Will Smith és Jada Pinkett Smith kapcsolata az asztrológia tükrében

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus bevezet az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin tudd megérteni, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Ma ismerd meg, milyen hatással van az asztrológia Will Smith és Jada Pinkett Smith kapcsolatára.

Will Smith és Jada Pinkett Smith kapcsolata az asztrológia tükrében
Will Smith és Jada Pinkett Smith kapcsolata az asztrológia tükrében
Fotó: Getty/Glamour

Az elmúlt pár évben igen sokat foglalkozott a sajtó Will Smithszel és feleségével, Jada Pinkett Smithszel. Vagy a szexbotrányaiktól, vagy a transzcendens élményeiktől, vagy pedig Will pofozkodásától volt hangos a sajtó. Nagyon érdekes az asztrológia tükrében megfigyelni az ő kapcsolatukat, vegyük is át a szokásos sorrendben.

Bár nekik nem azonos az aszcendensük, mint azt sűrűn szoktuk látni, de mégiscsak nagyon hasonló, ugyanis a Nyilas és az Ikrek abszolút közel állnak egymáshoz, hiába szemben álló jegyek. Mindkettő rettentő rugalmas, szabad lélek, aki imád viccelni és bulizni. A kötöttségek mélységesen távol állnak ezektől az energiamintáktól, egy másodpercig nem csodálkozom, hogy mindketten a nyitott kapcsolatot preferálják.

A kronobiológiában Will melankolikus Jada pedig flegmatikus, akik szintén összehangban vannak, ugyanis mindkettő inkább non-energy type, kicsi aktivitás ponttal rendelkeznek. Ez a gyakorlatban úgy jön ki, hogy például egy családi nyaraláson inkább napoznak és szexelnek a szobában, amíg, ha magas lenne az aktivitás pontja valamelyiknek, akkor ő próbálná rávenni a másikat mindenféle búvárkodós, túrás rohangálásra.

Érzelmi szinten Willnek Skorpió Holdja van, amire ráerősít, a kronobiológiájából hozott szenvedélyes szint, azaz az érzelmi fekete lyuk, aki folyton visszacsatolásra vágyik, a Skorpió miatt pedig hihetetlen mély érzelmeket tud felvonultatni és nagyon jól belelát az emberekbe. Erre amúgy a melankolikus fizikai szintje is ráerősít, ugyanis küszöb alatti érzékeléssel rendelkezik, sokkal több mindent figyel meg az átlagnál, kicsit mint egy Sherlock Holmes és a mentalista keveréke.

Will Smith Aszcendense az Ikrek

Jada Szűz Holdú és empatikus érzelmi szintű, ezért könnyen ráhangolódik a környezete érzelmi szintjére és igényeire (ez nagyon áldásos egy szenvedélyes párral, akinek erre folyamatosan szüksége van) az ő lelkét pedig a tisztaság, a precizitás és a rend simogatja. A Holdja mellett a Nap jegye is Szűz, amiből tudjuk, hogy az egofejlődésének az iránya a gyógyulás/gyógyítás témakörében van.

Jada Pinkett Smith Aszcendense a Nyilas

A színésznő komoly autoimmun betegséggel küzd – nehéz erről a témáról írnom, hiszen mégiscsak elég személyes valakinek a betegsége, de szögezzük le, hogy a betegségek 95%-a két dolgot akar megtanítani:

A – Nem vagy jó helyen, váltanod kell, költözz el, szakíts valakivel, válts munkát, cseréld le az életed.

B – Jöjj rá, hogy lehet ebből meggyógyulni, vedd fel a kesztyűt a betegséggel, és utána vidd el a tudást mindenkinek.

Johnny Depp és Amber Heard kapcsolata az asztrológia tükrében

A Szűz minőség egy nagyon erős gyógyítói minőség és Jadának itt áll a Napja, Holdja, Merkúrja, Júnója, illetve az átok magunkra vétele Lilith is, amiből rögtön kicsit jobban meg lehet érteni, hogy mi történik vele úgy, hogy közben teljesen üres a hatodik háza, azaz a betegségek, terhek háza. Szóval szerintem itt egyértelműen a B opció áll fent és neki egy spirituális gyógyítóvá kell válnia.

Miért spirituális? A születése ura, azaz a megélhető sikere (az Aszcendens jegyének az uralkodó bolygólya) a 12. házban áll, ami a megfoghatatlan dolgok háza. De ha ez nem lenne elég, együtt a Neptunusszal, amihez szintén a spiritualitást és a művészeteket kötjük. A hatos ház ura a tízes házban, szóval a hétköznapi munkája lehet az, mint a hivatása, a harmadik ház ura szintén a tizedik házban, tehát a kommunikáció, írás, előadás, kereskedés témaköre és a hivatása összefüggnek és az ötös ház ura is a hármas házban van, így vállalkozást is ebből a témában tud csinálni és önbizalmat is szintén a kommunikációból tud nyerni.

Érdekes még, hogy a hatos ház ura (tehát a betegségek házának az ura) együtt áll a Plútóval, ami a transzformáció bolygója, de a poklokat is általa éljük meg. Ez a Plútó – Vénusz együttállás egyébként szexuál fényszög is és az érzelmi fekete lyukat jelenti, akinek soha semmi se elég, ennél is érdekesebb, hogy Plútó – Mars fényszöge szintén van, ami pedig mondjuk úgy, hogy a kicsit dominánsabb típusú szexualitás preferálására enged következtetni.

Az Aszcendensén két említésre méltó aszteroidát találunk, az egyik a Narcissus, ami egy nem túl könnyű személyiséget eredményez, akinek nem biztos, hogy mindig olyan helyes az önképe (hagyományosan az önimádatot, a kötődés képtelenségét, illetve az önzést társítjuk hozzá), de kicsit utána olvasva Jada életének, szerintem ezen amúgy tök sokat dolgozik és valószínűleg fiatalon jóval erősebb volt a negatív oldala. A másik viszont az Aesculapia amit Aszklépiosz után neveztek el, ő volt a gyógyítás félistene. Rengeteg pozitív dolgot kötünk ehhez az aszteroidához, mint egészséggel összefüggő transzformáció, gyógyítói képességek, vagy kutatás, újítás a gyógyításban. Szóval megint visszaköszön Jada szokásos témája, a kitartó kemény munkával elért gyógyulás és egy rakat transzformáció közben. (Tiszta szerencse, hogy Will Holdja a Skopióban áll, így ebben a változás témában azért ő eléggé otthonosan mozog.)

Blake Lively és Ryan Reynolds kapcsolata az asztrológia tükrében

Ami érdekes még Jada képletében, hogy egyáltalán semmi, de semmi nem áll víz elemben. Tök üres mindhárom jegy, egyetlen aszteroidát leszámítva, mégpedig az Astraea, aki ott árválkodik egyedül a Skorpióban. Az Astraea a sorsváltoztatás képessége és Skorpió jegyben azt jelenti, hogy pont az érzelmei mély transzformálásával és egy széles skálán való megélésével tudna sorsot változtatni nehéz helyzetekben, csakhát ez igen nehéz, ha nemhogy személyes bolygód, de még külső bolygód se áll víz elemben.

A dimenzióugrás képességét és szeretetét mindketten a gyökereikből hozzák, ugyanis Jadának a leszálló holdcsomópontjával, míg Willnek az IC pontjával együtt a Transzplútó, aki a dimenzióugrás képességét, illetve a channeling skilleket hordozza magában. A Chironjuk is megegyezik, ráadásul mindkettő retrográd Chiron, ami azt jelenti, hogy a múltban komoly nehézségeik akadtak az önérvényesítés képességével, néha túl sokak, néha túl kevesek voltak. Az hogy ez a téma ebben az életben hogy áll, csak ők tudnák megmondani.

Willnek – csakúgy, mint Kate-nek és Williamnek –, az aszcendensével együttáll a fekete hold Lilith, ami a bátorságot és a helytállást szimbolizálja nehéz helyzetekben is. A Napja pedig a Mérlegben áll, ami azt jelenti, hogy ego fejlődésének az iránya a konfliktusok intelligens rendezése, a szép kommunikáció megtanulása és a magas párkapcsolati minőségen való dolgozásban van. Lassan "elfogy a papír", így nem veszem sorra a sikerfényszögeiket, hogy hol vannak és mit jelentenek, de elégedjünk meg annyival, hogy mindkettő tele van velük, mint a déli busz.

Összefoglalva ezt a rengeteg mindent, plusz hozzá téve azt, amit már helyszűke miatt nem volt lehetőségem leírni, azt kell mondjam, hogy Will és Jada egy végtelenül harmonikus páros. Mindkettő tele van olyan fényszögekkel és jelölőkkel, amire simán azt lehetne mondani, hogy jézusom, ez de nehéz lehet a párjának.. viszont a másik félnél mindig találtam valami olyat, ami pedig tökéletesen ellensúlyozza, vagy hajszálpontosan ugyanaz van neki is, így fel se tűnik, hogy a másik milyen szélsőséges egy-két dologban.

Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata az asztrológia tükrében

Ez is érdekelhet

Anonim HIV- és STD-szűrést is kérhetsz ingyenesen a Sziget-fesztiválon

Anonim HIV- és STD-szűrést is kérhetsz ingyenesen a Sziget-fesztiválon

Tedd & Ne tedd

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Rihanna ismét stílust váltott, ezúttal a kényelemre szavaz, amióta anya lett

Sztárhírek

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk

Olivia Newton-John, a Grease sztárja elhunyt - Legjobb pillanataira emlékezünk