Így használd - Frissítve!

2017.október.10.

Amennyiben eltűntek a megvásárolt kuponjaid, lépj vissza egyet és olvasd el a "Nem találod a kuponokat? Segítünk!" című írásunkat!

A GLAMOUR-napok alkalmazás a GLAMOUR hivatalos alkalmazása, annak tartalma és kuponjai teljes mértékben megegyeznek a nyomtatott kuponokkal. Minden beváltóhely köteles elfogadni a digitális kuponokat, ahogy a nyomtatott kuponokat is.

Kérjük az alkalmazás használatával kapcsolatos tapasztalatokat, problémákat, hibákat, reklamációkat az alábbi címre írjátok meg részünkre: app@glamour.hu. Minden elküldött reklamációt kivizsgálunk és visszajelzünk.

Mit találsz az alkalmazásban?

Az első indításkor az alkalmazás felajánlja a kuponos lapszám megvásárlását. Itt lehetőséged van azonnali, vagy későbbi vásárlásra is, azonban a magazin és kuponok csak megvásárolt lapszámmal érhetőek el.

A digitális magazin korlátozott számban érhető el, ezt jelzi az indítás utáni üdvözlő képernyőn, a Megvásárlom gomb feletti példányszám.

Az első indításról nézd meg alábbi videó segédletünk:

Melyek az ingyenes funkciók és mit csinálhatsz velük?

A Kuponok és Üzletek menü kizárólag a magazin megvásárlása után érhető el, de az aktuális lapszám megvásárlása nélkül ingyenes funkciók is elérhetőek az alkalmazásban.

A Cikkek menüben szabadon böngészheted kedvenc magazinod, szerkesztők által válogatott cikkeit.

A magazin menüpontban lehetőséged van a magazin megvásárlása, így elérheted a GLAMOUR-napok kuponjait is.

A beállítások menüpontban a profil bejelentkezések, az alkalmazás kupon és cikkek értesítéseinek (push üzenetek) ki- bekapcsolására, az Impresszum áttekintésére, illetve a megvásárolt magazin, ezzel együtt a kuponok törlésére van lehetőséged.

Bejelentkezni Facebook és Google+ fiókkal lehetséges, melyek legalább egyike a kuponok böngészéséhez és kedvencekhez adásához szükséges.

FIGYELEM!

A Vásárlás törlése opcióval visszavonhatatlanul törlöd a magazint és kuponokat egyaránt. Ezek újbóli eléréséhez ismételt vásárlás szükséges

A Súgóban ehhez hasonló segédanyagot, eléréseinket találod, aminek segítségével kapcsolatba léphetsz velünk az alkalmazást illetően, valamint Adatvédelmi és Felhasználási nyilatkozatunk találod.

Az ingyenes funkciókról nézd meg ezt a videó segédletünk:

Az applikáció letöltése után néhány ajándék kupont kapsz. Ezeket a magazin megvásárlása nélkül is felhasználhatod. Lehetőséged van a kuponok böngészésére, szűrésére, kedvencek listájához hozzáadására, egyéni, illetve csoportos beváltására is.

Az ajándék kuponokról nézd meg ezt a videó segédletünk:

Vásárlás után

A magazin megvásárlása után további tartalmak válnak elérhetővé az alkalmazásban. Ilyen a Glamour magazin aktuális lapszáma és GLAMOUR-napok kuponjai, valamint az üzletek listája.

Megvásárlás után lehetőséged van a kuponok böngészésére, szűrésére, kedvencek listájához hozzáadására, egyéni, illetve csoportos beváltására.

A megvásárlás lépéseinek és további funkciókról nézd meg alábbi videónk:

A vásárlás utána magazin további letöltése is szükséges. A letöltés mindössze néhány percet vesz igénybe, amely egyszerű és kényelmes. Ezt a Magazin menüben a Glamourra koppintva teheted meg. Letöltés után jobbra vagy balra a képernyőt "swipe-olva" tudsz előre-hátra lapozni a magazinban. A magazinra koppintva magát a magazin oldalait tudod lapozni, így könnyen navigálva az oldalak között.

Kuponokról

A Kupon menüben szabadon válogathatsz a GLAMOUR-napok összes kuponjai között. Itt lehetőséged van jobb alsó szűrés ikon segítségével Kategória, Márka és Települések szerinti szűrésre így az általad kijelölt kritériumoknak megfelelően megjelenítve a kuponokat, valamint beállított szűrőid törlésére is lehetőséged van a ‘Minden szűrés törlése' gombra koppintva, Android telefonokon. (Apple telefon a bal felső sarokban találod a Szűrés gombot.)

Felül a nagyító ikonra kattintva lehetőséged van továbbá a résztvevő partnerek nevének beírására, így még gyorsabban megtalálva egy kupont.

Az egyes kuponokat megnyitva és annak képeit lapozva minden fontos információt megtalálsz az adott kuponról, mint például beváltóhelyek listája, azok helyzetét a Térképnézetben, vagy felhasználhatóságát. A kupon képére koppintva lehetőséged van annak tetszőleges nagyítására a könnyebb olvashatóság érdekében.

A jobb alsó sarokban látható szívecske ikonnal lehetőséged van az adott kupont kedvenceidhez adni, azáltal megkönnyítve későbbi megtalálásukat a Kuponok fülön, amit a Kuponok menüben találsz felül.

Egy kupont megnyitva, az eladóhelyek listájában a kis táska ikonra kattintva a boltokat adhatod hozzá Shoppingtúra-listádhoz, így megtervezve melyik boltban szeretnél vásárolni, nehogy elfelejtsd valamelyiket.

Shoppingtúra listádat az Üzletek menüben találod ;)

A kuponok beváltásához érvényesítened is kell azokat, amit az adott kupon adatlapján a "Beváltom "gomb segítségével tehetsz meg. Ekkor egy biztonsági kérdés ugrik fel, hogy biztosan be akarod-e váltani a kuponod?! Ezt megerősítve ugrik fel az érvényesített kupon képe, amit a beváltás során be kell mutatnod.

Mit jelent a kuponok érvényesítése?

Vásárlás során csak az érvényesített kuponokat fogadják el a beváltóhelyek, kedvezményt csak az érvényesített kuponok után adnak.

Beváltás után alapértelmezett módon 60 perc áll rendelkezésre a bemutatásra, beváltásra, ezután a kupon "Felhasznált" státuszba vált, és újra nem lesz megnyitható, felhasználható.

Minden kupon csak egyszer használható fel, a beváltás során jelzett időtartamon belül. Utána már nemérvényesíthető.

A kuponbeváltás folyamatáról nézd meg alábbi videónk:

Csoportos beváltás

Egyes akcióban résztvevő partnerhez több kupon is tartozhat. Ez esetben, ha több kupont szeretnél egyszerre felhasználni lehetőséged van Csoportos beváltásra. Ha egy több kuponnal rendelkező partner adott kuponját hozzáadtad a kedvencekhez, azok automatikusan partner szerint csoportosítva jelennek meg a Kedvencek fülön, de csak azok.

Ha egyszerre szeretnéd beváltani csoportosított kuponjaid nem kell mást tenned, mint a "Kedvencek" menüpontban a "Csoportos beváltás" gombra koppintani. Ekkor az összes adott partnerhez kiválasztott kupon egyszerre érvényesítésre kerül és az érvényesített kuponokat egyszerre betudod mutatni, egymás után, a lapozó funkciót használva.

A csoportos beváltásról nézd meg alábbi segédletünk:

Ez is érdekelhet

Vitatkozni tudni kell, eláruljuk, hogy lehet jól csinálni

Vitatkozni tudni kell, eláruljuk, hogy lehet jól csinálni

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

GLAMOUR Horoszkóp

A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel!

A csillagjegyed elárulja, milyen anya leszel!