Vigyázz, mert ma mindenféle furcsaságokat képzelhetsz el - Egymondatos horoszkóp: Szeptember 11.

2020.szeptember.11.

A Nap és a Neptunusz szembenállása miatt meglazulhat a valósággal való kapcsolatod, képzeletedet zavaros lelki és érzelmi benyomások uralhatják, képtelen vagy világosan látni a tényeket és a problémákat. Ne kergess elérhetetlen ideálokat, óvakodj az alkoholfogyasztástól, az áldozat- vagy mártírszereptől, a kétes tisztességű emberektől és ügyletektől! Ha nem akarod csalódással és veszteséggel zárni a napot, vedd tudomásul, hogy a valóság nem olyan, amilyennek látni szeretnéd. Gondjaid lehetnek az önérvényesítéssel, hajlamos lehetsz kitérni a konfliktusok elől, vagy olyan személyhez vonzódsz, akit meg kell menteni. Akár pénzről, akár munkáról, akár párkapcsolatról van szó, könnyen válhatsz kihasználhatóvá és átejthetővé, ezért helyesen teszed, ha a hét utolsó napjaiban óvakodsz a józan megfontolást igénylő döntésektől.

Kos (03. 21-04. 20.) Törődj bele, hogy képtelenség mindenkinek megfelelni, az állás pedig, amit valaki felajánl, egészen más, mint aminek tűnik – nehogy zsákbamacskát vásárolj!

Bika (04. 21-05. 20.) Vagy azért teszel szívességet valakinek, mert ezzel meg akarod ajándékozni, vagy pedig azért, mert ellenszolgáltatást vársz érte, de ezt előre kell tisztáznod.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha feláldozod magad a családért vagy a munka oltárán abban a hitben, hogy ezzel valakit hálára kötelezel, akkor lehetőleg ne titokban reméld az ellentételezést.

Rák (06. 22-07. 22.) Anyagi téren jobb, ha résen vagy: szándékos becsapás áldozata lehetsz, jó szándékodat kihasználhatják, ezért fontos, hogy saját, jól felfogott érdekeid szerint járj el.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Hatalmába keríthet a vásárlási láz, pénzügyekben elveszíted az ítélőképességedet, s egy adósság megfizetésének is alkalmatlan időben érkezhet el az ideje.

Szűz (08. 24-09. 23.) Melléfoghatsz a partnerválasztásban: viszonyba keveredsz valakivel, aki elérhetetlen számodra, vagy aki megmentésre szorul, és csak problémákat kavar maga körül.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Most mindenki akar tőled valamit, mégpedig olyasmit, amit te nem akarsz: félő, hogy agyonhajszolod és feláldozod magad – sajnos rosszkor, rossz helyen.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne mondj le a saját álmaidról és vágyaidról - ne hidd, hogy áldozatvállalásoddal csatát nyerhetsz mind a munkádban, mind a magánéletedben!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Rokonaid vagy főnökeid keresztülhúzhatják a számításaidat, pillanatnyi feldobott hangulatod vagy ábrándozó beállítottságod pedig nagy bajba keverhet.

Bak (12. 22-01. 20.) Utazáskor kifoszthatnak, üzletkötés sikerében sem bízhatsz, ezért ha bármilyen ajánlatot kapsz, térj ki a válaszadás elől: jó lenne még egy kicsit informálódnod.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel ma könnyű téged csőbe húzni, pénzügyekben ne dönts, óvakodj egy élősködő partnertől, de próbáld meg kideríteni mindazt, amit eltitkol előled.

Halak (02. 20-03. 20.) Szabadulj meg egy illúziókra épült, egészségtelen kapcsolattól, hagyd abba az önfeláldozást, de a munkahelyeden se mondj le érdekeid érvényesítéséről!

Ez is érdekelhet

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói