Viharos, érzelmileg intenzív lesz a Halloween - Egymondatos horoszkóp - október 31. szombat

2020.október.31.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Kék telihold a Bikában, ráadásul a Nap is szembenállásba kerül az Uránusszal, tehát a feszültségek, válságok, lázadások, birtoklás, féltékenységi drámák és az anyagiakkal kapcsolatos kérdések kerülnek napirendre.

A mai telihold a boszorkányok és kísértetek napja, néhány korlátozás azonban erősen frusztrálja azokat, akik szeretnek bulizni és arra készülnek, hogy megünnepeljék a Halloweent. A Bikáknak, Oroszlánoknak, Skorpióknak és a Vízöntőknek alkalmazkodniuk kell a körülményekhez, a stresszt okozó változásokhoz és szörfözniük kell a hullámok tetején. Egy váratlan esemény akár a megújulás forrása lehet, de ajánlatos elkerülni a korlátozások elleni lázadást és a konfliktushelyzeteket. De kitörhetünk a napi rutinból és szakíthatunk bárkivel, aki már nem illik hozzánk.

Kos (03. 21-04. 20.) Ostoba beruházásba, adókibúvókba ugorhatsz bele, képtelen vagy kezelni az anyagi konfliktusokat, és ha a pasid Drakula gróf rokona, a szexet jobb kihagyni.

Bika (04. 21-05. 20.) Az olyan kapcsolatok, amelyekben a kontrollmánia, a birtoklás, a manipuláció és a féltékenység jelen van, véget érhetnek, de az elengedés nem lesz könnyű.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Veszekedés a rokonokkal, dührohamot kapsz, ha befolyásolni akarnak, és ha nem készítesz a munkádról biztonsági másolatot, még a munkád is odaveszhet.

Rák (06. 22-07. 22.) Kedvesed és barátaid Halloween napján nem várnak tőled semmi mást, mint egy kis cirkuszt, azt, hogy elszórakoztasd vendégeidet, de baráttal ne üzletelj.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a párod karrierje miatt elveszítettétek a kapcsolatot egymással, akkor saját munkád és a magánéleted működtetése között kell ügyesen egyensúlyoznod.

Szűz (08. 24-09. 23.) Lefulladhat a járgányod motorja, és ha tárgyalásodat vitás helyzetek zavarják meg, vagy egyik megbízód őrült ötlettel áll elő, stresszes helyzetbe keveredhetsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Mivel nemigen törődsz az üzlettel, céged anyagi gondokkal küzd, de most arra sincs esély, hogy váratlan kalandod, hitelügyleted vagy társulásod jól süljön el.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ösztönösen érzed, hogy ellenfeled el akarja halászni az orrod elől a pasidat, akinek eszébe sincs megházasodni, de magas pozíciódat is kiragadhatják a kezedből.

7 halloweeni manikűr, hogy neked legyen a legmenőbb a körmöd a hó végi bulin

7 halloweeni manikűr, hogy neked legyen a legmenőbb a körmöd a hó végi bulin

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma könnyen összekeveredik a munka, az üzlet és a szex, felrúgsz minden szabályt, de ha szabadúszó lennél, az talán nem volna annyira megterhelő számodra.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a pasid előnyben részesíti a szabadságot a tartós kapcsolattal szemben, szeretőként jobban megfelelsz számára, de lépj ki egy veszteséges kapcsolatból.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A családban vagy a munkahelyeden lázadsz a rutin ellen, változásra vágysz, de ha nem őrzöd meg a hidegvéredet, még a párkapcsolatod is megszakadhat.

Halak (02. 20-03. 20.) A közösségi oldalon ne keress állást, ne oszd meg az ötleteidet, és ha abban reménykedsz, hogy a pasid újra akarja kezdeni a kapcsolatot, csalódásban lesz részed.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Nem is gondolnád, milyen bizarr dolgokat rejtenek az eltűnt bőröndök

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője