5 ok, amiért már nem olyan a szex, mint régen

2016.január.20.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Minden párnak, úgy nektek is biztosan megvannak a szokásos előjáték-rutinjaitok, amelyek garantáltan mindkettőtöket beindítanak. Ám ez a "bemelegítési rítus" gyorsan ellaposodik.

Ha te is úgy érzed, hogy ez a szakasz már túlságosan is elavult, az alábbi 5 pont valamelyike lehet ennek az oka.

1. A problémák eluralkodnak rajtad
Persze, mindenkinek vannak gondjai, kinek nincs? De amikor éppen eljön a tökéletes idő az aktushoz, ne hagyd, hogy felemésszenek ezek! Te is biztosan tapasztaltad már, hogy nem tudod kellőképpen elengedni magad, ha máson jár az agyad. Amennyiben stresszes vagy, egy futás a friss levegőn, egy forró fürdő vagy egy szimpla meditáció csodákra képes!

2. Ugyanazokat a mozdulatokat használod újra és újra...

Amikor már tudod, hogy mi fog következni MEGINT, gyakran unalmassá válhat az előjáték - aztán a végén azon kaphatod magad, hogy csak gyorsan túl akarsz rajta esni. A megoldás: csinálj valamit, igazából akármit, csak másképp! A legjobb, ha átgondolod magadban, hogy mi is az előjáték célja: szenvedélyes, erotikus, játékos vagy vad szexre vágysz? Ezután használd azt a típusú közeledést, ami az aktushoz illik! Lehet ez mocskos beszéd, csókok, masszázs, sztriptíz, G-pont vagy prosztataizgatás. Ezek a dolgok biztosan mindkettőtök vágyait kielégítik.

3. Követeled az előjátékot minden alkalommal
Azt tudjuk, hogy a szex bizonyos szinteken alapul, de mikor lett az szexi, ha követjük a szabályokat? Amikor mindig van előjáték az aktus előtt, nagyon monotonná válhat. Inkább spékeld meg a "menüt" és adj hozzá néhány új dolgot, ugyanis sokszor nincs idő előjátékra. Arra kell gondolnod, hogy a szex bármikor, bárhol megtörténhet, és ettől válik még izgalmasabbá. Támadd le a párod, mielőtt dolgozni indul, vagy lepd meg esetleg a munkahelyén. Az ilyesfajta spontán élmények, garantáltan feldobják a szexuális kapcsolatotokat és fantáziátokat.

4. Ritkán csinálod egyedül
A maszturbáció után, gyakran sokkal nagyobb lázba jössz. A szex viszont szex, önkielégítés útján, és partnerrel is. Amennyiben egy nőnek nem lehet orgazmusa, elveszítheti az érdeklődését mind a szex, mind az előjáték iránt. Ismerd jól a tested, ne félj beszélni szükségleteidről, és nem utolsó sorban, szánj magadra elég időt - ez része az egészségnek: sportolj, aludj, egyél, maszturbálj!

5. Mindig ugyanaz a helyszín
Hosszútávon sajnos nagyon unalmas tud lenni, ha mindig ugyanott szexeltek. Ha a párod is nyitott az újításra, vesd fel neki gondolataid, vagy szimplán mássz rá akkor is, amikor nem otthon vagytok, biztosan értékelni fogja.


Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője