Védd meg magad az érzelmi zsarolástól, zaklatástól - Egymondatos horoszkóp: július 21. Vasárnap

2019.július.21.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A hét utolsó napján a Rák jegyében lévő Vénusz és a Bak-Plútó szembenállása féltékenységi jeleneteket, hűtlenkedést, anyagi vagy szexuális függőséget, érzelmi zsarolást, manipulációt vagy bűntudatébresztő mesterkedéseket jelez. Ha a szexuális étvágyad kielégíthetetlen, ne vedd zokon, hogy a pasid a rossz kislányt látja benned, aki alkalmatlan a tartós kapcsolatra. Kerüld a manipulatív mesterkedéseket a játszmákkal terhelt kapcsolatokat, ne nyomozz a párod után, ne hagyd, hogy a szexuális vagy anyagi szükségleteid vezéreljenek, a szexet pedig ne tekintsd fizetőeszköznek! Mivel már a hátráló Merkúr is együttállásba kerül a Nappal, a kommunikáció sem akar működni.

Védd meg magad az érzelmi zsarolástól, zaklatástól - Egymondatos horoszkóp: július 21. Vasárnap
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Ne azért költözz össze valakivel, mert nem tudod kifizetni a lakbért, vásárlást halassz későbbre, de ne tarts senkit bizonytalanságban, ha nincs ínyedre valami.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne utazz a pároddal külföldre, de ha te vagy az, aki bűntudatébresztéssel akar a hitvesedre hatni, az ma könnyen visszafelé sülhet el.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kiszolgáltatott helyzetbe kerülhetsz, ha a pasidnak vagy üzletfelednek sikerül megszereznie az irányítást a közös vagyon felett, de legyél monogám az AIDS miatt.

Rák (06. 22-07. 22.) Gyermekeddel, kedveseddel összezördülhettek, és ha nem tudod visszatartani magad attól, hogy fenyegetőzz vagy manipulálj, kapcsolatod véget érhet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha meg akarod védeni magad az érzelmi zsarolástól vagy a zaklatástól, ne engedd, hogy a másik kimagyarázza magát, amikor megsért vagy megaláz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Valakit lecsaphatnak a kezedről, de ne adj még egy lehetőséget egy hűtlen, irányító és manipulatív hajlamú partnernek, akitől anyagi függőségbe kerülhetsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Konfliktusba kerülhetsz szeretőddel és rokonaiddal az anyagiak miatt, ezért kezdj odafigyelni az ellenőrzés, zsarolás vagy manipulálás egyértelmű jeleire.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A közös utazás próbára teheti párkapcsolatodat, de ha kiderül a párodról, hogy vakációján félrelépett, biztos, hogy szakítani fogsz, viszont te se játssza tűzzel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma nem lesz nehéz túllépned a hitelhatárt, viszont páratlan szexuális élményben lehet részed valakivel, akivel munkatársi vagy üzleti kapcsolatot tartasz fenn.

Bak (12. 22-01. 20.) Óvakodj attól, hogy féltékenykedj, manipulálj vagy nyomást gyakorolj a párodra, akivel napközben szakmai ellenfelek, de éjszaka gátlástalan szeretők vagytok!

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Rokon vagy a főnök manipulatív módszerekkel tesz szert pszichológiai előnyre veled szemben - a munka és a szex kérdésében sem lehetsz elég óvatos.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha egyikőtök hűtlenkedik, míg a másik valami tartósra vágyik, akkor jelentős konfliktus van kibontakozóban, egy randiért viszont nem kell szexszel fizetned.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője