Váratlan jó fordulat, szerencse vár ma - Egymondatos horoszkóp - október 11. vasárnap

2020.október.11.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Szűz jegyében lévő Vénusz és a Bika-Uránusz trigon fényszöge változatos, váratlan kedvező fordulatokban, vásárláskor "jó fogásokban" bővelkedő napot ígér. A shoppingünnep utolsó napján váratlanul rábukkanhatsz az egyéniségednek legjobban megfelelő ruhára, de az sem kizárt, hogy valaki váratlanul találkát kér tőled.

Ez az időszak kedvez az elektronikus kütyük beszerzésének, és ha arra támad kedved, hogy partnert keress magadnak, akkor szakíts a megszokással, és merj kockáztatni. Élvezed a kreativitást igénylő tevékenységeket, melyek váratlan nyereséget hozhatnak. Művészek, üzletemberek számára elérkezhet a nagy áttörés időszaka, de a Nap-Jupiter quadrát miatt túlbecsülheted szakmai és pénzügyi lehetőségeidet. Bírságveszély!

Kos (03. 21-04. 20.) Előnyös szakmai vagy pénzügyi döntést hozhatsz, váratlan ajánlat érkezhet, szerelembe eshetsz egyik kollégáddal, de igyekezz leküzdeni a túlzás csábítását.

Bika (04. 21-05. 20.) Hobbidból, kreatív tevékenységedből váratlan hasznod származhat, ma érezheted a szerelmi villámcsapást, de ne bólints rá a kollégák és üzletfelek javaslataira.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne kísérletezz az együttéléssel, az összeköltözésből nem lesz házasság, és lehetőleg ne kérj üzleti tanácsot jogembertől, az ő érdekei nem azonosak a tiéddel.

Rák (06. 22-07. 22.) Kapcsolataid révén pénzhez, üzlethez juthatsz, viszont még egy üzleti megbeszélésen is szükséges a szexis külső, de ingatlanvásárlást nem érdemes elkapkodni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ügyesen vásárolsz, sok pénzt keresel egy merész ötlettel, de a párkapcsolatodnak fele-fele alapon kell működnie, úgy, mint egy közös vállalkozásnak.

Szűz (08. 24-09. 23.) A shoppingünnepet kihasználva változtathatsz a külsődön, váratlan szerelem, kaland vagy állásajánlat is összejöhet, de a költekezést illetően ne essél túlzásokba.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne menj bele semmiféle szabálytalanságba, de ha több szexet akarsz, legyél izgalmas partner - adómentes jövedelemre is szert tehetsz, amit tarts titokban.

Jön a retrográd Merkúr: Tedd! & Ne tedd! erre az időszakra

Jön a retrográd Merkúr: Tedd! & Ne tedd! erre az időszakra

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szerelem első látásra szituáció még veled is megeshet, de bájaidat ne pazarold egy kötődésképtelen pasira, és a munka frontján se hagyd magad megtéveszteni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha állást változtatsz, fantasztikus karrier vár rád, munkahelyi kalandra is számíthatsz, de a költekezést illetően ne akarj lépést tartani jómódú ismerőseiddel.

Bak (12. 22-01. 20.) Téged is leteríthet a szerelmi villámcsapás, pénz áll a házhoz, de óvakodj az önhittségtől, ne pereskedj pénz-és munkaügyben és ne engedj az azonnali nyerés vágyának.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lakásügyben remek lehetőség, s ha számodra fontos a pénz, azzal a pasival fekszel le, aki gazdag, de fogadd el, hogy a párodnak joga van nem egyetérteni veled.

Halak (02. 20-03. 20.) Próbáld ki az online-randizást, a vagyon is felszíthatja a szerelmet, ám mivel egy érdekkapcsolat nem lehet szilárd, egyedül teremtsd meg a biztonságodat.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A Rák szenvedélyre vágyik, az Oroszlán csábításra készül - április 20.

Napi horoszkóp: A Rák szenvedélyre vágyik, az Oroszlán csábításra készül - április 20.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője