18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

6 ok, hogy ma este bekötött szemmel szexelj!

2021.március.1.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A bekötött szemes szex kétségtelenül az egyik legizgalmasabb dolog, ami a hálószobádban történhet, ráadásul bármikor, spontán alkalmazhatjátok, még rákészülni sem kell. Nem kell hozzá más, csak a megfelelő pillanat és egy kendő, és már indulhat is a játék!

Ha szeretnél valami újat kipróbálni, de félsz az extrémebb dolgoktól, a bekötött szem garantáltan a te asztalod lesz. Nincs benne semmi olyan, ami ijesztő vagy túl gyors lehetne, de emellett roppant izgalmas, és valószínűleg eltér a jól megszokott ágy-gyakorlataitoktól is. Ez még nem szado-mazo, de az első lépcsőfokának tekinthető.

Zavarba ejt, hogy látjátok egymást szex közben? Ebben is segít a kendő, hiszen ha rajtad van, kevésbé gondolsz bele abba, hogyan nézhetsz ki, milyen arcot vágsz, a párod peddig garantáltan élvezi, hogy felszabadultabb vagy. Ráadásul sokkal nagyobb orgazmusod is lehet, ha el tudod engedni magad!

Mivel nem látsz, a többi érzékszervedre kell hagyatkoznod. Ezáltal sokkal intenzívebben érzed a partnered érintését, a leheletét, az illatokat és az ízeket. Mindezt fozhatjátok aromaterápiás gyertyákkal és elnyújtott előjátékkal is. Maga a behatolás is sokkal erőteljesebb élmény lesz így!

Azáltal, hogy megengeded a párodnak, hogy bekösse a szemed, egyben azt is vállalod, hogy megbízol benne, és hagyod, hogy ő irányítsa a dolgok folyását. Természetesen így is bármikor szólhatsz, ha valami kellemetlen számodra, azonban nagyban növeli a kettőtök közti bizalmat ez a játék. Rá vagy utalva, ő pedig eldöntheti, hogyan közelítsen feléd.

Mivel nem látod, mi következik, minden apró érintés meglepetésként ér majd. A bekötött szemes szex tökéletes alkalom arra, hogy masszázsolajat, jeget, vagy tollpihét is bevonjatok a játékba, és mivel mindent fokozottan érzékelsz majd, garantált a siker. Merülj el minden érzésben, és ne sürgesd a dolgok folyását: engedd, hogy a partnered írja a forgatókönyvet!

Ha te kötöd be a partnered szemét, az egyben azt is jelenti, hogy a te kezedbe kerül a kontroll - te döntöd el, milyen ütemben haladtok, hogyan kényezteted a párod. Ez persze fordítva is igaz: ha rád kerül a kendő, a párod dominál majd. Melyik pozíciót szereted jobban? Ha te irányíthatsz, vagy ha kicsit alárendelt helyzetbe kerülsz?

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

X-Faktor: Közülük kerülhet ki az utolsó mentor Majka, Valkusz Milán és Gáspár Laci mellé

X-Faktor: Közülük kerülhet ki az utolsó mentor Majka, Valkusz Milán és Gáspár Laci mellé

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője