenytársaknak, szemmel fog tartani. A hónap végén kevésbé rámenősen nyomulj! Nem vagy szívbajos, csak az a baj, hogy a pasid néha kevesebbel is beérné.

Skorpió (október 24.-november 22.)

Fotó: Amelie Hackauff

Ha pénzre van szükséged, úgy dolgozol otthon, mint egy megszállott. Szünet nélkül cseng a telefonod, a számítógéped megállás nélkül zúg. Valaki ugyan csak játszik veled, de kedveseddel elvesztek a fantázia birodalmában, amit a szerelem és a boldogság érzései mosnak át. Lottóról álmodva bevétel, az ágyban ledöntöd a tabukat, de hazugságokkal nem tudnak megtéveszteni. De neked nem elég, ha a pasid gyengéd szerető, neked olyan kell, aki teljes szívéből gyereket szeretne tőled. Szeretőd vagy üzlettársad időnként nálad alszik, jókat dumáltok, együtt ébredtek, de… Szex, telefonok, de gyakran egy helyben topogás. Amikor aztán csalódottan ráunsz a várakozásra, nekiindulsz máshol, talán a munkahelyeden keresgélni. De rövid, futó kalandnál azonban a hónap végén nemigen jutsz tovább.

Nyilas (november 23.-december 21.)

Fotó: Amelie Hackauff

A hónap elején jó hírek várhatóak. A Merkúr és a Jupiter befolyásolásával lehetséges, hogy valami tisztázódik egy jogi kérdésben. Csak arra ügyelj, hogy ne ígérgess fűt-fát, ne nagyzolj, ne ess túlzásokba a kommunikációdban. Kicsit a véglegesség érzését kelti benned, ha a partnered betelepedik a lakásodba, ráadásul a holmiját is kipakolja. Mit szólnak majd ehhez családod tagjai? Talán csak arra kíváncsiak, mi nincs rendben kettőtök között. A párod a hónap végén túlságosan elszemtelenedik. Lehet, hogy vetélytársaidra hatással van a pasid éles nyelve, de rád nem! Ám ha te sértesz meg mindenkit, akivel összefutsz, vagy együtt élsz, nehéz hó végére számíthatsz.

Bak (12. 22-01. 20.)

Fotó: Amelie Hackauff

Egy régi anyagi forrásod elapadhat, aminek helyén egy bőségesebben csörgedező fakad. Az üzleti életben talán kemény, kíméletlen vagy, de figyelmed gyakran elkalandozik, kevesed karjában viszont szinte elolvadsz. Gyorsan megkedvelted szétszórt és rendetlen szomszédodat. Romantikus, őrült érzéseiddel szemben tehetetlenek azok az ésszerű érvek, amelyek ábrándozó, a valóság peremén élő kedveseddel való kapcsolat ellen szólnak. Soha életedben nem voltál még ilyen ideges, de szereted őt, nem a rendetlensége dacára, hanem azzal együtt. Ha megismered az érzéseit és kívánságait, könnyebben kezelheted. A szerelem miatt talán kissé elhanyagolod a munkádat, de ne érezz lelkifurdalást!

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Fotó: Amelie Hackauff

A hónap elején leleményes ötletek pattannak ki a fejedből, amelyek rendkívüli profitot ígérnek. Így végre megveheted a legkorszerűbb táblagépet, mobiltelefont. Esősorban üzleti pályafutásod érdekel, és az, hogy mennyi pénzt kereshetsz és költhetsz el. Szereted hitvesed pénzét is, de nem annyira, hogy emiatt együtt akarj vele élni. Gondoskodjatok róla a pároddal, hogy az anyagiak ne állhassanak közétek! Igyekezzetek higgadtan kibeszélni a pénzzel kapcsolatos témákat, ne várjátok meg, amíg a nézeteltérésből veszekedés lesz. Jóllehet nehezen kötődsz valakihez érzelmileg, s valószínűleg azt sem tudnád elviselni, hogy egy pasi kötődjék hozzád, és ezáltal korlátozza a szabadságodat, éppen ezért csak egy független fickót vagy képes eltűrni magad mellett.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 jel, ami poszttraumás stressz szindrómára utal

7 jel, ami poszttraumás stressz szindrómára utal

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője