Velük ne randizz soha! Ezt a csillagjegyet kerüld el messzire!

2021.január.16.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mielőtt még gondolkodás nélkül fejest ugranál egy elsőre ígéretesnek tűnő kapcsolatba, ne felejtsd el lecsekkolni, mégis milyen csillagok együttállása alatt született a választottad.

Könnyen megeshet ugyanis, hogy a személyiségetek nem passzol egy-két dologban, ami aztán az egész viszonyt beárnyolhatja. Persze nem azt mondjuk, hogy a horoszkópotok alapján döntsetek a randiról, de biztosan nem árt, ha felkészültök mindenre...

Kos (március 21-április 19)

Akivel sose randizz: Bak

A kos szabályszegő, a bak pedig szabályteremtő. Ha kosként bakot választasz, lehetséges, hogy úgy érzed majd, szabályok közé szorítottak. Te spontán vagy, míg a partnered még vacsorázni sem menne el asztalfoglalás nélkül. Igaz, mindkettőtök ambíciózus, de könnyen megeshet, hogy a bak a munkáját helyezi az első helyre, nem pedig téged.

Bika (április 20-május 20)

Akivel sose randizz: Vízöntő

Te pezsgővel, rózsával és csokival érkezel a randira, míg a szerelmed kiszámíthatatlan, és logika nélkül lázad minden ellen. Te romantikus vacsit tervezel, ő pedig legszívesebben egy sört inna meg valami koncerten. Persze ez szülhet izgalmas helyzeteket is, de a legtöbb esetben inkább botrányba fullad a próbálkozás.

Ikrek (május 21-június 20)

Akivel sose randizz: Skorpió

Igaz, nagyon szenvedélyes kapcsolat születhet egy ikrek és egy skorpió között, és valószínűleg a hálószobában is remekül megértitek majd egymást, azonban a skorpió hajlamos arra, hogy kisajátítsa a partnerét, és könnyen alárendelt szerepbe kerülhetsz. Ha nem szereted a féltékenykedést és a korlátozást, menekülj!

Rák (június 20-július 22)

Akivel sose randizz: Nyilas


A vad, szabadszellemű nyilas könnyen felboríthat mindent az életedben, és meglehet, hogy nem állsz készen egy ilyen őrületes pörgésre. A nyilas folyamatosan partizna a barátaival, te pedig inkább kettesben töltenéd az estéket, ő idióta poénokkal szórakoztat, mikor te éppen lelkisegélyre vágynál,
és azt sem érti, miért csinálsz akkora ügyet számára bagatell dolgokból.

Oroszlán (július 23-augusztus 22)

Akivel sose randizz: Halak

Az álmodozó, szórakozott Halak rögtön elkápráztat, azonban hosszútávon nem tudsz majd mit kezdeni azzal, hogy folyamatosan két méterrel a föld felett lebeg. Ráadásul sokszor depresszív és viharos lesz a hangulata, amit te magadra veszel, és nehezen tudod kezelni a kilengéseit. Mindezt tetőzi, hogy egyikőtök sem ért a pénzhez, és csak rosszabbnál rosszabb döntéseket hoztok az anyagiakról.

Szűz (augusztus 23-szeptember 23)

Akivel sose randizz: Mérleg

Az első néhány randi maga lesz a csoda, hiszen a mérleg értékeli a kifinomult stílusod és ízlésed, azonban nála semmi sem biztos és kiszámítható. Rengeteg "talán"-ra nehéz bármit is építene, pláne ha te már a harmadik randi után szeretnéd tudni, merre tart a kapcsolat.

Mérleg (szeptember 23-október 22)

Akivel sose randizz: Szűz

A művelt, jólszituált szűz jó választásnak tűnhet elsőre, hiszen a hasonló ízlés miatt bármiről el tudtok beszélgetni. Azonban ő eredményorientált, és mindig tudni akarja, mi lesz a következő lépés, miközben te álmodozó vagy és a pillanatnak élsz. Úgy érzed majd, követelőző, siettet és túl kritikus veled.

Skorpió (október 23-november 21)

Akivel sose randizz: Ikrek

Persze elsőre nagyon vonzónak tűnik az Ikrek mozgalmas életstílusa, de hamar ráunhatsz, hogy képtelen egyhelyben maradni - sőt, elköteleződni is.
Az ikrek nehézkesen kommunikál, ami rengeteg félreértéshez és féltékenykedéshez is vezethet.

Nyilas (november 22- december 21)

Akivel sose randizz: Rák

A Rák remek barát, és szuper programokat szervezhettek együtt, azonban célszerűbb a barátság-zónában megtartani ezt a kapcsoaltot. Ő túlérzékeny és szentimentális hozzád, és az elso szerelmes levél után valószínűleg nem tudod majd tovább tolerálni a túlzott romantikáját.

Bak (december 22- január 19)

Akivel sose randizz: Kos

Elsőre tökéletes párosításna tűnik, de ez a kapcsolat mégsem működőképes. A Bak nem tud bánni a pénzzel, és könnyen megeshet, hogy új videójátékra költi a gondosan összesprórolt vagyonodat, ami valljuk be, nem elhanyagolható konfliktusforrás. Emellett más szűrőn át tekint a világra, mint te, és megeshet, hogy gyermetegnek érzed magadhoz képest.

Vízöntő (január 20- febuár 18)

Akivel sose randizz: Bika

Elsőre nagyon vonzónak tűnik a szenvedélyes, folyamatosan lángoló személyisége, azonban ez könnyen az ellentettjére fordulhat, ha nem szeretnéd egy nap kétszázszor elmondani, hogy mennyire imádod. Megeshet, hogy mindent számonkér rajtad és féltékenykedik, emellett abban sem értetek egyet, hogy mire költsétek a pénzt.

Halak (febuár 19- március 20)

Akivel sose randizz: Oroszlán

Az Oroszlán eleinte biztosan lenyűgöz majd a lovagiasságával és a romantikájával, és valószínűleg éjszakákat tudtok átbeszélgetni, azonban könnyen ráunhatsz, hogy folyamatosan dicsérgetned kell őt. És akkor arról még nem is beszéltünk, mikre és hogyan költi majd a pénzét...

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ennyi volt: Harry herceg életre szóló döntést hozott

Ennyi volt: Harry herceg életre szóló döntést hozott

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője