Vigyázz az új dolgokkal - Egymondatos horoszkóp: Február 9.

2017.február.9.

A Nap jóindulatú szextil fényszöget zár be az Uránusszal: egy időre kiléphetünk a hétköznapok szürkeségéből és a rutin fogságából. Valószínű, hogy fogékonyak leszünk az újításra, a változtatásra. Az újdonságok és izgalmak iránti vágyunk érdekes emberekkel hozhat össze, felvillanyozó találkozásokra számíthatunk, de az sem kizárt, hogy egészen váratlanul szerelembe esünk. Ám az ilyen váratlan fellángolásokból ritkán születik elkötelezett kapcsolat. Ebben az időszakban sokan nagy hasznát veszik a technikai újdonságoknak. Most érdemes változtatni megrögzött szokásainkon, megújítani kissé poros kapcsolatainkat vagy különleges projektekkel foglalkozni.

Kos (03. 21-04. 20.) Egy baráti kapcsolatból egészen váratlanul szerelem lesz, kedvesed örül bohókás hangulatodnak, képtelen, merész ötleteidnek: hál' istennek, partnerre találsz benne.

Bika (04. 21-05. 20.) Főnökeid inkább ellened dolgoznak, semmint segítenek, de ha egyik rokonod álláslehetőséget kínál fel, számba kell venned a kockázatot, és neked kell döntened.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha izgalmat és kalandot keresel, szervezz kirándulást egy utazási irodába; jók az összeköttetéseid, és egy váratlan ismeretség új dimenziót nyithat az életedben.

Rák (06. 22-07. 22.) Sor kerülhet pályamódosításra, állásváltoztatásra, megnő az önálló munkavégzés jelentősége – főleg, ha úgy döntesz, hogy szabadúszóként kívánsz dolgozni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Utazás közben közeledj, ha tetszik valaki, de meglévő kapcsolatod frissességérzetét csak oly módon tarthatod fenn, ha nem utasítod el a változás lehetőségét.

Szűz (08. 24-09. 23.) Plusz bevétel a láthatáron, de alaposan meg kell vizsgálnod minden körülményt egy új vállalkozással kapcsolatban, mielőtt kockázatos lépésre szánnád magad.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ne várj túl hamar túl sokat egy új kapcsolattól, horoszkópod ugyanis ebben az időszakban nem garantálja, hogy többé tud fejlődni a kapcsolat, mint barátság.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne mondj le egy új munkáról azért, hogy több időt tölthess a családdal; stresszhelyzetben a vérerek gondozása a rizikófaktorok elkerülését is jelenti.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma bárminemű tervszerűség nélkül is felbukkanhat a színen valaki, aki első látásra megtetszik, és kialakulhat köztetek valami, de ne hozz döntéseket túl hamar!

Bak (12. 22-01. 20.) Befektetéseid túlságosan kockázatosak, s talán sok pénzt kell kiadnod, hogy olyan dolgokat javíttassál meg, amelyek nélkül egyszerűen nem tudnál létezni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Életed párja nagyon csábítónak érzi, ha egy rendhagyó programmal lehetővé teszed számára, hogy kiszakadjon mindennapos tevékenységéből, legalább kis időre.

Halak (02. 20-03. 20.) Munkahelyet kellene változtatnod, hiszen másutt talán többet is fizetnének: ne legyints minden új ajánlatra, különben idővel a kutya sem fog megkeresni.

GIF: www.giphy.com

Ez is érdekelhet

10+1 kérdés, amit tegyél fel a bőrgyógyásznak, mielőtt belevágnál az arc-szájfeltöltésbe

10+1 kérdés, amit tegyél fel a bőrgyógyásznak, mielőtt belevágnál az arc-szájfeltöltésbe

G-Életstílus

Extrém szélsebességű viharokat hoz a klímaváltozás Magyarországon

Extrém szélsebességű viharokat hoz a klímaváltozás Magyarországon

G-Életstílus

Hangulatzavarok léteznek, fontos és természetes rajtuk dolgozni: a Mélylevegő Projekt nem kezeli tabuként a problémákat

Hangulatzavarok léteznek, fontos és természetes rajtuk dolgozni: a Mélylevegő Projekt nem kezeli tabuként a problémákat