Vigyázz, ma stresszes nap vár rád! - Egymondatos horoszkóp: Július 18.

2017.július.17.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A felpörgetett állapotot és a korlátozásokból való kitörést előidéző barátságtalan Mars-Uránusz fényszög stresszhelyzeteket, háztartási és közlekedési baleseteket okozhat. A meggondolatlan viselkedés, a dolgok túlreagálása, cselekvési szabadságunk, önállóságunk megnyirbálása, a konvenciók és korlátozások elleni lázadás, a kapkodás és az idegesség súlyos konfliktusok előidézője lehet. Óvakodjunk a hazardírozástól, a szélsőségektől, de aki bölcs, az felismeri, hogy bizonyos mértékig függő helyzetben van másoktól, ám ha ezt az állapotot elviselhetetlennek érzi, akkor szabaduljon meg mindentől, ami akadályozza szabad önkifejezését.

Kos (03. 2l-04. 20.)
Ha valami irritáló dolog történik veled, vagy rokonaid korlátozzák önállságodat, haragodat rázúdítod családod tagjaira; ma csak a lánykérés nyugtathat meg.

Vigyázz, ma stresszes nap vár rád! - Egymondatos horoszkóp: Július 18.
Fotó: giphy

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel autózás közben stresszes helyzetbe kerülhetsz, tarts mobiltelefont a járgányodban, ne változtass állást, de jól fizető megbízásoddal biztosan elégedett leszel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha bevételeid még az állandó kiadásokra sem elegendőek, akkor drasztikus pénzügyi reformokra van szükség, de párod figyelmessége új reménységgel tölt el.

Rák (06. 22-07. 22.) Munkahelyeden idegeskedést okozó helyzet alakulhat ki, tartsd rajta a szemed szakmai vagy üzleti ellenfeleden, nehogy egyszer csak a saját székedben találd!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma ne indulj útnak, ne szállj ringbe párod vagy a rend éber őrei ellen, de a partnerednek sem írhatod elő, hova menjen: ő dönti el, megy vagy marad.

Szűz (08. 24-09. 23.) Pénzügyekben, barátságban kiszámíthatatlan fordulatok, és ha egyik üzletfeled lángoló szenvedélyt ébreszt benned, most ne hagyd elhatalmasodni magadon.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha nem ügyelsz spontán reakcióidra, összekaphatsz a pároddal vagy valakivel a munkahelyeden, ezért tartózkodj minden olyan helyzettől, ahol felzaklatnak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Külföldi munkavállalásod meghiúsul, s mivel nem vagy hajlandó utasításokat teljesíteni, felrúgsz minden szabályt, lázadásodat viszont kollégáid nem díjazzák.

Nyilas (11. 23-12. 21.)
Izgalmas szexpartnerre akadsz, de össze is zördülhetsz szeretőddel az anyagiak miatt, ráadásul sportbalesetnek és hazardírozás miatti veszteségnek is ki vagy téve.

Bak (12. 22-01. 20.) Elhamarkodott lakásvásárlást, költözködést megbánhatsz, becsúszhat valami gikszer, de belső nyugtalanságod miatt se akard konyhakéssel leszúrni rokonaidat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kollégáid nem örülnek neki, hogy ilyen drasztikusan megváltoztatod a reklámról alkotott elképzeléseiket; a közlekedésben ma szűrj ki minden veszélyforrást.

Halak (02. 20-03. 20.) Nem tudod elviselni, hogy anyagi téren képtelen vagy egyedül boldogulni, de megcsillan valami remény: párod vagy egyik rokonod pénzt pumpál a cégedbe.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője