18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

5+1 ok, amiért a pasid nem akar veled szexelni

2019.március.30.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Bár még a kapcsolatotok elején ki se másztatok az ágyból, az évek során teljesen megváltozott a szexuális életetek? Persze ez normális, ugyanis idővel sokkal fontosabbak lesznek az érzelmek, így nem csak szexelni akartok, hanem sokkal többet fog érni egy csók, vagy egy ölelés.

5+1 ok, amiért a pasid nem akar veled szexelni
Fotó: Shutterstock

Tényleg a harmadik randiig kell várni a szexszel?

Tényleg a harmadik randiig kell várni a szexszel?

Azonban mi a helyzet akkor, ha benned még mindig ég a vágy, azonban párod sokszor elutasító, és nincs kedve veled szeretkezni? Ezek lehetnek a legfőbb okai:

1. Alacsonyabb a tesztoszteron szintje

A férfiaknál a tesztoszteronszint 30 éves kor felett csökken, sőt a férfiak 13 százalékának hipogonadizmusa van, ami azt jelenti, hogy a szervezet nem tud elég tesztoszteront termelni. Ezáltal a libidó is alacsonyabb lesz, de fáradtság, a rossz hangulat is a tünetek közé tartozik. Az alacsony tesztoszteronszint sajnos általában negatív hatást fejt ki a szexuális életre.

2. A pornó elég neki

A pornónézés teljesen természetes dolog, azonban akkor nagy probléma van, amennyiben a férfi túlzásba viszi, és ezt választja a kielégülés eszközének. A pasik ilyenkor úgy gondolják, hogy az kényelmesebb, mert sokszor nincs kedvük például az előjátékhoz, így a maszturbálás sokkal egyszerűbb nekik.

3. Nem érzi azt, hogy jól teljesít az ágyban

Ahogy sok nő, a férfiak nagy része is önbizalomhiányos, és úgy érzik, hogy nem teljesítenek elég jól az ágyban. Ráadásul a férfiak attól is félhetnek, hogy hamar elélveznek, vagy nem áll fel nekik. Amennyiben ezek a dolgok tényleg megtörténnek, utána bennük van, hogy újra bekövetkeznek ezek a problémák.

4. Nem kap elég bókot

Ahogyan a nők is elvárják a férfiaktól a bókokat és dicsérteket, úgy a férfiaknak is nagyon jól esik néha, ha kedveskedünk nekik. Amennyiben párod sokat edz, igenis várja, hogy megdicsérd, hogy milyen szép eredményt ért el.

5. Stresszes

Ez az egyik legáltalánosabb probléma, amennyiben a pároknak valami nem stimmel a szexuális életével. A munkahelyi gondok, az anyagi problémák de sok minden más dolog is lehet stresszforrás. A stressz jelentősen csökkenti a libidót. Ilyenkor muszáj bátorítanod őt, és segítened, ha nehéz időszakon megy keresztül, így a szexuális életetek is jobb lesz.

+1 Megcsal

Nyilvánvalóan ezt így általánosságban nem lehet kijelenteni, ugyanis sok férfi kifejezetten izgatónak találja, hogy két nővel szexel felváltva. Sok kutatás kimutatta, hogy jelentősen feldobhatja a szexuális életet a szerető jelenléte. Akadnak azonban olyanok is, akik a szeretőnél kielégülnek, és otthon már nincs szükségük a szexre.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője