3+1 dolog, amit gondolj át, mielőtt belemész egy hármasba

2017.október.17.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A legtöbb pár elsőre ódzkodik egy harmadik fél bevonásától, mégis sok szerelmes kapcsolatában eljön az a pont, amikor úgy érzik, valami egészen új, a korábbiakon túlmutató dologgal szeretnék feldobni a szexuális életüket. A hármas kipróbálása rengeteg rizikóval jár, azonban amennyiben VALÓBAN szeretné mindkét fél ezt a kis kísérletet, akár még roppant izgalmas és szórakoztató is lehet a végkifejlet. Mindehhez elengedhetetlen, hogy a párok valóban őszintén kommunikáljanak egymással, és mielőtt belevágnak egy ilyen kalandba, lefektessenek pár szabályt.

3+1 dolog, amit gondolj át, mielőtt belemész egy hármasba
Fotó: giphy

Fontos, hogy a szerencsés kiválasztott mindkettőtök számára vonzó legyen, és ne okozzon kellemetlen pillanatokat a jövőben sem. Hogy egy régi ismerősre, egy közös barátra, vagy egy vadidegenre esik a választás, az csak rajtatok múlik. Fontos végiggondolni, hogy egyszeri alkalomról van-e szó, vagy szívesen megismételnétek majd a légyottot, okozhat-e bármilyen problémát, ha a jövőben összetalálkoztok az illetővel.

Fotó: giphy

Miért döntöttetek úgy, hogy kipróbáljátok a hármast? Kihűlt a szexuális életetek, vagy épp az ellenkezője, és a virágkorát éli? Esetleg szimplán csak szerettek kísérletezni? Sokan azért zárkóznak el a hármastól, mert rengeteg rizikóval jár, hiszen a megszokott, közös kis szentélybe egy harmadik, idegen fél lép be ezáltal. Azonban a kellemetlenségek nagy részét ki tudjátok küszöbölni, ha az együttlét előtt letisztázzátok a szabályokat. Ki irányít? Mi történhet a felek között? Hogyan jelzitek egymás felé, ha abba szeretnétek hagyni az aktust? Az egyenes, őszinte kommunikáció a problémamentes szex alapja!

Mivel egy ismeretlen előéletű harmadik személy kerül a képletbe, elengedhetetlen, hogy védekezzetek. Az együttlét csak úgy lehet felhőtlen, ha nem kell nemi betegségek, esetleg nem kívánt terhesség miatt aggódni, így ne kockáztassatok!

Láttad már? Le a legendákkal! Íme a 4 legnagyobb szexmítosz

Mielőtt belemennél a hármasba, végezz egy kis önismeretet. Ha féltékeny, esetleg önbizalomhiányos típus vagy, nem biztos, hogy jó ötlet bevenni egy harmadik felet, hiszen előfordulhat, hogy végzetesen rosszul sül el a dolog. Legyél őszinte magaddal, és mérlegelj. Készen állsz arra, hogy megoszd az intim kis fészketeket egy kívülállóval? Valóban szeretnéd a dolgot, vagy csupán a kedvesed kedvéért egyeztél bele?

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője