Támogasd a hazai divattervezőket, vállalkozásokat!

2021.november.15.

Tóth Helga missziója, miszerint az általa megálmodott és felépített B72 stúdió- és rendezvényközpont mindig kínáljon lehetőséget a hazai kis- és középvállalkozások bemutatására, illetve támogatására, most ismét egy újabb mérföldkőhöz ért.

„Az idei év mindenkit megviselt, talán még jobban is, mint a tavalyi. Sokat gondolkoztam, miként köthetném össze a kellemest a hasznossal, és hozhatnék létre egy olyan eseményt, mint az ’Xmas Showroom Show & Pop-up Store’, amit december 2-5 között fogunk megrendezni. Ennek keretében ugyanis nem csak a stúdióban megtalálható márkák, hanem más, külsős vállalkozások is bemutatkozhatnak egy fergeteges divatbemutató és party alkalmával, az ezt követő háromnapos vásár alatt pedig az értékesítésre is teret biztosítunk.”

Hihetetlen, hogy mennyi nagyszerű vállalkozás/márka van Magyarországon, akiknek nincs lehetőségük állandó jelleggel offline is prezentálniuk magukat. Erre kínálnak nagyszerű megoldást az itthon is egyre népszerűbb popup rendezvények. Ezek keretében az ország bizonyos tájain bármelyik vállalkozás „kitelepülhet” és bemutathatja, illetve értékesítheti a termékeit/szolgáltatásait. Egy Budapesten megrendezett popup vásár nem csak a helyi, hanem a vidéki vállalkozások számára is kiváló alkalom lehet. „Az ajtónk bárki előtt nyitva áll, aki az általunk támasztott feltételeknek eleget tud tenni. ”

Természetesen a rendezvénynek nem csupán a márkák támogatása, hanem a vásárlók/látogatók szórakoztatása is fő célja. A december 2-án megrendezésre kerülő Xmas Showroom Show a B72 stúdiótól már megszokott nívóval várja majd a vendégeket, az extra szórakozást pedig Kőhalmi Ferenc bűvész fogja garantálni.

Zárjuk az évet együtt egy fantasztikus esemény keretében, és aki csak teheti, támogassa velünk a hazai vállalkozásokat!

Azok a márkák, akik szeretnének részt venni a bemutatón és a vásáron, a b72studio.showroom@gmail.com e-mail címen tudnak jelentkezni!

Akik már biztosan jelen lesznek kiállítóként a vásáron:

DiN'ART Design, Kinda Clothing, Asboth, Viktoria Jilek Bio Beauty & Health care, Charmina Önbizalomba öltöztetve, Valbona Leather, Helga Toth, Lise The Brand, Maarjan The Bag, Héria Enamel, Studio Manka, Woga by Petra Fuzek, My Makeup Diary, Infinite Blush

Ez is érdekelhet

Biztonságos barnaság: Így használd az önbarnító krémet a természetesen ragyogó bőrért

Biztonságos barnaság: Így használd az önbarnító krémet a természetesen ragyogó bőrért

G-Életstílus

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Megérkezett a this is Redy x Kozma Rita plus size menstruációs bugyi kollekció

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?