Illés Fannival üdvözöljük a tavaszt! Megjelent az áprilisi Glamour magazin!

2021.március.9.

Óriási öröm, hogy az áprilisi, GLAMOUR-napos számunk címlapján a szenzációs magyar paralimpikon úszót, Illés Fannit köszönhetjük! A magazin már mindenhol elérhető és természetesen a kincset érő kuponfüzetet is hozzácsomagoltuk, így már semmi sem tarthat vissza, hogy április 8-11. között végre élvezhessük a kedvenc ünnepünket, a GLAMOUR-napokat!

 Illés Fanni a GLAMOUR magazin áprilisi címlapján
Illés Fanni a GLAMOUR magazin áprilisi címlapján

A rendkívül inspiráló világ- és Európa-bajnok paralimpikonunk tavaly átvehette Az év sportolójának járó díjat is a Women of the Year gálán, amit ugyebár, ti, kedves olvasóink szavaztatok meg.

Az áprilisi lapszámunk, ahogy már megszokhattátok rengeteg tippel, olvasmánnyal szórakoztat és tölt fel ebben a periódusban, és természetesen a kuponfüzet sem hiányzik a csomagolásból. Az áprilisi GLAMOUR-napokat terveink szerint a legszigorúbb biztonsági előírások betartásával, 0. és ráadás Beautynappal április 8-11. között rendezzük meg, mindez csakis akkor lesz lehetséges, ha a járványhelyzet ezt megengedi. Minden változásról időben tájékoztatunk titeket.

Az alábbiakban pedig főszerkesztőnk, Maróy Krisztina gondolatait olvashatjátok az április kiadásunkkal kapcsolatban:

Szupererőd van!

Az áprilisi számunkkal ismét téged ünneplünk. A szuper kikapcsolódást nyújtó magazin mellé természetesen most is megkaptad a GLAMOUR-napos kuponfüzetet. Biztos máris átlapoztad, és tervezgetni kezdted, hogy mit veszel majd a Shoppingünnepen áprilisban. Készülj tudatosan a vásárlásra, olyan dolgokat vegyél, amelyek szükségesek az életedhez, válaszd azokat a cégeket, amelyek környezettudatos működésre váltottak, vagy azt tervezik, hogy átláthatóbban, környezettudatosabban készítik majd a termékeiket a nagyon közeli jövőben. Használd a vásárlóerődet arra, hogy elinduljunk a Földünknek, nekünk, a jövő generációi számára is fenntartható, jobb élet felé. Nem az a feladat, hogy ne fogyasszunk, hanem az, hogy sokkal tudatosabban vásároljunk, és átlátható, környezettudatos működést várjunk el a cégektől is, akik a boltok polcain, az online üzletekben kínálják a termékeiket. Önmagában, ha vásárolsz valamit, az igenis jobbá teheti az életed: jobb kedvre deríthet, csinosabbnak érezheted magad tőle, nem beszélve arról, hogy egyszerűen jobb lesz a kedved, ha szebb dolgokkal veszed körül magad. Fontos azonban tudatosítani, hogy minden egyes fogyasztói döntéseddel befolyásolod a jövőnket.

Nem nyomasztani akarlak, hanem inkább felhívom a figyelmed a szupererődre. Persze nemcsak a vásárlásban segítünk neked, hanem rengeteg más dologban is melletted állunk. Írtunk ebben a lapszámban a hisztamin intoleranciáról, a féltékenységről, az online zaklatásról, a megszégyenítésről, elolvashatod exkluzív cikkünket Pharrell Williams-szel, aki szerencsére ledönti a férfiakról alkotott sztereotípiákat, de velünk tarthatsz egy izgalmas sétára is gondolatban – és ha kedvet kaptál, akkor elmehetsz majd a való életben is, persze, amely során budapesti köztereken található, nőkről készült szobrokat keresünk a Sétaműhellyel. Szerinted sokat találtunk? Nyilván nem. Az eredményből is kiderül, hogy még mindig méltatlanul kevésszer kapunk (szó szerint is) teret, lehetőséget arra, hogy elmondjuk, mi mit csinálnánk, mi mit gondolunk.

Csatlakozz a női közösségünkhöz, kövess bennünket az Instagramon, Tiktokon, és olvasd a megújult Glamour.hu-t, iratkozz fel a hírlevelünkre! Mi mindennel kapcsolatban várjuk a véleményed, és igyekszünk felerősíteni azt, ha az mindannyiunk számára releváns és pozitív hatással lehet az életünkre. Boldog GLAMOUR napokat!

Ez is érdekelhet

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő