Ez a munka illik a víz elemű csillagjegyekhez

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus bevezet az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin tudd megérteni, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Szerzőnk ma felfedi, milyen munka illik a Rák, Skorpió és Halak csillagjegyűekhez.

Ez a munka illik a víz elemű csillagjegyekhez | Fotó: Alys Tomlinson
Ez a munka illik a víz elemű csillagjegyekhez | Fotó: Alys Tomlinson
Fotó: Gettyimages.com

Mini sorozatunkban átvesszük a csillagjegyek és a munka kapcsolatát. Mindig mondom, hogy szerintem az asztrológia a mindennapi életben a megfelelő munka és hobbi kialakításánál tud a leghasznosabb lenni. Viszont ne csak a horoszkópunkhoz tartozó javaslatot olvassuk el, hanem az Aszcendensünk és a Holdunk jegyéhez illőt éppúgy és ha ezek nagyon ellentétes energiák, akkor nekünk lehet valami új, hibrid dolgot kell csinálnunk, vagy pedig a hobbink nagyon más lesz, mint a hétköznapi munkánk.

Lássuk, milyen munka illik a víz elemű csillagjegyekhez:

Rák

Remekül tud másokról gondoskodni, így például nevelőnő, szociális munkás, tanár, óvónéni, idősek otthonában dolgozó, szülésznő, vagy ápolónő bármikor válhat belőle. Mindemellett remekül főz, szóval a szakács, a konyhás néni, vagy a háztartásbeli anyuka szintén jó opció lehet. A lakberendező vagy a belsőépítész is közel állhat hozzá, mivel nagyon szereti az otthonokat. Vizes elem, így akár a fizikai síkon is megjelenhet ez nála, mint például ha egy hajóskapitányként, vagy uszodai úszómesterként helyezkedik el. Imádja a múltat, szóval ne lepődjünk meg ha történész, régész vagy múzeumi kurátor lesz belőle.

Ezeket az ajándékokat vedd a víz elemű csillagjegyeknek

Skorpió

Nagyon szereti fellebbenteni a fátylat olyan dolgokról, amik titkosak a nagy közönség számára. Így remek nyomozó, vagy oknyomozó újságíró lehet belőle, de mivel imád mélyre ásni dolgokban, így a kutatás, a pszichológia/pszichiátria, a mélytengeri búvárkodás, a csillagászat, vagy az űrkutatás is az övé lehet. Csak azért írtam ezeket a kicsit abszurd példákat, mert könnyen érezni, hogy milyen határtalan tudományokról van szó. A Skorpiónak pedig ez kell, hogy amit csinál, annak legyen mélysége. Foglalkoztatja még a halál és a szexualitás témája is, így hospice alapítványnál is el tud helyezkedni, de lehet akár temetkezési vállalkozó, temető őr, szexuálterapeuta, nőgyógyász, DJ vagy bármilyen művész is. Ezentúl még a hatalom, ami mozgatja, szóval ne lepődjünk meg, ha a politikában vagy az üzleti szférában találkozunk vele.

Halak

Főleg a művészi és a spirituális vonala az erős, így sokszor zenész, író, színész vagy festő lesz belőle. Az ő motivációja ezekre a tevékenységekre a valóságtól való elmenekülés, szóval a könyve is valószínűleg valamilyen fantasy lesz, illetve a festészetben is a valóságtól való teljesen elrugaszkodást preferálja. Erős a függőségekre való hajlama, ezzel később akár dolgozhat is abban a formában, hogy másokon segít vele. A hipnoterapeuta is remek opció lehet a számára (vagy bármilyen egyéb terapeuta), csakúgy, mint a pszichológus. Mivel kedveli az élet misztikus oldalát, így könnyen válhat asztrológussá, Tarot kártya vetővé, illuzionistává, természetgyógyásszá vagy akár pappá.

Így hódítsd meg a víz elemű csillagjegyeket

Ez is érdekelhet

Priger Inez megmutatja a tökéletes őszi szett titkát

Priger Inez megmutatja a tökéletes őszi szett titkát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói