Vigyázz, ma csalásnak, kétszínűségnek vagy kitéve - Egymondatos horoszkóp: Április 27.

2019.április.27.

Az Ikrek jegyében lévő Mars és a Halak-Neptunusz barátságtalan fényszöge miatt intrikáknak, félreértéseknek, csalásnak, kétszínűségnek, zaklatásnak lehetsz kitéve, de egy illúziókra épült vagy titkos kapcsolat is könnyen bajba sodorhat. Mivel valaki megpróbálhat ártani a tekintélyednek és a hírnevednek, ne hagyd, hogy bevigyenek az erdőbe! Ha kudarcélmény vagy veszteség ér, ne menekülj előle sem alkohol- sem drogmámorba! Mivel ez a fényszög az immunrendszert is gyengíti, könnyen összeszedhet egy csúnya fertőzést.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel a tolvajlás és a tisztességtelenség időszaka ez a mostani, kerüld a parazitákat és azokat, akik összekuszálják a dolgokat - az üzleti életben pedig nincs barátság.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel áruló van a munkahelyeden, igyekezz kicselezni ellenfeledet, viszont fogadd meg, hogy nem keveredsz gyanús vagy erkölcsileg kifogásolható ügyekbe!

Rák (06. 22-07. 22.) Bár igyekszel korrekt lenni, az lesz a vége, hogy valaki számára hős leszel, a másik számára pedig ellenség; jól teszed, kidobsz minden fölösleges gyógyszert.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nézd át az adóügyeidet, mert ellenőrzés várható, egy barátság az anyagiak miatt beadja a kulcsot; ma ne legyél figyelmetlen, mert könnyen elveszítesz valamit.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kerüld a konfliktusokat, ellenfeleid csak az alkalomra várnak, hogy keresztbe tegyenek neked, de egy terhes kapcsolat megszüntetése csak jót hozhat a számodra.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Vezess óvatosan, és ne hagyd, hogy behúzzanak a csőbe, külföldi kalandod csalódással végződhet, de egy bizonyos ügyben tiszta vizet önthetsz a pohárba.

Skorpió (10. 24-11. 22.)
Szerelemben, üzletben zűrzavaros helyzetek, és ha tilosban jársz, számolhatsz a következményekkel - jobban járnál, ha mellőznéd a szexet és a félrelépést.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Tűzzel, vízzel, gázzal kapcsolatos veszélyek leselkednek rád, lehetőleg ne provokálj nyílt harcot, és ne adj okot arra, hogy lehúzzák rólad a keresztvizet!

Bak (12. 22-01. 20.) Ne keseredj el, ha egy új munkához fűzött reményeid meghiúsulnak, sötétedés után ne mászkálj rossz hírű helyeken, de végére kell járnod egy kétes ügynek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Anyagi helyzeted kusza, ezért kezeld nagyon óvatosan a pénzt, s óvakodj egy olyan pasitól, akit csak pénzzel vagy drága ajándékokkal lehet levenni a lábáról.

Halak (02. 20-03. 20.) Lakásodban szörnyű felfordulás, netán betörés várható, ingatlanügyben átverhetnek, de nincs erőd harcolni, inkább ráhagysz mindenkire mindent.

Ez is érdekelhet

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?