Vizsgák, felvételi? Ma nagyon jól fognak menni - Egymondatos horoszkóp: Március 29.

2017.március.29.

A harmonikus Merkúr-Szaturnusz fényszögnek köszönhetően összpontosító képességünk a csúcson lesz, előnyös tárgyalási helyzetbe kerülünk, képesek leszünk ösztönösen bölcs és gyakorlatias döntéseket hoznunk. A nagyobb felelősségvállalás, a lelkiismeretes munka, a megbízhatóság mind szakmai, mind üzleti ügyeinkben kifizetődik. Amit most elkezdünk, azt be is fejezzük, vizsgahelyzetekben sincs okunk aggodalmaskodásra, ráadásul az aprólékos feladatokkal is könnyen megbirkózunk. Ez a ciklus kiválóan alkalmas szakmai specializálódásra, felvételi beszélgetésre és olyan ügyek elintézésére, amelyekhez kitartás és koncentráció szükséges. Fontos megállapodások aláírására, új ügyfelek meggyőzésére, takarékossági intézkedések bevezetésére is kedvező ez az időszak.

Kos (03. 21-04. 20.) Nehéz volna ma megfogni téged bármilyen, feladataidhoz kapcsolódó témában, hiszen a rád bízottaknak alaposan utánanéztél: megbízhatóságod elnyeri jutalmát.

Bika (04. 21-05. 20.) Az adóhivatal pénzt szedhet ki a zsebedből, és ha tartozol valakinek, keresd fel az illetőt, és ajánld fel neki, hogy havi részletekben visszafizeted a tartozásodat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Élvezheted új emberek társaságát, barát vagy rokon remek üzleti lehetőséget ajánl, de nagyon pontosan fogalmazd meg, hogy mit vársz a partneredtől.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha attól félsz, hogy elbocsáthatnak, kérdezd meg a főnöködet: Mit tehetnék azért, hogy nagyobb hasznomat vegye a cég, vagy milyen képzésen vegyek részt?

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Felelősségteljes viselkedéseddel könnyebbé teheted szeretteid életét, de annak is elérkezett az ideje, hogy eddigi tudásodat végre megtanuld kamatoztatni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha vannak, akik tartoznak neked, keresd fel őket, és készíts olyan terveket, amelyek révén lakásvásárlási hitelhez, vagy vállalati ösztöndíjhoz juthatsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Elég rugalmasnak kell lenned, hogy módosítva álláspontodat, tárgyaláskor elérd a kívánt reakciót, de ne szégyellj tanácsot kérni, amikor szükséged van rá.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma a megélhetésedért dolgozol, elvégzel egy nehéz feladatot, amelyért piacképes bérezést kaphatsz, de nem akarsz megmaradni egy alulfizetett állásban.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma olyan döntést hozhatsz, amely javíthat szakmai kilátásaidon és anyagi helyzeteden, sőt még a párodat is hozzászoktathatod a házasságkötés gondolatához.

Bak (12. 22-01. 20.) Családod visszaélhet azzal, hogy túl sok áldozatot vállalsz értük, de jobb, ha magad mondasz el mindent nekik, ne várd meg, amíg érdeklődnek a dolgaid felől.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Telefonon vagy személyesen olyan információhoz jutsz, amely anyagi előmeneteled szempontjából fontos, de terveid között a továbbtanulás is szerepelhet.

Halak (02. 20-03. 20.) Jó tárgyalópartnerként kérj fizetésemelést, keress jobban fizető állást: minél világosabban közlöd, mire van szükséged, annál jobbak az esélyeid, hogy megkapod.

Ez is érdekelhet

Vitatkozni tudni kell, eláruljuk, hogy lehet jól csinálni

Vitatkozni tudni kell, eláruljuk, hogy lehet jól csinálni

GLAMOUR Horoszkóp

A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel!

A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel!

Sztárhírek

Mesebeli szerelem: Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté szerelmi történetével és ajándék szerelmes regénnyel megjelent a GLAMOUR júniusi lapszáma

Mesebeli szerelem: Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté szerelmi történetével és ajándék szerelmes regénnyel megjelent a GLAMOUR júniusi lapszáma