Vigyázz, ma túlhajszolhatod magad - Egymondatos horoszkóp - február 11. kedd

2020.február.11.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel a Hold ma már a Szűz jegyében jár, ahol a nap második felében jóindulatú fényszöget zár be a Plútóval és a Szaturnusszal, de keresztezi a Nyilas-Marsot: ma mindenki elfoglalt, kevés idő marad szórakozásra. Te is hajlamos vagy arra, hogy csak a munkádra és az előmeneteledre helyezd a hangsúlyt. Jobb munkához juthatsz, de túlzásba vitt kezdeményezéseddel és kritikáddal az esti órákban ugyanúgy bonyolulttá teheted a kapcsolataidat, mint saját igényeid figyelmen kívül hagyásával. Ne kockáztass feleslegesen, mert a legtöbb bajt a szélsőségek iránti vonzódásod okozhatja.

Kos (03. 21-04. 20.) A körülményekre való tekintet nélkül a határidőket teljesítened kell, elismerést kaphatsz egy jól elvégzett munkáért, de erőid megújítása is munkád fontos része.

Bika (04. 21-05. 20.) Éreztesd a pároddal, mennyire méltányolod mindazt a szívességet, amit érted tesz, de ha ész nélkül költekezik, és nincsenek anyagi tartalékaitok, bajba kerülhettek.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A munka és az üzlet világában ma meg kel védened javaidat, a számládon és a párkapcsolatodban is bőven van mit rendbe hoznod, de kerüld a perpatvart.

Rák (06. 22-07. 22.) Igényed van a biztonságra, és ha a párod ragaszkodik hozzád, akkor felelősséget vállal a kapcsolatotokért, de ahol este nem tudsz győzni, ott ne harcolj.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma pénzért dogozol, ami megdobja anyagi helyzetedet, de ha este mindenképpen el akarsz menni randizni, be kellene ruháznod egy szexi csipkés alsóneműbe.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kiderül: kedvenc időtöltéseddel is megkeresheted a kenyeredet, rokonaid megfontolatlan cselekedeti és költekezései viszont szinte őrületbe kergethetnek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szabadulj meg az önsajnálattól, estig ne hagyd el a honi vizeket, de ha valami bánt a pároddal kapcsolatban, az elfojtás helyett válaszd a nyílt robbanást!

Pénzhoroszkóp - Mi jellemez a pénzzel kapcsolatban a csillagjegyed alapján?

Pénzhoroszkóp - Mi jellemez a pénzzel kapcsolatban a csillagjegyed alapján?

Skorpió (10. 24-11. 22.) Tele van a fejed hasznos információkkal, ismerőseid hozzád fordulnak tanácsért, este viszont ők térítenek észre, amikor túl könnyelműen bánsz a pénzzel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Amennyiben új feladat vár rád, térj ki mindenre, az anyagiakra is, és ha megtanulod sértettségedet azonnal kifejezni, elkerülhetsz egy későbbi, váratlan kitörést.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne legyél érzéketlen gép, amikor a pasiddal beleszippanthatsz kedvenc városotok különleges atmoszférájába, figyelembe véve utazásotok negatív tényezőit is.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Akármilyen fontosak az érzések az anyagiak terén – ne dönts reflexszerűen, de ha törlesztetted az adósságodat, akkor próbálj meg takarékosabban élni.

Halak (02. 20-03. 20.) Kiváló ez a nap fontos találkozók lebonyolítására, de ne félj attól, hogy a kedvesed valami baklövésed miatt esetleg majd kijavít vagy helytelenít.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője