6 dolog, amit SOHA ne csinálj szex előtt

2022.szeptember.5.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Tapasztalt hölgyként biztosan ismered a tested, és tisztában vagy azzal, hogy mi okozza a legjobb érzést neked. De sajnos még az ágy legnagyobb királynői is elkövethetnek néhány baklövést, ami nem feltétlenül szül jó eredményt.

Fotó: Fabio Formaggio/EyeEm
Fotó: Fabio Formaggio/EyeEm
Fotó: Gettyimages.com

Hogy elkerüld a nemi betegségeket, a kellemetlen szárazságot és a fura hangokat, mindenképp kerüld el ezeket a dolgokat, mielőtt belevágsz az esti kalandba:

1. Antihisztamin tartalmú gyógyszerek szex előtt

Amennyiben antihisztamin tartalmú gyógyszereket szedsz, a tested EGÉSZ része kiszárad, sajnos még ott lent is. A lényeg, hogy teljesen mindegy mennyire vagy beindulva, a tested nem fog alkalmazkodni az aktushoz. Próbálkozzatok síkosítóval, vagy különböző olajokkal.

2. Fűszeres ételek

A fűszeres ételek kellemetlen szagot és ízt áraszthatnak odalent. A nagyon csípős ételek, mint a jalapeño felpuffadást okozhatnak, illetve bélgáz képződést is, ami valljuk be, elég kellemetlen. De ami a legrosszabb, a kezedről és a szádról nagyon nehezen mosható le, és ha hozzáérsz az érzékenyebb részeidhez vagy a partneredhez, az garantáltan nagyon fog csípni...

3. Túl sok alkohol fogyasztása

Persze, egy kis alkohol felcsigázza a kedélyeket, de amikor túl sokat fogyasztasz belőle, az orgazmusod nagy valószínűséggel elmarad majd. Egy kutatás is bizonyította, hogy 11%-a azoknak, akik alkoholt fogyasztanak, hasonló problémákkal küzdenek. Rövid távon a férfiaknál az alkohol megnyújtja az aktust, de hosszú távon épp, hogy lerövidíti azt, míg a nőknek sokkal több idő kell ahhoz, hogy felérjenek a csúcsra.

4. Elektromos fogkefe használata

Valószínűleg ez furcsán hangzik, de az elektromos fogkefe, illetve az alkoholos szájöblítők használata nemi betegségek kialakulásához vezethet. Hasonlóan a vagina kiszáradásához, az efféle fogkefék és szájöblítők, a nyálkahártya kiszáradását eredményezik, így sebesedést okozhatnak a szájüregben, ami után a betegségek könnyebben terjedhetnek.

5. Borotválkozás

Ha egy olyan nő vagy, aki a sima, szőrtelen bőrt szereti magán, akkor inkább minimum egy nappal az aktus előtt borotválkozz, gyantázz, bár tudjuk, hogy nehéz kiszámítani, hogy mikor is következik ez be, főleg a kapcsolat elején. Ha frissen borotvált bőrrel szeretkezel, az esetlegesen kialakult irritáció olyan fertőzést okozhat, ami tökéletes bölcsője a herpesznek vagy a HPV vírusnak. Inkább több pengés borotvát használj, és tegyél egy kis Hydrocortison krémet a leszőrtelenített területre, hogy elkerüld a gyulladást. Másnap reggel ezt ismételd meg, ha bármilyen irritációt észlelsz.

6. Étel, mint előjáték

Igen, tudjuk, a csoki nagyon szexi kelléke lehet egy tökéletes hancúrozásnak, de a gomba már nem olyan vicces. Ne használj semmilyen cukortartalmú dolgot síkosítóként, ugyanis nagyon kellemetlen betegségekhez vezethet.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Mennyire ismered György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget? Teszteld le!

Mennyire ismered György herceget, Sarolta hercegnőt és Lajos herceget? Teszteld le!

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője