Vigyázz ma nehogy egy meggondolatlan vásárlás vagy kölcsönügylet kísértésbe vigyen - Egymondatos horoszkóp: január 6. csütörtök

2021.január.6.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Reggel a Hold a Mérlegből átlép a Skorpióba, s rövid idő múlva szembenállásba kerül a Bika-Marssal este az Uránusszal, ebédidőben és délután pedig a Szaturnusztól és a Jupitertől kap támadást. Féltékenységed, kontrollmániád és mohóságod miatt lázadás robbanhat ki környezetedben, és ha okot adsz rá, a párod is félreléphet. Ébredj rá, hogy a szeretett lény és a család nem a tulajdonod, nincs hatalmad fölöttük! Az a stratégia, amit az üzleti és banki ügyeknél alkalmazol, nem lesz sikeres. Mivel sohasem lehet elég pénzed a bankban, ne hagyd, hogy egy meggondolatlan vásárlás vagy kölcsönügylet kísértésbe vigyen!

Vigyázz ma nehogy egy meggondolatlan vásárlás vagy kölcsönügylet kísértésbe vigyen - Egymondatos horoszkóp: január 6. csütörtök
Fotó: giphy

Kos (03. 21-04. 20.) Úgy véled, ha pénzed lenne, több hatalmad lenne: talán családtagoktól kérsz kölcsön, hogy beindítsd vállalkozásodat, amely nyereség helyett csak adósságot termel.

Bika (04. 21-05. 20.) Megeshet, hogy a párod beteges féltékenységed elől riválisodhoz menekül, de dühödnek van létjogosultsága, a párod érzi, hogy nem közömbös a számodra.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Mivel egy rosszullét vagy a számítógép üzemzavara kiesést jelenthet a munkádból, ajánlatos volna kivédeni az ilyen vészhelyzeteket - ez még az üzletnek is használ.

Rák (06. 22-07. 22.) Csak akkor érzed boldognak magad, ha szeretteidet maximálisan irányíthatod, de ne feledd, hogy a szerelemnek és a házasságnak semmi köze az üzlethez.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a párod, főnököd és rokonaid is olyan szabályok szerint játszanak, melyeket nem tudsz elfogadni, eldöntheted, mit vagy hajlandó eltűrni és mit nem.

Szűz (08. 24-09. 23.) A mai napra tervezett utazás a munkád miatt nem jön össze, kerüld viszont a faggatózást és a nyomozást, de rögtön vágj vissza, mielőtt még valaki megsebez.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Bajok vannak a cégednél, kapcsolatodban felmerülhet a kérdés, hogy ki van fölényben, a pénztől át a szexig - csábításodban fontos szerepet játszhat a pasid pénze.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Igen, elkövethetsz néhány hibát a magánéletedben és az üzletben is, de ha a párod vagy rokonaid kezében van a megoldás, semmiképpen se kezeld őket bábként

Nyilas (11. 23-12. 21.) Azt hitted, hogy a munkahelyeden vagy az üzletben boldogulsz egyedül, de most bajban vagy, mert nem tudod szétválasztani a magánéletet és a munkát.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha bajban vagy, szükséged lehet partnered vagy egyik jómódú barátod tudására, tisztán üzleti szempontból, de ne kezdj ki olyan pasival, aki trófeákat gyűjtöget.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A nap első felében pattanásig feszül a hangulat - még csak leplezni sem próbálod, mennyire bosszantanak az olyan kötelezettségek, mint a család vagy a munka.

Halak (02. 20-03. 20.) Képtelen vagy szót érteni a pasiddal, főnököddel, s ha valami alattomosságra leszel figyelmes, tedd fel a kérdést: kinek használ mindez, de leplezd a bűnöst.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője