Vigyázz, ma nagyon közel állhatsz a megcsaláshoz - Egymondatos horoszkóp: Augusztus 24.

2018.augusztus.24.

A Vízöntőben lévő Hold könnyen belevihet egy házasságon kívüli, elkötelezetlen kapcsolatba. Ám ha a párod az Oroszlán-Merkúr szembenállása miatt nem vállal fel a barátai előtt, biztos, hogy nem éred be a titkos szerető státuszával. Figyeld kíváncsian az újdonságokat, de magánéleted intim részleteibe ne avasd be a barátnőidet, mert abból semmi jó nem sül ki. A nap második felében új ötletekre lenne szükséged. Sőt, az sem ártana, ha gondolkodásodban és kommunikációdban egészen új csapásokat nyitnál.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha az igények állandó ütközése az esti órákban döntésképtelenségre vezet, ilyenkor sokat segít, ha sorra veszed és konkrétan megfogalmazod az elvárásaidat.

Bika (04. 21-05. 20.) Nyugtalanít egy tárgyalás vagy kiadás gondolata, de megváltozhat a főnököd rólad kialakított rosszalló véleménye – bizonyos jelek erre engednek következtetni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha ilyen sértő vagy, mint amilyen az esti órákban, amikor valakit nem sikerül meggyőznöd, biztos lehetsz abban, hogy a másik fél keresztülhúzza számításaidat.

Rák (06. 22-07. 22.) Mivel ma valaki átvághat egy üzlettel, tudnod kell, mikor kell visszalépned, ám ha valami drága luxuscikket veszel, utána kellemetlenül érezheted magad.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egy esti tárgyalás vagy randevú során éppen eléggé elveted a sulykot, csak éppen azt felejted el, hogy a partnerednek nem tűnik fel, mekkorát blöffölsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Lehet, hogy felháborít, hogy főnököd és kollégáid nem hisznek neked, mégse ülj fel egy rosszindulatú munkahelyi pletykának, és ne is hagyd magad kihasználni.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Megjelenhetsz egy fényűző partin, viszont tisztáznod kellene magadban, mennyire komolyak a pasid iránti érzelmeid, és meddig szándékozol elmenni vele.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Bármit megteszel a karriered, a magasabb bevétel vagy otthonod biztonsága érdekében, de ne provokálj vitát és ne tartsd különbnek magad másoknál.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szaporodhatnak a pikáns tartalmú üzenetek a számítógépeden, de az üzleti tárgyalás és a vakációs kaland ezen a hétvégén nem a gyenge idegzetűeknek való.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha több bevásárlóközpontban is jársz, talán kedvenc üzletedben leszel olyan könnyelmű, hogy megajándékozod magad egy méregdrága ruhával vagy parfümmel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel tudnod kellene, mit gondol rólad a párod vagy egyik ügyfeled, legyél nyitott a kritikára, ne érezd bántásnak, inkább próbáld meg saját javadra fordítani.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne sértődj meg partnered, kollégád és egyik rokonod bíráló megjegyzésétől, inkább hozd kritikusod tudomására, hogy hálás vagy minden tanácsért.

Ez is érdekelhet

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

10 kevésbé ismert jel, ami arra utal, hogy depressziós lehetsz

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Divathírek

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének

Lady Gaga új csavart adott a kis feketének